מי מכירה דירת נופש בנתניה לשבתות במחיר שפוי? תודה מראש על העזרה!
מ מיכ מיכ משתמש חדש 12/4/18 הוסף לסימניות #1 מי מכירה דירת נופש בנתניה לשבתות במחיר שפוי? תודה מראש על העזרה!
א אבגדה משתמש צעיר 18/4/18 הוסף לסימניות #6 קופצת על האשכול- מחפשים דירה גדולה בנתניה, ל2 זוגות ו11 ילדים במרחק הליכה מהים
א איטא משתמש סופר מקצוען עריכה והפקת סרטים 18/4/18 הוסף לסימניות #7 דירה מהמממת גדולה משופצת נקיה מאוד וקרובה לים 0527134721
ק קצר ולעניין משתמש פעיל עיצוב גרפי • 18/4/18 הוסף לסימניות #8 מה זה גדולה? קופצת על האשכול, אני צריכה וילה 6 חדרים סגורים לפחות, סלון גדול, פינת אוכל גדולה. באזור המרכז, בית חלקיה, יסודות, נתניה בית מאיר וכו'...
מה זה גדולה? קופצת על האשכול, אני צריכה וילה 6 חדרים סגורים לפחות, סלון גדול, פינת אוכל גדולה. באזור המרכז, בית חלקיה, יסודות, נתניה בית מאיר וכו'...
ק קצר ולעניין משתמש פעיל עיצוב גרפי • 18/4/18 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י ענתי: מה זה גדולה? קופצת על האשכול, אני צריכה וילה 6 חדרים סגורים לפחות, סלון גדול, פינת אוכל גדולה. באזור המרכז, בית חלקיה, יסודות, נתניה בית מאיר וכו'... לחצ/י כדי להרחיב... כמובן מקום נקי, עם חצר. ושיראה טוב.
נכתב ע"י ענתי: מה זה גדולה? קופצת על האשכול, אני צריכה וילה 6 חדרים סגורים לפחות, סלון גדול, פינת אוכל גדולה. באזור המרכז, בית חלקיה, יסודות, נתניה בית מאיר וכו'... לחצ/י כדי להרחיב... כמובן מקום נקי, עם חצר. ושיראה טוב.
Y yes h משתמש פעיל עריכה תורנית 18/4/18 הוסף לסימניות #10 ממליצה לך משפחת דובדבני בבית חלקיה עונה על כל דרישות