יש ליד ביה"ח רמב״ם דירות ארוח מקום מדהים.
בהמשך היום אני יכתוב לך את המספר שלהם.
יש גם ליד בי"ח רוטשילד דירת אירוח
אודה מאד לפרטיםיתכן של @יהודה וולף
יש מידע בעניין
אני לא יודעת אם קרוב...גם ליד בית חולים כרמל יש.
אם קרוב, אנסה לברר לך.
לרמב"ם יש חדרי אירוח של חב"ד ראי בקישור https://levchabad.org.il/branche/רמבם_חיפה/לצורך רפואי אנו אמורים לשהות בחיפה בלילה שבין רביעי לחמישי השבוע.
האם קיימים חדרי אירוח של ארגונים כלשהם בחיפה קרוב לבית חולים?
(תודה למגיבים, אראה את התגובות רק בהמשך היום)
מישהו יודע?מול בית חולים רמב"ם יש 2 דירות אירוח. אחת גדולה ואחת קטנה.
פעם נשארנו שם.
לא זוכרת מסר אבל בטח יהיה מי שידע
.את לא מעודכנת.אני לא יודעת אם קרוב...
אנחנו צריכים גם את רמב"ם וגם את בני ציון,
אבל מן הסתם עם רכב זה לא נורא, לא?
או שאני לא מעודכנת וחיפה היא עיר ענקית?!
אוי.את לא מעודכנת.
חיפה היא עיר ענקית.
רמב"ם זה בעיר התחתית, בני ציון, עד כמה שאני זכרת, באמצע הכרמל.
לא יודעת מה המרחק ברכב, אבל זה לא קרוב בכלל.
מתנצלת לאכזב....
ברכב זה לא קריטי. משהו כמו עשרים דקות - רבע שעהאוי
אני באמת לא מכירה את חיפה בכלל
אבל זה בטוח יותר קרוב מהבית שלי...
יש להניח שזה יותר קרוב מהבית שלך, אם את לא גרה איפושהוא ביניהם, כמובן.אוי
אני באמת לא מכירה את חיפה בכלל
אבל זה בטוח יותר קרוב מהבית שלי...
ברכב זה לא קריטי. משהו כמו עשרים דקות - רבע שעה
גם באוטובוס לפי גוגל זה 30 דק'
תודה!!יש להניח שזה יותר קרוב מהבית שלך, אם את לא גרה איפושהוא ביניהם, כמובן.
אבל בדקתי, ברכב לכאורה זה לוקח קרוב לעשרים דקות (לא כולל פקקים, אני חושבת).
תודה!!!
חבלתודה!!!
המספר לא מחובר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים