!!! די נמאס מ"קווים" תחבורה מחסירה - צוחקים עליך כל הדרך, עצה

• הוסף לסימניות
חברת "קווים" השולטת על התחבורה הציבורית על שלשה הערים החרדיות המרכזיות המתפתחות, נתנו שירות מדהים מיד שנכנסו לתוך הערים, אבל אט אט השירות ירד עוד ועוד, לאחרונה השירות ממש לעג לרש, מחסירים ומדלגים על אוטובוסים, הלו"ז הוא המלצה בלבד והחלטה על פיו הוא הימור, במהלך החצי שעה האחרונה החסירו שני קוים לירושלים ולביתר עילית, כמובן שבשירות לא עונים, ואם כבר עונים הנציג צוחק עליך, [חלקם נציגים חרדים חסרי טקט ומושגי שירות בסיסיים], בשבוע האחרון ידוע לי על עוד מס' חיסורים / דילוגים, נאמר לי פעם ע"י עובד החברה, שהנהלה צוחקת מהצבור שיודע לצעוק בטלפון, ואינו עושה מעשים, הם לוקחים בחשבון את אי אלו התלונות, והם חוסכים בכך המון כסף, משרד התחבורה שמנסה להנגיש את התחבורה הציבורית, הורידה ממנה את נושא האחריות על התפקוד התחבורה הציבורית, ובינתיים הצבור סובל, ועוד ועוד מחליטים ויהי מה לקנות רכבים, כי נמאס כבר מהתחבורה הציבורית.

חבל ממש שכל המאות מליונים שמוקע בתחבורה הציבורית נופל על ליקויי תחבורה ציבורית של חסכנות וזלזול בצבור.

אנא לתועלת העניין ולנסות להזיז משהו הביאו רעיונות או פעולות ואו מקומות ואישיים שאפשר לפנות עליהם בנידון...

• הוסף לסימניות
אני נוסע מידי יום בתחבורה של קוים, וניתן לומר עליהם את כל השבחים שבעולם!
אין על החברה זו!

אם כי, אינם עדיין מלאכים, והפשלות שלהם הם ברמה אפסית.

אולי אינך זוכר את חברת ביתר תור....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;n5023792:
אני נוסע מידי יום בתחבורה של קוים, וניתן לומר עליהם את כל השבחים שבעולם!
אין על החברה זו!

אם כי, אינם עדיין מלאכים, והפשלות שלהם הם ברמה אפסית.

אולי אינך זוכר את חברת ביתר תור....

סברתי כך עד לאחרונה, בניגוד לביתר תור, הרי שהתחבורה התקדמה לאין ערוך כולל הרווחיות של החברות שמקבלים תשלום עלך כל אוטובוס שיוצא, מבלי קשר לתשלומי הנוסעים, בשל כך הם מדרבנים את משרד התחבורה להוסיף להם קווים וזמנים, כשלמעשה לא עומדי במודע מלכתחילה בעומס שהם עצמם יוזמים.

• הוסף לסימניות
דווקא באלעד- קווים ממש מצליחה!
חברה מעולה הנהגים אדיבים (אפילו הנהגים, הבני דודים(...) עזרו לאשתי להוציא עגלה מתא מטען...)

• הוסף לסימניות
לאחרונה הגשנו 3 תלונות על אוטובוסים שחלפו על פנינו בלי לפזול אפילו לכיוון התחנה
כמובן שאין תגובה על התלונות

• הוסף לסימניות
כנוסעת יומיומית- אפשר לומר שאני מרוצה
אם כי לפעמים יש תקלות, כמו לכל חברה...
אבל למצוא על מה להתלונן אפשר תמיד
בתקופה הזו הם הוסיפו לטובת התושבים המון קווים
קחו לדוגמא את 885 לפארק ענבה
במקום כמה פעמים ביום, יש פעמיים בשעה בערך
אז יש שהתלוננו שזה עדיין לא מספיק כי העומס בתחנה מטורף
(אכן, מה לעשות שזה הפארק היחיד באיזור..)
אבל אם לא היו מוסיפים את כל הקווים הנוספים לשם
היו מתלוננים גם כן, ש- למה אין מספיק תחבורה לפארק היחיד באיזור???
נו, מה לעשות
זה החיים

• הוסף לסימניות
כנוסע קבוע יש אכן התדרדרות אבל המצב הוא ממש לא קטסטרופה.
אבל על מנת שלא יגיע למצב חמור יותר היה מאד רצוי שכל פעם שיש דילוג על קו וכדו' ובמוקד אומרים שהייתה תקלה פתאומית וכדו' להתקשר למשרד התחבורה ולהגיש תלונה מסודרת.

• הוסף לסימניות
למודיעין עילית שפה,

סוברבוז היו יותר טובים??

אני משער שלא

ונסעתי בקוים תקופה דוקא חברה טובה אני חושב

• הוסף לסימניות
כנוסעת קבועה בקו 180 ב"ב-אלעד אוכל לומר שהם די בסדר, בודאי יחסית לאגד תעבורה.

מה שכן למי שלא יודע בשבועיים האחרונים המשטרה הורידה להם עשרות רכבים מהכביש בשל ליקויים חמורים בחלקים הפנימים של האוטובוס. פשוט עצרו כל קו של "קוים" בצומת קוקה קולה לבדיקה והורידו המון רכבים לצד הדרך. כך יצא שאנשים המתינו לקו שמבחינתם "דילג" על שעה מסוימת.

ע"כ מה שידוע לי, בב"ב.

• הוסף לסימניות
כנוסע יומיומי אני יכול לומר שהשירות בקווים-ביתר, מעולה מאוד, אומנם ישנם תקלות מידי פעם, וע''ז צריכים להתלונן במשרד התחבורה, שם הכל נספר וכל תלונה משתקפת בדו''ח השנתי, ונא לא להתקשר למוקדים של קווים, [הם סתם מחלטרים עלינו]

• הוסף לסימניות
יש בקווים כמה אשכולות שונים
שלכל אחד מהם יש הנהלה שונה
באלעד הם חדשים אז לכן הם מאד משקיעים
כנראה שעיקר הבעיה היא במודיעין עילית שאגב,היא אחת הערים עם הכי הרבה נסיעות ביום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף שטיין;n5023778:
[חלקם נציגים חרדים חסרי טקט ומושגי שירות בסיסיים],

מתנגד בתוקף לאמירה הזו!
א. נושב ממנה ריח לא טוב, סוג של שנאה עצמית או אולי נחיתות.
ב. לנציגים החרדים אין אולי את האדיבות המזויפת שמתחילה ומסתימת באדיבות בטלפון ותו לא, וזאת לדעתי אם כן מסיבה פשוטה ביותר שהראש שלהם לא עובד בצורה של כאילו שירות ללקוח בעוד שבאמת הלקוח לא מעניין אותי... [כן, פעם שדיברו על שירות התכוונו שמתייחסים ללקוחות כאנשים, היום שירות זה רק עוד סוג של טקטיקה איך להוציא כסף, אחרי שהרווחתי עליך, לך לעזאזל...]
וכל זאת, בגדר כולי האי ואולי, הרבה ואולי ברוב מוחץ עונים באדיבות ובצורה יפה.
ג. הם הכי עוזרים לך כשצריך! אני שכחתי תיק באוטובוס בשעת לילה מאוחרת, והמוקדן יצא בעצמו לאחר סיום השירות [!] לאתר את האוטובוס ולדאוג שהתיק יגיע לידי.
אתה מרגיש שיש לך עם מי לדבר ובגובה העיניים, (וגם אם לפעמים יש את התחושה כאילו הם מרגישים כחברים שלך יותר מאשר משרתים אותך, עדיין, יצא הפסדו בשכרו המרובה!!!, כמובן שיש תמיד ולכל אחד מה להשתפר, אבל ברור שאין להשוות...)
ובקיצור, ירבו כמותם בישראל.
ואגב, המגמה של יותר ויותר נהגים חרדים מבורכת מכל בחינה, ואשרי מי שיעודד לכך.

אכן לגבי עצם הטענה שהעלית על זלזול לאחרונה מצד החברה, גם לי יש תחושה כזאת וכדאי לפעול בעניין.

• הוסף לסימניות
אני במודיעין עילית מאוד התאכזבתי שאין נסיעות יומייומיות לכל ערי הארץ כמו צפת וחיפה
כשבביתר ובאלעד כן יש.
ואני עדיין אוחז שהם בסדר
אבל אכן אנחנו במודיעין עילית סוג ב' יחסי לאלעד

• הוסף לסימניות
כל הברכות והאמירות הטובות זה רק בכללי
אבל כשכבר יותר משלש פעמים בשעות הצהריים החמות ביותר
דילגו על אוטובוסים בין עירוניים זה לא נורמלי
וכשמתקשרים המוקדן אומר " כן הוא לא יצא באמת"
מה אני יעשה עם זה כשלבנתיים התינוק שלי מתבשל בשמש
אז הכל טוב ויפה עד שהפדיחות שלהם תופסות אותנו בזמנים לא טובים
וזה לצערי לא נדיר במיוחד
וזה קרה לי גם באלעד וגם בק"ס

• הוסף לסימניות
לעצם הסיפור שהיה באלעד יש לי תאורייה שהכל היה מוזמן!
כזכור כמה ימים קודם התפרסם שאגד במקום הראשון בזיהום ולאחמ"כ אגד תעבורה.
בכדי להכהות את הרושם שנוצר, הלכה המשטרה ופשטה על קוים באלעד בזמן הכי קריטי בבוקר שכולם יוצאים לעבודה ומצאו ליקויים, טוב עכשיו לא רק אגד בעייתית..
הרי המשטרה הייתה יכולה למצוא זמן אחר?

• הוסף לסימניות
שני דברים;

א. כל תלונה מלבד לחברה הנידונה, יש להפנות גם למשרד התחבורה https://motssl5.mot.gov.il/FORMS/he/compl-pbl/plaint-public-transport-form לאחר כחצי שנה המשרד קונס במקרים מוצדקים את החברות באלפי שקלים, ואם כולם יתלוננו זה ישפר מאד את השרות של החברות שירגישו זאת בכיס.
ב. מי שמתלונן על חברת קווים, כנראה לא נסע באגד ירושלים מעולם... עדיף לו"ז עמוס ש5% ממנו לא מבוצע, מאשר לו"ז דליל מאד ש10% ממנו לא מבוצע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A052;n5024341:
שני דברים;

א. כל תלונה מלבד לחברה הנידונה, יש להפנות גם למשרד התחבורה https://motssl5.mot.gov.il/FORMS/he/compl-pbl/plaint-public-transport-form לאחר כחצי שנה המשרד קונס במקרים מוצדקים את החברות באלפי שקלים, ואם כולם יתלוננו זה ישפר מאד את השרות של החברות שירגישו זאת בכיס.
ב. מי שמתלונן על חברת קווים, כנראה לא נסע באגד ירושלים מעולם... עדיף לו"ז עמוס ש5% ממנו לא מבוצע, מאשר לו"ז דליל מאד ש10% ממנו לא מבוצע.

מה זה משנה לנו מה קורה בחברות אחרות?
אנחנו רוצים את השירות שהחברה התחייבה עליו!
ואכן, בפרט עכשיו בבין הזמנים, לוח הזמנים הוא להמלצה בלבד, חיכינו לאוטובוס לירושלים עברו 3 לבני ברק אחד אחרי השני, לירושלים דילגו 2 נסיעות! (כנראה שלבני ברק דילגו קודם, אז אח"כ יצאו 3 ביחד)

• הוסף לסימניות
גם לנו קרה מוצ"ש אחד ששני אוטובוסים לא יצאו, הגשנו תלונה מסודרת לעילית, וקיבלנו שובר זיכוי ע"ס 30 ש"ח להטענה ברב קו.
אפילו את מחיר הנסיעה זה לא כיסה.....
אבל באמת אפשר לומר שבד"כ הם בסדר גמור, ועומדים בזמנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה