דרוש מידע די זה חופר!!!- שיעול כרוני

• הוסף לסימניות
המלצה אחת- ללכת לרופא לבירור ולצילום ריאות
זה לא משחק.

• הוסף לסימניות
זה משהו חדש?

• הוסף לסימניות
מכירים את זזה שמישהו משתעל שיעול קצר ואחרי דקה עוד אחד ועוד---
אחד מבני משפחתי משתעל ללא הפסקה!!
מכירים את התופעה?
מעצבן לדבר איתו וקשה להתרכז
אשמח לעצות
בלת"ק. היה פעם אצל רופא ריאות?

• הוסף לסימניות
אני סובל מכזה דבר...
בערך מתחילת הקורונה....
הלכתי לרופא ששלח אותי ל700 בדיקות דם וצילומים... וב"ה הכל תקין...
למישהו יש מושג מה לעשות? למי לפנות?

• הוסף לסימניות
מכירים את התופעה?
אשמח לעצות
אני מקווה שזה לא אני:(
וברצינות
שנים שאני סובל מזה
מנסה למזער נזקים ולבלוע שיעולים
לא תמיד זה אפשרי
אבל לנסות להבין אותו
לא מתאים אל תדברו איתו

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה לא אני:(
וברצינות
שנים שאני סובל מזה
מנסה למזער נזקים ולבלוע שיעולים
לא תמיד זה אפשרי
אבל לנסות להבין אותו
לא מתאים אל תדברו איתו
ניסת לטפל?

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי מקרובת משפחה שהיה לה כזה סיפור והיא הלכה לרופא מומחה והוא אמר לה שלפעמים עד כמה שזה נשמע מוזר זה עניין של חומציות בקיבה שגורמות לסוג של צרבת שלפעמים גורמת להשתעלויות והוא הביא לה מרשם לכדורים שמונעים צרבת, וזה פשוט עבד מטורף, נעלמו השיעולים כלא היו
אע"פ שלדעתי יש הרבה מקרים שזה יותר עניין רגשי והראיה שזה לרוב מתגבר בזמני לחץ ועומס
מניסיון,
הגורם היה "הליקובקטר",
טיפלתי בחיידק והשיעול פסק.

• הוסף לסימניות
ללכת לרופא לבדוק מה זה

• הוסף לסימניות
1. אם זה חופר - אז זה חופר.
לא להכחיש - לא להתעלם מהקושי - לקבל את זה שזה חופר.
2. יש תרופת סבתא שמאוד עוזרת - תסחטי עשר לימונים, תוסיפי 2/3
מים. לתת "לחופר" לשתות בהדרגה. (הוא יודה לך)
מנקה את כל המערכת מהיסוד. (אפשר לעשות את הפעולה הזאת פעמיים)
3. רפו"ש.

• הוסף לסימניות
שיעול יבש גירוי או סתם התרגל או איזה משהו שיעבור
אם זה שיעול רטוב חייב לפנות לרופא, תמליץ לו
מאז שכתבתי את ההודעה הזו לא עוזב אותי שיעול
אז רוצה לומר שאין שיעול ללא סיבה כל שיעול נובע מבעיה ולכן סילחו לי
ואם משהו משתעל זה אומר שהוא סובל אפשר לייעץ ללכת לרופא וכו או לבדוק אם יש רטיבות ועובש בבית שגורמים לזה

• הוסף לסימניות
מכירים את התופעה?
אשמח לעצות
מכיר את זה מניסיון של שנים בתקופות מסוימות..
עי' באשכול זה ומקווה שתרווה רררק נחת ופחות שיעולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הימים מאתגרים.
הלחץ מורגש היטב בכל בית בישראל.
כל אחד מגיב לזה אחרת. אני, למשל, בהכחשה מפוקחת.

אני די חושש שזה יגיע. אני יודע איך זה עובד:
בהתחלה אתה שומע שמישהו שאתה מכיר טוב נפגע, וחבר נוסף גם הוא ספג לפני זמן קצר פגיעה ישירה. ואתה מבין שכל יום שעובר וזה לא פוגע בך, אתה בר מזל. בד בבד מחלחלת בך ההבנה שלא לעולם חוסן. איש לא מכוסה ביטוחית, ואין סומכין על הנס.

אינני נביא, אבל אני קשוב לתחושות ויודע לתרחש התפתחויות צפויות מראש, על בסיס מידע מודיעיני גלוי. לא רוצה לפתוח פה, אבל כבר נאמר "דאגה בלב איש ישחנה", לא בריא לבשל את הלב במיצי הדאגה של עצמו.

חוששני שצפויה פגיעה. פגיעה ישירה קשה בי. כזו שעשויה לגרום לכך שאקרוס מעוצמת הפגיעה כאשר המקרר, התנור וכיסאות העץ הכבדים של הסלון יהיו עליי, חלילה.
כי במלחמה כמו במלחמה, המחירים הם כבדים, וכל אחד עלול לשלם אותם.

זה יהיה כואב וקשה, ללא ספק, אבל אני בטוח שאעבור את זה בגבורה.

בינתיים, כפי שפתחתי, אני בהכחשה. מנסה לחיות חיי שגרה מלאים. ומודה על כל יום שעובר שבו היא לא דוחפת לי את הסמרטוט ליד ואומרת: "דייי. עשיתי מספיק. המקרר, התנור וכיסאות העץ של הסלון – עליך".

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה