די אמא אני עי..יף...

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה להשתמש בכזו מטריה לשריפת הרקע,
תשתמשי בסופטבוקס פשוט.

• הוסף לסימניות
יש לך במצלמה אופציה לראות חלקים שרופים בתמונה (זה מהבהב) אני לא יודעת איזה מצלמה יש לך אבל חפשי תפונקציה הזו.
(ואל תסתמכי עליה ב100% כי היא מזייפת הרבה,אבל זה יעזור לך לדעת אם את בכיוון)

איך נקראת הפונקציה הזו במצלמה? מעניין לא שמעתי על זה...

שאלה נוספת- כשאני מכהה בלבלס כדי לבדוק שריפת התמונה ורואה אדום בפרצוף כלומר ערוץ אדום שרוף תיקנתי עם מברשת 'בורן' וזה עשה לי כחלחל..
מה הדרך הנכונה לתקן את זה?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לשחזר ערוצים שרופים סתם כך
רק אם את מצלמת בראו אפשר לשחזר פרטים מהחלקים השרופים

• הוסף לסימניות
אני מצלמת ברואו...

ואיך אני מורידה את הכחלחל שעשתה לי המברשת בורן על הפרצוף? שמרתי את התמונה ככה בג'יפג:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalw770;1370629:
יש לך במצלמה אופציה לראות חלקים שרופים בתמונה (זה מהבהב) אני לא יודעת איזה מצלמה יש לך אבל חפשי תפונקציה הזו.
(ואל תסתמכי עליה ב100% כי היא מזייפת הרבה,אבל זה יעזור לך לדעת אם את בכיוון)

איך נקראת הפונקציה הזו במצלמה? מעניין לא שמעתי על זה...

שאלה נוספת- כשאני מכהה בלבלס כדי לבדוק שריפת התמונה ורואה אדום בפרצוף כלומר ערוץ אדום שרוף תיקנתי עם מברשת 'בורן' וזה עשה לי כחלחל..
מה הדרך הנכונה לתקן את זה?

חפשי בהגדרות משהו כמו: highligth alert ושיהיה במצב פעיל.ואז כשאת מסתכלת בתצוגת תמונות זה יהבהב לך...

את לא יכולה לתקן בגייפג' מה ששרוף. את יכולה קצת לטשטש אבל לא עם המברשת שהשתמשת...
אני לא מצליחה כ"כ להבין מה זה עשה לך..אז אני לא יודעת איך את יכולה לתקן..אם תעלי דוגמא אולי יהיה אפשר.

• הוסף לסימניות
לי יש רוחב קצת פחות משלך - אני שורפת בפלאש אחד גדול ומשלימה בצד השני עם פלאש קטן סיני וטיפש (400 ש"ח) לא ttl
אני מגיעה ככה ל95% שרוף בזמן הצילום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה