התייעצות די כבר! 😡 נמאס מהתורים ההזויים לטיפולי שיניים🦷

תוכל לשלוח לי הצעת מחיר לביטוח בריאות פרטי ומה כלול בו (זוג+3)
כרגע יש לי ביטוח פרטי של מגדל - אבל לא מכסה לי הכל. (ביטוח ישן מלפני שנת 2013)
לפי בירורים כל חברות הביטוח אין להם פוליסה שמכסה טיפולי שיניים.

בהצלחה ובריאות שלימה.
נדבק לכם הסלוגן של מכבי דנט :p
קיבלתי תור לעזרה ראשונה (!!!!) רק אחרי חודש. לילד שבכה בלי סוף. [מכבי שלי]
איך??
איך את כאמא ישבת והמתנת אם הילד שלך בוכה בלי סוף??
עזרה ראשונה זה תור מהיום למחר!! (או לבוא בלי תור ולהגיד שהילד צורח מכאבים וקצת המתנה במקום ומכניסים אותך) נשמע לך הגיוני שנתנו לך עזרה ראשונה לעוד חודש? את בטוחה שהתבטאת נכון מה התור שאת רוצה?
וגם אם כלו כל הקיצין, ולא היה תורים מכל סיבה שהיא, לכי לפרטי, למה לתת לילד לסבול??
כל המרפאות של הקופות הם ברמה נמוכה וצמיד ישארו ככה
כי אנחנו משלמים להם מראש והם מקבלים מהמדינה את הכסף.
אין מה לעשות ככל שיהיה פחות כח אצלם נקבל יותר תמורה
למה סתם להגיד?
אני מרוצה עד הגג ב"ה
ס"ד צריך בכל מקום!
הם מחזיקים רופאים מומחים מאד (תבררי אצל מי את הולכת)

אני מקבלת תורים זמינים, ואם אין, קצת לדבר יפה עם המנהלת הרפואית ומסדרים לך (אפשר לשחק אותה שכואב בטירוף וכו' והם עושים מאמץ להשיג תורים מבוטלים או שהרופא פותח עוד יומנים)

אני מתגורר בבני ברק ונוסע עם ילדי למרפאת שיניים של הקופת חולים ברמת גן... ואני לא היחיד שם מבני ברק..
אז אולי תשקול לעשות ביטוח פרטי ויהיו לך רופאים בבני ברק

1774195530134.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה