שיתוף מקודם די כבר לדשדש - הגיע הזמן להיות גאה באנגלית שלך! האתגר החינמי של Stand Up יעבוד איתך בדיוק על זה...

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
האנגלית פוגשת אותי הכל מקום!
חברה, לימודים, עבודה, חו"ל...

• הוסף לסימניות
בעלי אמריקאי וסיוט לדבר עם שויגער וגיסות שלא יודעות מילה בעברית ורק אני צריכה לשבור את השיניים
מעדיפה לשבת ולשתוק מאשר להסתבך...:(

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איכות והנסיכה סינדרלה,
אתן בהגרלה!
שימו לב לא לשלוח למייל את התשובה לשאלה : איפה האנגלית פוגשת אותך?
אלא להשאיר כאן תשובה.
שימו לב, יש לנו גם אתגר חינמי שמתחיל בראשון הקרוב בעז"ה.
הצלחות ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
לכל מי שהאנגלית פוגשת אותה!
(לא נראה לי שיש מי שלא...)
מנסיון מתוק:
אני ממליצה על הקורס הדיגיטלי של אסתי במברגר בכל לשון של המלצה!
אני הגעתי אליה מיואשת ואם רמה ברצפה...
ותוך זמן קצר הרגשתי שיפור ענק!
הקורס שלה חוויתי ברמות! ממש כיף ללמוד ואני אחת עם רזומה מביש באנגלית שדי גרם לי לקונטציות שליליות מהעניין...
יש לה ממש שיטה תותחית לקליטה וזכירת מילים,
ליווי עקבי ולא מתפשר ולכל אחת בהתאמה אישית מפנקת!
לדעתי זאת מתנה שכל אחת חייבת לעצמה בעולמנו הנוכחי, בו האנגלית הולכת וכובשת עוד ועוד שטחים...
רק משהו קטן לסבר את האוזן:
לפני הקורס אם הייתי נשאלת משהו באנגלית חס וחלילה...(בירושלים...) הייתי מיד גומרת תסיפור באי דונט נואו אינגליש!
והיום אני פשוט נהנית לעזור! וגם להמשיך לפטפט אם אפשר...
וכל זה שעדיין לא סיימתי את הקורס!
!Go for it
!Give it a try

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
תודה למפרגנת האנונימית ציפור החופש :love: :love: :love:
איזה כיף לשמוע!
שעון החול הולך ואוזל ומגיע לכל מי שרוצה אנגלית יפה יותר...

. 1. כתבי בשרשור הזה איפה פוגשת אותך האנגלית בחיים ואולי תזכי בקורס ליווי דיגיטלי לזינוק באנגלית מבית סטנד אפ!

2. אתגר פותח שגרה, לא שגרתי בכלל,
מזמין אותך ללחוץ כאן 👇
ברוכה הבאה לאתגר 👋
או לשלוח לי מייל ישירות E0533183228 שטרודל... עם המילה "אתגר"

• הוסף לסימניות
האנגלית פוגשת אותי בעבודה
אשמח להשתתף בהגרלה וכן לשמוע פרטים על הקורס

• הוסף לסימניות
עץ השדה, את בהגרלה,
שלחי לי מייל e0533183228 שטרודל ותקבלי את כל הפרטים על הקורס הדיגיטלי.
בגדול, הוא קורס ייחודי ואחר
שמשלב עבודה על:
שטף, ביטחון, דיוק, דקדוק, הגייה, חשיפה לאנגלית אמריקאית ע"י סרטונים, מצגות אוצר מילים וביטויים חיוניים ב 5 פעימות שבועיות מרתקות ואנרגטיות (אין יום בלי סרטון :cool:)
זמין גם לבעלי נטו מייל, ומיועד לגילאי 15-120
קדימה, מגיע גם לך לשמוע את השאלה: את מגיעה מבית דובר אנגלית?

• הוסף לסימניות
חברה, האתגר נפתח היום ב19:00 בערב
זה הזמן שלך ללחוץ על הקישור ולהצטרף או לשלוח לי מייל E0533183228 שטרודל... ולכתוב "אתגר"
האפשרות לענות פה בשרשור ולהיכנס להגרלה גם היא מוגבלת...
הצלחות, אסתי

• הוסף לסימניות
האנגלית פוגשת אותי באירועים עם המשפחה החוצניקית שצריך לתרגם כל סיפור לכל אחת בשפה שהוא מדבר.

• הוסף לסימניות
האנגלית פוגשת אותי בתור מתכנתת
וגם עם המשפחה
אשמח מאד לשפר את הרמה שלה!

• הוסף לסימניות
האנגלית פוגשת אותי בעבודה, בתקשורת עם בני משפחה ומכרים מחול, וכמעט בכל מקום בחיים.
תודה!

• הוסף לסימניות
ההגרלה בין המגיבות בשרשור תידחה למחר ב12:00 בלילה בעז"ה, עד אז יש עוד צ'אנס...
והאתגר יישלח בעוד חצי שעה בשל עיכוב,
מוזמנות ללחוץ על הקישור ולהיכנס או לשלוח לי מייל e0533183228שטרודל... עם המילה "אתגר"
לילה מבורך!

• הוסף לסימניות
האנגלית פוגשת אותי בהרבה מקומות, אבל כרגע מה שהכי תוקע אותי זאת דודה חמודה ומצחיקה שהגיעה מאנגליה ורוצה לעשות עליה שזה אומר שאני כנראה אפגוש אותה יותר ואני ממש לא מצליחה לתקשר איתה, זה בעיקר בפנטומימה מצחיקה ולא מובנת:)

• הוסף לסימניות
וואו, תודה לך הנסיכה סינדרלה...
האתגר רק התחיל מחכה לך עוד המון טוב:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה