כללי די דחוף - פסיפס

• הוסף לסימניות
פרסמתי גם בפורם בקשות, אבל זה ממש דחוף לי (לאתמול...), ויש לי תחושה ששם יש פחות "תנועה":

דרושה לי תמונה של אבני פסיפס (קיר או רצפה של פסיפס) ו/או קובץ וקטורי שמדמה קיר פסיפס וכדו'
(לא מוצאת כלום בכל המאגרים המוכרים...)

ובאותה הזדמנות, יש למישהו רעיון איך הופכים תמונה, לכאילו עשויה מאבני פסיפס, בצורה ממש מקצועית (גוון שונה לכל אבן וכדו') ולא בפילטר פשוט של פוטשופ שנותן תוצאה רדודה?
אני חשבתי לנסות תמונה של פסיפס בגוונים , ותמונה מקורית, זו על זו עם שיטות שילוב, יש למישהו רעיון יותר טוב?

אשמח לעזרה לגבי השאלה, אבל גם, ובעיקר לגבי התמונה שאני מחפשת, תודה רבה לכל העוזרים!!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם התשובה שלי תעזור, אבל ניסיתי פעם לצייר פסיפס באילו', ואני יכולה לומר לך שהתוצאה לא שווה את המאמץ.

מה שאת מציעה לעשות בפוטושופ יתן לך לדעתי תוצאה טובה יותר. הבעיה היא שהפסיפס צריך להתעגל במקומות שהתמונה מתעגלת וכו', אחרת זה לא יראה כ"כ טוב. אולי תנסי עם פילטר ואח"כ תעבדי אותו ידנית למשהו אמיתי יותר?

לגבי תמונה - יש לי תמונה של פסיפס, אבל היא באיכות *מאוד* גרועה, ואני לא יודעת של מי זכויות היוצרים עליה...

מצטערת שאין לי תשובה טובה יותר. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה