ישראל עציוני
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
לפי בירורים כל חברות הביטוח אין להם פוליסה שמכסה טיפולי שיניים.תוכל לשלוח לי הצעת מחיר לביטוח בריאות פרטי ומה כלול בו (זוג+3)
כרגע יש לי ביטוח פרטי של מגדל - אבל לא מכסה לי הכל. (ביטוח ישן מלפני שנת 2013)
לפי בירורים כל חברות הביטוח אין להם פוליסה שמכסה טיפולי שיניים.תוכל לשלוח לי הצעת מחיר לביטוח בריאות פרטי ומה כלול בו (זוג+3)
כרגע יש לי ביטוח פרטי של מגדל - אבל לא מכסה לי הכל. (ביטוח ישן מלפני שנת 2013)
נדבק לכם הסלוגן של מכבי דנטבהצלחה ובריאות שלימה.
איך??קיבלתי תור לעזרה ראשונה (!!!!) רק אחרי חודש. לילד שבכה בלי סוף. [מכבי שלי]
למה סתם להגיד?כל המרפאות של הקופות הם ברמה נמוכה וצמיד ישארו ככה
כי אנחנו משלמים להם מראש והם מקבלים מהמדינה את הכסף.
אין מה לעשות ככל שיהיה פחות כח אצלם נקבל יותר תמורה
אני משווק כתבי שירות שמכסים טיפולי שינייםלפי בירורים כל חברות הביטוח אין להם פוליסה שמכסה טיפולי שיניים.
אז אולי תשקול לעשות ביטוח פרטי ויהיו לך רופאים בבני ברקאני מתגורר בבני ברק ונוסע עם ילדי למרפאת שיניים של הקופת חולים ברמת גן... ואני לא היחיד שם מבני ברק..
איזה?אני משווק כתבי שירות שמכסים טיפולי שיניים
איזה?
יש גם קולקטיבים??
אשמח לדעת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים