די לשקר !!! דורשים אמת בפרסום

• הוסף לסימניות
כולכם ודאי ראיתם את הקמפיין של קדימה בנושא האברכים והחיילים וכולכם ודאי מיד כעסתם והתפרץ בכם משהו על העוול הנוראי שזועק מעל גבי האוטובסים... והגדיל לעשות השופט רובינשטיין כשהוא פסל את בקשת ח"כ הרב ישראל אייכלר לפסול את הקמפיין של קדימה. מנימוק שאין בידו את הכלים לבדוק את אמיתות הדברים.
חשבתי שמדין "אמת בפרסום" כדאי אולי לעלות סטיקרים בנושא ולהחזיר להם - קדימה - מנה אחת אפים - אני סומך עך היצירתיות של החברים פה ואני בטוח שיהיו פה דברים מפוצצים.
וכאן בשונה מהתחרות בנושא הבחירות כדאי ונרש לעלות את זה כבר מיד ועכשיו.

מחכים לכם חברים !!! צאו לדרך !!!

• הוסף לסימניות
לפני כמה ימים היה פה אשכול בנושא ונמחק....

• הוסף לסימניות
הסטיקר הכי טוב הוא :
אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח...

• הוסף לסימניות
קדימה. זה קייס מורכב, ומי שיצליח להנפיק בפריים אחד את האמת, כל הכבוד.

אני זוכר, שעבר, הגברת הראשונה של 'יש עתיד' ליהיא לפיד פרסמה תיאורים מזוויעים על הדרת נשים בקווי המהדרין הפנימיים של בני ברק. לדבריה, היא נסעה במיוחד בקו פנימי בבני ברק והרגישה מבוזה ונעוצת מבטי אימה.

הכל יפה מלבד זה שבבני ברק אין קו מהדרין אחד לרפואה. לא 2 לא 1 וגם לא 292.

• הוסף לסימניות
חבל על האנרגיות שלכם
בכל מקרה קדימה כפי הנראה לא תעבור את אחוז החסימה בבחירות הקרובות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;925689:
חבל על האנרגיות שלכם
בכל מקרה קדימה כפי הנראה לא תעבור את אחוז החסימה בבחירות הקרובות...

בעזרת השם!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה כולם נלחצים...
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ

עברנו את פרעה נעבור גם את זה

• הוסף לסימניות
הבעיה אינה קדימה, אם תעבור או לא את אחוז החסימה. הבעיה היא מה שכל חילוני רואה לנגד עיניו ומאמין שזה נכון. עם זה יהיה לנו להתמודד הרבה זמן אחרי שישכחו שהיתה קדימה, אם ח"ו משיח לא יבוא במהרה.

• הוסף לסימניות
אם זה מעודד מישהו -
בגיליון "הארץ" (כן, לא טעיתי) של השבת האחרונה התפרסמה ביקורת קטלנית על הקמפיין הזה והוסבר במפורט מדוע הוא שיקרי ומטעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;925713:
אני לא מבינה מה כולם נלחצים...
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ

עברנו את פרעה נעבור גם את זה
לא יודעת מה איתך,
לי קשה לחשוב על חיים כשפחה במצרים.

• הוסף לסימניות
והנה הביקורת מתוך מוסף הארץ של השבת האחרונה:

---

אזעקת אמת || כמה כסף מקבל תלמיד ישיבה בכל חודש
קמפיין הבחירות של קדימה משווה בין שכר החיילים לבין שכר האברכים ונוקט מספרים מנופחים. אפשר להבין מדוע החרדים פירשו זאת כהסתה

“החיילים נותנים הכל למדינה אבל הם הכי מקופחים: מרוויחים 350–650 שקל לחודש. לעומתם, האברכים החרדים שאינם משרתים מקבלים 2,500–3,400 שקל לחודש” ‏(מתוך מסע הבחירות של קדימה שהושק בשבוע שעבר וסיסמתו "לשלם לחיילים כמו לאברכים"‏)

קמפיין מפלגת קדימה קיבל תשומת לב תקשורתית השבוע לאחר שחברות האוטובוסים אגד ודן סירבו לפרסם אותו על האוטובוסים שלהן, בטענה שהוא פוגע ברגשות החרדים. אגד חזרה בה לאחר פנייה מוועדת הבחירות המרכזית ודן ממשיכה להתנגד. בשנים האחרונות לא היה כמעט קמפיין פרסומי שלא “פגע ברגשות החרדים”, אבל המקרה הזה שונה - הקמפיין הזה פוגע כי הוא מציג עובדות מסולפות ומטעות, ולא קשה להבין למה רבים בקהילה החרדית רואים בו הסתה של ממש.

לפי דו”ח הוועדה לקידום השוויון בנטל, שבראשה עמד חבר הכנסת מקדימה יוחנן פלסנר, “האברכים זכאים למלגת קיום מהמדינה העומדת בשנת 2012 על כ–828 שקל בחודש. למלגה זו מתווסף לרוב סכום כסף נוסף שמקורו בקרנות צדקה ובנדיבים שונים, בהתאם ליכולת הגיוס של ראש הכולל או ראש הקהילה”. אם כך, “המשכורת”, שניתן להשוות לשכרם של החיילים, היא מעט יותר מ–800 שקל. יתר הכסף שעליו נכתב בפסקה הזאת אינו כסף של המדינה, אלא כסף שמגייסים החרדים בעצמם, לרוב מקהילות בחו”ל.

אלפי השקלים הנוספים שאליהם מתייחסת המודעה של קדימה מגיעים כמובן מתשלומים שונים - הבטחת הכנסה, קצבאות ילדים, הנחה בארנונה וכו’ - תשלומים שהמדינה מעבירה לאזרחים לפי קריטריונים כלכליים ומשפחתיים ולא משום שהם אברכים או לא.

הטעיה נוספת בקמפיין נעוצה בכך שהמספר המציג את הסכום שמקבלים האברכים כולל מיני תוספות, והמספר המציג את הסכום שמקבלים החיילים כולל רק את השכר. הרי חיילים מקבלים במהלך שירותם הצבאי לינה, מזון, ביטוח רפואי - וגם תשלומים נוספים התלויים במצבם הכלכלי.

• הוסף לסימניות
זה טוב מאוד שזה מרגיז אותכם
כך נראה תוצאות טובות יותר בקלפי.
גשם של גימלים וש"סים בקלפי.

מי שזוכר את מופז ואת הקמפיין הראשון שלו עם הפצצת אטום, ועכשיו עם הקמפין אברכים חיילים, יודע שאלו סימני גסיסה אחרונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;927391:
זה טוב מאוד שזה מרגיז אותכם
כך נראה תוצאות טובות יותר בקלפי.
גשם של גימלים וש"סים בקלפי.

מי שזוכר את מופז ואת הקמפיין הראשון שלו עם הפצצת אטום, ועכשיו עם הקמפין אברכים חיילים, יודע שאלו סימני גסיסה אחרונים.

מה שנכון נכון. הקמפיין של קדימה הוא בעצם קמפיין מצוין לש"ס ויהדות התורה!

• הוסף לסימניות
נקודה נוספת שהארץ שכחו לציין,
שבחיילים מדובר על בחורים
ובאברכים מדובר בנשואים.
ובצבא - חייל נשוי מקבל הרבה יותר מ-800 שח
וכמובן שבחור ישיבה לא נשוי, לא מקבל שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;927438:
נקודה נוספת שהארץ שכחו לציין,
שבחיילים מדובר על בחורים
ובאברכים מדובר בנשואים.
ובצבא - חייל נשוי מקבל הרבה יותר מ-800 שח
וכמובן שבחור ישיבה לא נשוי, לא מקבל שקל.

רק לתקן, היות שהייתי אשתו של חייל נשוי...
(כלומר, ב"ה אני עדיין אשתו, רק שהוא כבר מזמן לא חייל :))

חייל נשוי לא זכאי לתשמ"ש (תשלומי משפחה) באופן אוטומטי אלא רק אם מתקיימים התנאים הבאים:

1. אשתו בהריון החל מהשבוע ה-14 להריונה
2. אשתו עובדת מעל 40 ש"ש
3. אשתו לומדת - ובלבד שהתחתנו כאשר היא בשנה השניה ללימודים ומעלה

היות שרוב החיילים הנשואים הם דתיים שמתחתנים צעירים עם נשים צעירות, הרבה פעמים תנאים 2+3 לא מתקיימים (מכיוון שהאישה בדיוק התחילה לימודים בשנה ראשונה, או שהיא עדיין בשירות לאומי) ולכן הזוג צריך לחכות עד להתקיימות תנאי מס' 1...

בנוסף, כדי לקבל תשמ"ש הצבא בודק את חשבונות הבנק ומי שנמצא ברשותו סכום גדול מדי לדעתם, או שהוא מחזיק רכב, אינו זכאי לתשמ"ש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;927384:
לא יודעת מה איתך,
לי קשה לחשוב על חיים כשפחה במצרים.

כאילו שמישהו שואל אותך איך נח לך לחיות.
ואם זכית לפריוילגיה שאת יכולה לבחור חיים קשים או קלים, אני שמחה בשבילך...

כשאני ראיתי את הפרסום על אוטובוס בירושלים זה גם צרם לי מאוד מאוד, אבל במקום לקחת את זה למקום של כעס על קדימה ועל עוד מפלגות שאני ממש לא בקיאה בהן, בחרתי לקחת את החשיבה שלי למקום של מה אני עושה עם זה עכשיו חוץ מלקלל כל מיני מפלגות, חשבתי שזה רק מזכיר לנו שאנחנו עדיין בגלות בעוונותינו, והשינוי היחיד שאני יכולה להשפיע על העולם במקום להוציא קיטור, זה לנסות להיות קצת יותר טובה, קצת יותר לזכור מי הוא זה שמנהל את העולם באמת, קצת יותר להתקרב אליו, ואני בטוחה שזה משפיע על הגיוס של בני הישיבות ועל כל שאר הגזירות הרבה יותר מכל ההתעסקות עם נושא הבחירות.

סך הכל ממי אנחנו מבקשים פה אמת בפרסום?? מאנשים שאנחנו ממילא לא מאמינים למילה שלהם, אז רק בגלל שמרחו את זה בענק על האוטובוסים אנחנו משתוללים?

אם זה מציק למישהו מה שכתבתי או לא שייך לפורום, אפשר למחוק, זו רק הבעת דעה.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;925768:
הבעיה אינה קדימה, אם תעבור או לא את אחוז החסימה. הבעיה היא מה שכל חילוני רואה לנגד עיניו ומאמין שזה נכון. עם זה יהיה לנו להתמודד הרבה זמן אחרי שישכחו שהיתה קדימה, אם ח"ו משיח לא יבוא במהרה.

מה אתה חושב שחילוני לא יודע את האמת
הוא הרי היה בצבא או אחד מקרובו, מה הוא לא יודע כמה הוא קיבל ?
הקמפיין רוצה להראות שקדימה יותר שונאת את החרדים ואולי עוד 2 משוק הכרמל או אחד משוק הפשפשים יערוק מהתנועה לקדימה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה