כללי די דחוף - יצוא לדפוס A5 באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליצא קובץ של חוברת 14 עמודים בגודל A 5
ובPRINT הוא נותן לי את המינימום - A4
מה עושים?
רוצה שכל דף יהיה בנפרד ולא שתיים ביחד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא להגדיר עמודים צמודים. (מתחת לבחירת העמודים יש אפשרות לסמן וי- או להוריד)
וכן תלוי באיזה גודל קובץ עבדת מלכתחילה אם עבדת על A4 אז תשימי את העמודים על A5 (אפשרי אחרי שסגרת פידיאף)

• הוסף לסימניות
עדיין לא עוזר,
או ששם לי בנפרד עמוד של A5 בתוך עמוד של A4 ומסביב מלא שוליים לבנים,
או שמורח על עמוד של A4.
באפשרויות של גודל הדף הוא נותן לי מינימום A4 ואין שום אפשרות של A5
אז איך למען השם סוגרים בA5?
תענו לי בבקשה, אני צריכה כבר לנפק את העבודה ואין לי מושג איך פותרים את זה.

• הוסף לסימניות
אם עבדת על גודל A5 - תבחרי בגודל העמוד בהדפסה CUSTOM, הוא יתאים את עצמו לגודל המסמך.
אם עבדת על גודל אחר - תבחרי CUSTOM ותכתבי מתחת את הערכים של A5 באופן ידני
וסמני וי ב-scale to fit.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
בכלל לא שמתי לב לאפשרות הזו.
הכל הסתדר עכשיו.

• הוסף לסימניות
לדפוס לא מייצאים ב PRINT
אלא דרך ה adobe PDF presents ושם בוחרים את ה- press quality

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;466778:
לדפוס לא מייצאים ב PRINT
אלא דרך ה adobe PDF presents ושם בוחרים את ה- press quality

מה זה adobe PDF presents?

זה לא כמו ייצוא רגיל ל-PDF?

• הוסף לסימניות
PRINT זה ייצוא לא איכותי מספיק, לדפוס.
האינדיזיין שלך הוא בעברית?
נראה לי שזה נקרא
הגדרות ייצוא ל PDF
או משהו כזה
הראשון מכל אפשרויות הייצוא מתחת לייצוא ל XML

• הוסף לסימניות
אני רואה את זה.
השאלה שלי מה ההבדל בין זה ל-export רגיל.
פחות חשש לבעיית שקיפויות?
או משהו אחר?
פשוט עד היום לא הכרתי את האופציה הזו.
האם כך כולם מייצאים לדפוס?

• הוסף לסימניות
האיכות הרבה יותר טובה. למשל תדפיסי תמונה ב PRINT ואחר כך ב PRESS QUALITY וכשתגדילי תראי את ההבדל. אמנם הדפסת דפוס הקובץ יותר כבד, אבל האיכות הרבה יותר טובה.
לגבי שקיפויות, לאינדיזיין יש בעיה עם זה. נתקלתי בזה והעצה היחידה שמצאתי היא לשטח את הPSD או את מה שמייבאים לתוך האינדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה