נכתב ע"י RacheliM;1361607:חמודי![]()
תפיסה יפה.
אוהבת פיהוקים.
דוקא הילד לא חשוך ובתמונה השניה אפילו קצת שרוף.
כל התמונה באובר
שימי לב לפס הנוסף של הצל שנוצר לךליד ההשתקפות
נראה שאת שורפת ידנית במחשב ויש חלקים ש'פספסת'.
את עובדת עם פלאש אחד לרקע?[/Q
יש לי לרקע מטרית רפלקטור ענקית אחת (משהו די חדש ) שמכסה את כל הרקע
פה הרצפה הייתה לא כל כך נקיה ( ממה שהיה לילד ביד) לכן צרבתי אני אבדוק את זה כמו שציבי כתבה
נכתב ע"י RacheliM;1361607:חמודי![]()
תפיסה יפה.
אוהבת פיהוקים.
דוקא הילד לא חשוך ובתמונה השניה אפילו קצת שרוף.
כל התמונה באובר
זו אני הבורה שלא הגדירה טוב ....
אבל התכוונתי שהצבע עור של הילד, בתמונה העליונה בעיקר, כהה.
אהבתי את הכיסא!!
גם אני רציתי לשאולנכתב ע"י כוס קולה;1361813:לא מסוכן קצת הכסא הזה?..
נכתב ע"י יעל א;1361715:נכתב ע"י יעל א;1361607:אבל התכוונתי שהצבע עור של הילד, בתמונה העליונה בעיקר, כהה.
אהבתי את הכיסא!!
הוא לא כהה,הרגליים שלו וכפות הידיים מרוחות במשהו כחול. לכלוך כלשהו...עם מה הוא שיחק לפני?
נכתב ע"י 0405 - שירה;1361626:יש לי לרקע מטרית רפלקטור ענקית אחת (משהו די חדש ) שמכסה את כל הרקע
פה הרצפה הייתה לא כל כך נקיה ( ממה שהיה לילד ביד) לכן צרבתי אני אבדוק את זה כמו שציבי כתבה
זה נראה שהתאורה שלך לא מאוזנת.
הקדמית מידי חזקה,והאחורית מתפרסת בעיקר על צד אחד.
לא אמור להיות הצל הזה בצד ימין.
ממליצה לך להנמיך קצת תאורה קדמית,
להכניס את הפלאש האחורי שלך כמה שיותר "מול" הרקע ולא לגמרי מהצד.
ולאזן בין 2 התאורות.
אני לא יודעת מה גודל השטח שלך,אבל אם הוא גדול אז פלאש אחורי אחד לא יספיק לך.
נכתב ע"י 0405 - שירה;1361982:קודם תודה התגובות שלכם חשובות ועוזרות לי יש לי הרגשה שהתאורה בסדר והצריבה לא נכונה אני מעלה תמונה בלי עיבוד ונראה
נכון אבל הרקע...נכתב ע"י יעל א;1361988:עכשיו זה נראה הרבה יותר חד, רואים את ההבעה של הילד....
גם הכסא נראה יותר טוב עכשיו.
תמונה מקסימה!
נכתב ע"י 0405 - שירה;1361982:קודם תודה התגובות שלכם חשובות ועוזרות לי יש לי הרגשה שהתאורה בסדר והצריבה לא נכונה אני מעלה תמונה בלי עיבוד ונראה
נכתב ע"י 0405 - שירה;1362013:לשרוף רקע שורפים בזמן הצילום.
לא מצלמים וצורבים אח"כ במחשב.
זה הנקודה נכון שיצאה לי תמונה טובה וחמודה אבל המטרה שלי כן לשרוף את הרקע טוב
המטריה הזה חדשה ועדין לא הגעתי לשלמות איתה
(הסטדיו שלי בגודל 3.5 ברוחב ואורך 5.5 אפשר להתרחק עוד קצת)
נכתב ע"י כוס קולה;1361813:לא מסוכן קצת הכסא הזה?..
נכתב ע"י כוס קולה;1370553:כמובן שהתמונה מהממת!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים