בקשה די לקריאות נאצים!!!

מצב
הנושא נעול.
אחת הטעויות בקריאה נאצים זו ההשוואה לנאצים בשואה
גם היום יש נאצים בעולם והם דווקא אנשים צעירים שלא היו פושעים בזמן השואה
והם מזוהים עם מפלגה ימנית קיצונית
אנשים בעלי שנאה לכל מי ששונה מהם
זו הכוונה בקריאת נאצים לשוטרים
נאצים= שונאים את מי שמגיע מרקע שונה
ואני לא מצדיקה לרגע את הקריאה הזו כלפי אף יהודי רק באה להציג את הכוונה של הביטוי
הסבר מבריק, באמת. השאלה היא האם מי שצועק 'נאצים' שמע עליו.

אחת הטעויות בקריאה נאצים זו ההשוואה לנאצים בשואה
גם היום יש נאצים בעולם והם דווקא אנשים צעירים שלא היו פושעים בזמן השואה
והם מזוהים עם מפלגה ימנית קיצונית
אנשים בעלי שנאה לכל מי ששונה מהם
זו הכוונה בקריאת נאצים לשוטרים
נאצים= שונאים את מי שמגיע מרקע שונה
ואני לא מצדיקה לרגע את הקריאה הזו כלפי אף יהודי רק באה להציג את הכוונה של הביטוי
האנשים הללו מכונים נאו-נאצים.
נאצים הכוונה לאותם אלו שהרגו וטבחו באושביץ ובטרבלינקה ותומכיהם.

קבוצת בנות שעוברות בחוסר צניעות ברחוב (כדוגמת החילות לבושות המדים), כמוהם כרוצח!
הרבה יותר, גדול המחטיאו יותר מן ההורגו.
ויש לצעוק עליהן "נאצים", ויש להדגיש ה "א" שלא ישמע חס ושלום כמו "נצים".

המכנה משותף לשניהם: שנאה תהומית לשונה עד כדי לגיטימציה לפגוע בו.
אם כי לא רק להם, יש אלפי קבוצות עם שנאה לשונה והאחר, ואני לא ממש בטוח שזה היה מאפין אישי של הנאצים יממממממממממ"ש.

נקודה חשובה ביותר!
במחנה שלנו מסתובבים עשרות ומאות חוברות קומיקס שנמצאים על הספקטרום של מכחישי שואה. מציגים את הנאצים כגדוד קופים עם אקדחי טייזר ומדברים על השואה בשפה של מלחמת כנופיות. הדבר הזה חייב להפסיק!
אנחנו חייבים לתת כבוד להורנו וסבינו הי"ד, לזכור מה הנאצים באמת עוללו ולהעמיד את הפשע שלהם כדבר החמור ביותר בהיסטוריה האנושית, הרבה מעל הפרעה למסע לויה כלשהו.
צריך לכתוב למחברי הקומיקסים הללו מכתבים אישיים.
כתבתי לאחד מהם, (מכתב מאוד מפורט ומוסבר) ובחוברת הבאה כתב כי החוברת לא באה להמחיש את השואה.. בלה ,... עדיין לדעתי יש לכתוב כמה שיותר בעיקר אחד מהם הקורא לעצמו רב...

וממילא ברגע שאני רואה שוטר בא לסגור בית כנסת - אני רואה "ציוני" בא בפועל לממש את תאוותו ו"לעקור את היהדות", שזה חמור הרבה יותר מלראות "נאצי" שבא לספק את תאוותו ו"להרוג יהודי".
ואני רואה אחד שבא לעשות את תפקידו ולשמור על הבריאות שלנו.

כל השוואה בים אלימות דל שוטרים גורמת לזילות השואה שלא לדבר על כך שלעולם לא תתכן השוואה
יש אלימות כלפי המגזר החרדי אבל קריאות נאצים לבד העובדה שזה גורם לחילול שם שמים אין בהם כדי להועיל
ישנם דרכים אחרות

בלת"ק (בינתיים...)

הכינוי לשוטר בשם "נאצי" מהווה איסור חמור והתעלמות מדברי חז"ל הקדושים!

אנו אמונים על דברי רבותינו שהציונות באה לעקור את היהדות.

וממילא ברגע שאני רואה שוטר בא לסגור בית כנסת - אני רואה "ציוני" בא בפועל לממש את תאוותו ו"לעקור את היהדות", שזה חמור הרבה יותר מלראות "נאצי" שבא לספק את תאוותו ו"להרוג יהודי".

אנו אמונים על דברי רבותינו שגדול המחטיאו יותר מן ההורגו.

ע"כ אין לצעוק על שוטרים - נאצים, מפני כבוד הנאצים.

[וזה לא שאני מכבד את הנאצים, אני גם אשכנזי שאיבד הרבה בשואה, פשוט מבחינה היסטורית אשמת רצח היהודים הינה גם על ראשם של ראשי הציונות במידה רבה!!

עיין נא בספרו של הגה"צ ר' מיכאל בער ווייסמאנדל זצוק"ל - "מן המיצר" ופקח את עיניך.]
לא נראה לי שאפשר להאשים שוטר שמבצע את המשימה שהוטלה עליו
ורק תיזכר שהם לא סתם סוגרים ביה"כ זה מצב חירום

קבוצת בנות שעוברות בחוסר צניעות ברחוב (כדוגמת החילות לבושות המדים), כמוהם כרוצח!

הבנתי.
ומה היה כבודו אומר לו הייתה זו קבוצת חיילים - ולא חיילות שמצווה לגדפן ולקללן - שעוברת וסופגת את זעקות ה'נאצים', כפי שאכן קורה תמידים כסדרן ברחובותינו?

באמת זוועה מה שהולך שם.
איזה אמא מסכימה לילד שלה בגיל 7-13 ללכת להתפרע ברחוב???
האנשים שצועקים נאצי זה הקללה היחידה שהם מכירים (אה...וגם "תמותו"...)
ובאמת מספיק הקרנה אחת של איזה סרט אותנטי על השואה בכיכר השבת-
והקריאות המבחילות האלה יפסקו.
המודעות של הקנאים בגאולה מלאות במשפטים שנלקחו ממאורעות השואה, ובעיקר ממחנות ההשמדה. זה לא בורות, זה פשוט תת רמה. או סגנון "גדול המחטיאו" שיש גם כאן באשכול. לפי המהלך הזה, אולי מותר (מצווה גדולה!) להרוג את המחטיאים? נכתב בציניות, כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה