בקשה די לקריאות נאצים!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בשל טווח הדעות הדיון לא יסתיים לעולם.

דוג' קצרה - ילד מטבעו הוא סקרן ואם הוא הלך להתפלל מנחה אתמול בפאג"י בב"ב ותוך כדי נוצר הבלאגן והרוחות התלהטו אז ?
יש הרבה דברים שמטבעם הילדים שלי היו עושים אבל מכיון שהם יודעים שזה ממש ממש קו אדום הם לא עושים את זה

מה לעשות??

• הוסף לסימניות
מה אנחנו יודעות מה קורה בבתים אחרים, מה רמת תפקוד ההורים?..
ואלימות של שוטרים בפירוש צריכה להבחין בין ילדים וחפים מפשע לבין רוצחים, פושעים וגנבים.
אלימות של שוטרים לא מבחינה בכלום.
גרתי מספיק שנים במקום שבו היו הפגנות וההורים שלי השרישו בילדים שברגע שרואים ניידת משטרה עולים הביתה.
השוטרים בעת פינוי הפגנות הם כמו חיות טרף שלא מבדילות בין מתפרע לאשה עם תינוק על הידיים.

• הוסף לסימניות

דוג' קצרה - ילד מטבעו הוא סקרן ואם הוא הלך להתפלל מנחה אתמול בפאג"י בב"ב ותוך כדי נוצר הבלאגן והרוחות התלהטו אז ?
זה תלוי במה שההורים שלו השרישו בו.
כמו שכתבתי:
גרתי מספיק שנים במקום שבו היו הפגנות וההורים שלי השרישו בילדים שברגע שרואים ניידת משטרה עולים הביתה.
השוטרים בעת פינוי הפגנות הם כמו חיות טרף שלא מבדילות בין מתפרע לאשה עם תינוק על הידיים.

• הוסף לסימניות
גם ההורים שלי השרישו וכו'. מה עם שאר הילדים?
ועל זה צריך למחות.
בהפגנות לא צריך לנהוג בכזו תקיפות כאילו מדובר בפושעים.

• הוסף לסימניות
יש הרבה דברים שצריך להשריש לאנשים כדי לעקור מהשורש את הגורם לקריאה "נאצי", אבל עד כמה שדנים בפתרון נקודתי לעצם הקריאה ההזויה הזו, לדעתי הבעיה נעוצה בבורות המוחלטת במושג נאצי.

כתבתי על זה בפרוג לפני כמה חודשים:
התנהגות המשטרה כישות ציבורית, והתנהגות רבים מהשוטרים כאנשים יחידים - עברה כל גבול.
זקוקים אנו לכוח משמעותי מצד הציבור החרדי, אשר יעמוד מנגד וימנע מצב בו חלילה יקוים בנו הפסוק: גֵּוִי נָתַתִּי לְמַכִּים וּלְחָיַי לְמֹרְטִים פָּנַי לֹא הִסְתַּרְתִּי מִכְּלִמּוֹת וָרֹק.
אבל!
ההדמיה הנפוצה בין הנאצים לשוטרי ישראל מקוממת ומזעזעת אותי. מאוד!
זה כל מה שעשו הנאצים?!
הרי הנאצים ימח שמם וזכרם שחטו במו ידיהם ילדים רכים והקיזו את דמם לנגד הוריהם,
קרעו תינוקות מחיק אמם וירו בהם למוות לעיניהם,
ניפצו את ראשיהם על הסלעים וציוו על יהודים ללקק את דמם לקול צחוקם הסדיסטי של מרצחיהם,
פקדו על יהודים לרקוד סביב מדורות אש בהן נשרפו ילדיהם לאחר שעונו למוות מול הוריהם,
הכריחו רבנים לפרוס קלף ספרי תורה על הקרקע ולעשות עליו את צרכיהם,
כפו צדיקים לשרוף ספרי קודש באש כסוחה ולהפוך ספרי תורה ושאר תשמישי קדושה - שנקרעו מארונות הקודש שעלו באש יחד עם בתי הכנסת בהם שכנו - לגווילים חרוכים מפוחמים ומפויחים,
קברו חיים צעירים וצעירות בדמי ימיהם לקול שאגתם הנואשת של הוריהם וילדיהם שהושתקה בלחיצה קלה על הדק אקדחו של המרצח האכזר,
הרעיבו נפוחי כפן והניחום לגווע למוות מתוך ייסורי שאול,
הכו במכות רצח זקנים ונשים והלקו נשואי פנים עד אובדן הכרה ושבר עצמות דוויות,
תלשו וחתכו איברים חיים לנוכח גוויעת מעונים זכים וטהורים,
ערכו ניסויי זוועה על גופם של יתומים עגולים חסרי אונים,
ירו בהמונים למוות על שפת בורות ונהרות שנעשו אדומים מדם קדושים,
חרשו תלמים על ידי אנשים חיים שהפכו לגופות מרוטשות ואח"כ טחנו עד דק את אפרם שנשרף בכבשנים - - - - - - - - -
ואפילו לא התחלתי לתאר את הזוועות שחיות טרף סדיסטיות אלו עשו לנוכח שתיקת העולם האנטישמי ששמח לאידי אבותינו.
אז איך שייך לקרוא להם נאצים?!
כל השוואה לנאצים אינה מעצימה את הזעזוע מהמושווה, אלא מפחיתה לאין שיעור את עוצמת הזעזוע מהמשווה (הנאצים)!

• הוסף לסימניות
חד משמעית.

לא נכנסת לדיון אם לצעוק או לא
לא נכנסת לדיון לגבי התנהגותם של השוטרים ושל הציבור
מי צודק ולמה.

גם אם בחרתם לצעוק
תצעקו - ציונים, חצופים... לא יודעת מה.

לצעוק 'נאצים' זה קו אדום, נוראי.
זילות לשואה
ואני מתפלאה שזה מגיע דווקא מכאלו שהם ודאי וודאי צאצאים לניצולי שואה יקרים(ולא שאם הם לא צאצאים זה פחות מזעזע)
שמן הסתם אם היון שומעים את הנכד שלהם צועק נאצי על שוטר היו מתחלחלים
ובכלל,יש להפריד בין ילדים קטנים שרק מחכים את הבוגרים
לבין בוגרים שמבינים את משמעות המילה ולמרות זאת משתמשים בה
תרגום מגוגל:
המפלגה הנאצית, או בשמה המלא: מפלגת הפועלים הגרמנית הלאומנית-סוציאליסטית (בגרמנית: Die Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei,‏ NSDAP), הייתה תנועה פוליטית ימנית-קיצונית שפעלה בגרמניה במהלך המחצית הראשונה של המאה ה-20, והונהגה במשך רוב שנות קיומה בידי אדולף היטלר. למפלגה הייתה משנה סדורה, שעיקריה נאציזם, לאומנות פאן-גרמנית, גזענות בדגש על אנטישמיות, אנטי-ליברליזם, אנטי-דמוקרטיה ואנטי-קומוניזם

• הוסף לסימניות
הענין הוא שיש יותר מדי אנשים שיתחילו להתפלפל למה השוטרים של היום יותר גרועים מהנאצים, וישתמשו בציטוטים כמו "גדול המחטיאו יותר מן ההורגו" וכו'.

• הוסף לסימניות
נעשה סדר,
מצחיק להשוות בין הקריאה "נאצים" שקוראים המפגינים לשוטרים ,למהות של נאציזם כמו שראינו בשואה שר"י.
נאצי זו הגדרה של אכזריות ורוע ,שנראים "די הרבה" בהפגנות ההם ומשם מגיע הביטוי "נאצי" תאמינו לי ששום מפגין לא מתכוון באמת להשוות.......
ואגב נספחתם, שום זילות לשואה...

• הוסף לסימניות
הענין הוא שיש יותר מדי אנשים שיתחילו להתפלפל למה השוטרים של היום יותר גרועים מהנאצים, וישתמשו בציטוטים כמו "גדול המחטיאו יותר מן ההורגו" וכו'.
עד כמה שהשוטרים של היום מחטיאים יותר מהנאצים... (למי שקצת יודע מה שהלך שם, הנאצים החטיאו ועוד איך, והשוטרים הישראליים - גם אלו ששונאים דת - לא בדיוק יכולים להיחשב ככאלו שמחטיאים. כמה דתיים הוכרחו לעבור עבירות ע"י השוטרים?!...).

• הוסף לסימניות
נעשה סדר,
מצחיק להשוות בין הקריאה "נאצים" שקוראים המפגינים לשוטרים ,למהות של נאציזם כמו שראינו בשואה שר"י.
נאצי זו הגדרה של אכזריות ורוע ,שנראים "די הרבה" בהפגנות ההם ומשם מגיע הביטוי "נאצי" תאמינו לי ששום מפגין לא מתכוון באמת להשוות.......
אז שלא יקרא נאצי אם הוא לא מתכוון להשוות

• הוסף לסימניות
נעשה סדר,
אז מה הבעיה שלהם לצעוק אכזריים? מה כ'כ נחמד להם במלה נאצי?

• הוסף לסימניות
נעשה סדר,
ואגב נספחתם, שום זילות לשואה...
את הדברים האלו אתה כותב אחרי שבדקת את שורש המילה נאצי?

• הוסף לסימניות
אז למה כ''כ קשה להם לצעוק אכזריים מה כ'כ נחמד להם במלה נאצי
את זה תשאל אותם....
אז שלא יקרא נאצי אם הוא לא מתכוון להשוות
שוב, נאצי זו הגדרה שמשמשת ביטוי לאכזריות ורוע אני בהחלט לא מסכים עם הקריאה הזאת אבל לא להיסחף...

• הוסף לסימניות

אז יש ילדים שיתרחקו ויש כאלו שישארו לראות את האקשן מקרוב, ויש כאלו שיכנסו כמה שיותר עמוק.
בסדר, זה כנראה תלוי בחינוך.
מה שברור - גם אם אתם חושבים שלהתפרע בהפגנה זה מצווה ולריב עם שוטר זה קידוש ה' - לקריאה 'נאצי' אין מקום.

• הוסף לסימניות
את מבינה מה שאת אומרת??? את יודעת מה הפירוש אנטישמיים??? אנטישמיות שוללת את קיומו של העם היהודי לא משנה אם הוא מתפלל בבית כנסת או מתבולל ח"ו. בשביל אנטישמי צריך להשמיד את כל מי שמוצאו מהעם היהודי!!!
גם לי זה מאד מפריע. אנטישמי זה נגד צאצאי שם. לא נגד הדת. ועל כן, גם אם יהודי שונא חלילה יהודי, אין הוא נקרא אנטישמי.
ולקרוא לשוטר נאצי?
זה לא רק זילות לשואה. זה זילות בעם שלנו. שעד כמה שהם רחוקים כל כך - בכל זאת אחים אנחנו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסכים.
אבל אני לא חושב שהם מחויבים ללקסיקון .... סתם זה משמש ביטוי לאכזריות.

מסכים.
אבל אני לא חושב שהם מחויבים ללקסיקון .... סתם זה משמש ביטוי לאכזריות.
זוהי בדיוק הטעות.
מצופה מאנשים שזקניהם ספגו את נחת זרועם של הנאצים להיות מחויבים ללקסיקון שלא משווה לעולם בשום השוואה שהיא בין נאצי שפל רוצח אכזר לבין שוטרים שזורקים דליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה