בקשה די כבר!! אי אפשר עם הצינתוקים האלה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שונאת להיות רשעית
שונאת להקשות לב
אבל אני כבר לא שורדת.
כל יום אני מקבלת בערך עשר שיחות "היום!!!"/"זו היא פניה נרגשת"/"טרגדיה!"
זה נורא עצוב, ואכן יש מצווה שקוראים לה צדקה, אבל לא זאת הדרך.
מה אפשר לעשות?!

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי פעם באחד האשכולות:
הטלפון מצלצל. לא שיחה אמיתית, לא קרוב משפחה, לא חבר – "צינתוק". שנייה אחת של רטט, ואז כלום. ושוב. ועוד פעם. מארגונים, עמותות, התרמות, מכירות, מבצעים, קמפיינים – כל אחד רוצה את תשומת הלב שלנו, כולם מתחרים על הדופק. אבל לנו – נמאס.
הצינתוק, לכאורה פעולה תמימה, הפך לכלי שיווקי אגרסיבי ומעיק. מה שפעם נועד להזכיר בעדינות, הפך למטרד סדרתי שמטריד בשעות לא שעות, חודר לרגעי מנוחה, קוטע לימוד, פוגע בריכוז, וחמור מכך – יוצר ניכור כלפי מטרות שביסודן אולי חיוביות.
צריך לומר את זה ברור: די לצינתוקים. די לשיטה שמנצלת טכנולוגיה כדי לעקוף את הסכמת המשתמש. די לשיווק שמבוסס על הטרדה.

חבל שלצורך דבר כ"כ בסיסי צריך להתחבר לכל מיני מסלולים של סים כשר וכדו'.
צריך לארגן תביעה מאוגדת נגד הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראה כאן

• הוסף לסימניות
עדכון טרי מהדקות האחרונות:
קופת העיר כנראה ראו את האשכולות הנזעמים על השיחות טלפון החופרות שלהם,
והחליטו להתנצל בפני המצונתקים...
הם מתקשרים ממספר 052-716-5393
ומתנצלים על כך שנמחקה להם הרשימה של אלו שלא רוצים לקבל צינתוקים
ולכן מי שלא רוצה לקבל צינתוק שיקיש 9.
אפשר להתקשר למספר הזה מכל טלפון שלא רוצים לקבל בו צינתוקים ולהסיר את המספר מרשימת התפוצה.
ובא לציון גואל!!!!!!
כן מציינת שהם עושים מצפון רציני -'רגשי'
לכל אלו שלא רוצים לקבל את הפניות של אותן אלמנות וכו' וכו'
אבל בשורה התחתונה אפשר לצאת מהם...

• הוסף לסימניות
בס"ד
קודם כל כדאי להירשם למאגר "אל תתקשר אלי" שזה אמור להוריד חלק מהצינתוקים (זה לוקח כמה זמן עד שזה מתעדכן).
דבר שני אפשר לחזור למספר ולבדוק באיזו שלוחה עושים הסרה ברשימת התפוצה, עם הזמן הצינתוקים נהיים פחות תכופים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי שלא רוצה לקבל צינתוק שיקיש 9.
כמו תמיד.

פעם התקשרתי ודיברתי עם נציגה/ אחראית/ לא יודעת מה-
באדישות היא אמרה שהם עושים את זה כי באמת יש כאלה שתורמים
אז אל תתרמו בדרך הזאת!!!!

עוד אופציה, לפתוח עצומות

ואגב, אם יש חוק חדש על הטלפונים הכשרים, אז גם זה יכול להגיע לכנסת....

• הוסף לסימניות
אותי מעניין למה יש מספרים שמקבלים 10\15 שיחות ביום
ויש מספרים שבערך 2\3 ביום
שני המספרים כשרים
אני מהסוג הראשון כמובן (בלי הגזמה)
איך המספר שלי מגיע לכל הרשימות האלה?

• הוסף לסימניות
ממזמן לא עובד...
בעמותות לא עובד, בעסקים ונייעס בגדול עובד.
ובאמת אני תוהה למה לתרום לטרדנים כאלה כמו שקשה לי לתרום לטרדן שקוטע אותי באמצע עלינו לשבח וכדו', הרי באמצע שמונה עשרה אף אחד לא תורם אע"פ שגם בזה יש המנסים את מזלם.. (קןרה בכל שטיבאלך דוגמת זכרון משה)
ובעיני ראיתי את א' מגדו"י המעיף החוצה!! קבצן שבא לאסוף לא זוכר אם בסוף התפילה או בחזרת הש"ץ.
אז נכון בבית אני לא מתפלל אבל לא אתן שיגזלו לי את מנוחת הנפש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כבר מזמן הבנתי שכל העמותות הנל גרמו לציבור שלם לשנא מצווה חשובה ויקרה
גרמו לקהות חושים ואדישות מול צרות אנושיות שהיו אמורות להכמיר לב, אם רק היינו פנויים לשמוע אותם
גרמו לירידה בסיוע לנזקקים שזקוקים לזה באמת ובתמים
ובאופן כללי הפכו אותנו למנוצלים ועיפים משמיעת טרגדיות במקום לתורמים בחפץ לב

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיבטלו את כל הצינתוקים וב׳ מאז שקט

• הוסף לסימניות
בס"ד
קודם כל כדאי להירשם למאגר "אל תתקשר אלי" שזה אמור להוריד חלק מהצינתוקים (זה לוקח כמה זמן עד שזה מתעדכן).
דבר שני אפשר לחזור למספר ולבדוק באיזו שלוחה עושים הסרה ברשימת התפוצה, עם הזמן הצינתוקים נהיים פחות תכופים.
בהצלחה
אין יותר את המאגר הזה.
אף חברה ממשלתית לא מוכנה לקחת על זה אחריות ולכן המאגר כבר לא עובד כמה חודשים!

(כנראה המדינה ראתה שהיא עושה משהו טוב לאזרחים ולא רצתה שנתרגל לזה או שפשוט אנשים עם כח דאגו להוריד את זה..)

• הוסף לסימניות
כן מציינת שהם עושים מצפון רציני -'רגשי'
לכל אלו שלא רוצים לקבל את הפניות של אותן אלמנות וכו' וכו'
אבל בשורה התחתונה אפשר לצאת מהם...
זה פייק מצפון כי אם זה מטריד ואם אני לא תורמת דרך זה אז אף אלמנה ויתום לא רוצים שהם יתקשרו אלי סתם להטריד מה שכן נראה לי שהם אמרו את זה כדי להצטדק ולהרגיש נעים עם עצמם שהם מטרטרים
יש לציין שמאז שהסרתי את עצמי פעם בשלוחחה 9 הם הפסיקו להתקשר אלי עד היום שהם אמרו שנאבדו להם הרשימות
אז בעצם מאיפה היה להם היום את המספר שלי?

• הוסף לסימניות
אז בעצם מאיפה היה להם היום את המספר שלי?
לטענתם נמחקה להם הרשימה של אלו שהסירו את עצמם...
את רשימת התפוצה של כלל המספרים יש להם
חבל שלא הפוך: )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה