!!! די נמאס מ"קווים" תחבורה מחסירה - צוחקים עליך כל הדרך, עצה

• הוסף לסימניות
סיפר לי משהו שדיבר עם אחד מאנשי היח"צ של קווים על תןפעת החיסורים האיחורים(לפני כשנה אולי מאז השתפרו כבר) שהודה לו שכ15 אחוז מהנסיעות לא יוצאות, אבל הבעיה היא אוניברסלית של כל חברות התחבורה מחמת מחסור בנהגים (זה פשר הקמפיינים שיש כל הזמן לגיוס נהגים, למי שתהה מה זה..) ומשרד התחבורה מודע לזה ואין לו מה לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משפט;n5024463:
סיפר לי משהו שדיבר עם אחד מאנשי היח"צ של קווים על תןפעת החיסורים האיחורים(לפני כשנה אולי מאז השתפרו כבר) שהודה לו שכ15 אחוז מהנסיעות לא יוצאות, אבל הבעיה היא אוניברסלית של כל חברות התחבורה מחמת מחסור בנהגים (זה פשר הקמפיינים שיש כל הזמן לגיוס נהגים, למי שתהה מה זה..) ומשרד התחבורה מודע לזה ואין לו מה לעזור.

אז למה ריבונו של עולם הם מפרסמים על יציאת קוים בכל 20 דקות אם יש להן נהגים רק לכל 40 דקות, שיעדכנו את הלוח זמנים בהתאם ליכולות, לפחות לא להטעות את הצבר.

• הוסף לסימניות
בגלל שזה דבר דינמי לפעמים יש נהגים ולפעמים אין ותמיד הם מקווים שבסוף יהיה נהגים,

• הוסף לסימניות
נראה כי האשכול הזה בא לקלל ונמצא מברך...

כתושב ותיק בביתר שנוסע בקביעות בתח"צ, גם בביתר וגם בירושלים ובעוד מקומות מדי תקופה
ניתן לקבוע בהחלט כי רמת השירות של חברת "קווים" הוא איכותי ומצויין, אם לא הטוב ביותר מכולם.
בדוק.
גם אם יש כשלים נקודתיים, שלא תמיד קשורות לחברה (כמו: תאונה ופקק בעקבותיו - שגונבים שעתיים תמימות של נהגים על הכביש)
הם כל הזמן משתפרים, ומנסים לתקן מה שהם יכולים.
ואני לא מזלזל באף אחד שעמד וחיכה בתחנה שעה או אפילו חצי שעה, אבל ברמת המאקרו - חברת עילית היא חברה מצויינת עם דירוג 10
וכל הכבוד להם, ולכל מי שיש לו יד בזה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;n5023792:
אולי אינך זוכר את חברת ביתר תור....

נכתב ע"י דודכהן;n5023992:
למודיעין עילית שפה, סוברבוז היו יותר טובים??

נכתב ע"י מילה בסלע;n5024096:
אוכל לומר שהם די בסדר, בודאי יחסית לאגד תעבורה.

נכתב ע"י A052;n5024341:
מי שמתלונן על חברת קווים, כנראה לא נסע באגד ירושלים מעולם...

מדהים איך אנשים שבויים בקונספט הזה של "יחסית ל... הם מעולים". זה ממש לא רלוונטי. תצאו מזה! מגיע לנו שירות כמו שצריך, בהתאם למה שהחברה התחייבה מול משרד התחבורה. וחברת קווים בהחלט לא עומדת בזה. בקטע של דילוגי אוטובוסים הם נוראיים, ולא מעניין אותי שחברת X נוראית יותר. לכל עיר יש את מאפייני התחבורה שלה ואת הצרכים שלה, שהם שונים מערים אחרות, ושונים גם ממה שהיא בעצמה היתה לפני כמה שנים.
זה שחברת קווים מוציאה בבין הזמנים הסעות לים ולפארק ענבה ולכל הארץ בסופ"ש - יש דורשים אותו לשבח ויש לגנאי, יען יש לי הרגשה חזקה שהאוטובוס לים ב-7:30 בבוקר הוא בעצם האוטובוס המדולג שהייתי אמורה לנסוע בו (ומופיע בלוח הזמנים בלבד). אבל לאוטובוס אנונימי שגרתי לבני ברק אין יח"צ כמו להסעות מתוקשרות לפארק ענבה. משום מה נראה לי שבזכיון שקיבלה חברת קווים להפעלת התחבורה הציבורית בעיר, משרד התחבורה חשב יותר על הנוסעים הקבועים, אלו שצריכים להגיע לעבודה וללימודים, ולא על הנופשים שרוצים להגיע לחוף. תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;n5025538:
אני חושב שיש ענין של הכרת טובה גם כאשר יש ביקורת.

בהחלט קיים בצבור שלנו תת מודע שתחבורה ציבורית שמתפקדת ברמה יותר טובה מכישלונות אדירים , שיש להכיר להם טובה, זה בהחלט נובע מהתפיסה שאף אחד לא צריך לספק לנו תחבורה הציבורית, וכביכול התחבורה הציבורית היא קופת צדקה ולא חברה שמרוויחה מליונים...
בכו"א בעבר כתבתי כאן גם דברים טובים על החברה, אבל עכשיו שהשירות מתחיל לתת אותות עייפות ומצוקה חייבים לצעוק, ולמנוע את ההירדמות.

• הוסף לסימניות
חברת קווים היתה פעם מצויינת בשירות ובדיוק בזמנים, אך לאחרונה נהיה מצב קטסטרופה!!!! אני נוסעת קבוע כל יום בין השעות 8:00-8:30 (וגם במשך היום, שזה מאוד תוקע אותי. אני גרה בביתר ברחוב שאין בו אוטובוסים לב"ב או ק"ס ומפסידה את האוטובוסים הבין עירוניים בגלל שהעירוני לא יצא בזמן) ונמצאת בתחנה בזמן ומשום מה, האוטובוסים מאחרים /לא יוצאים וכל פעם יש לשרות לקוחות תרוץ אחר... וכמו שאמרו פה, הזלזול של חלק מהם הוא נורא! אמר לי אחד מהם שאין לו למה להפנות את ההקלטה שלי והתלונות לא שייכות אליהם, שאלתי אותו- אם זה לא תלונה ששיכת אליהם אז אתם רק פסיכולוגים? ולעג לי שכן... והיו בשיחה עוד כל מיני תגובות צינויות ובלי רמה... שלחו לי מכתבים שהנושא בבדיקה:) הלוואי והם יחזרו להיות מה שהיו פעם!!!!

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור הזוי שהיה לי אתמול בקו עירוני בביתר עם נהג חרדי, עמדתי לרדת עם שני ילדי מהדלת הקדמית לפני שהנהג פתח את הדלת ואז הנהג אומר לי אל תרד מכאן אסור לרדת מפה... אז שאלתי אותו מה מבחינה חוקית אסור לי לרדת מפה והוא עונה לי בשיא הביטחון כן!!! ומראה לי שיש שלט קטן מעל הדלתות שכתוב עליו אין יציאה, טוב החלטתי לא להתעקש וירדתי מהדלת האחורית,
היום החלטתי לשאול בחברה האם הדבר נכון שמבחינה חוקית אסור לרדת מקדימה, בדקו וענו לי שלא דובים ולא יער... כמובן שפתחתי פניה נגד הנהג מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות
אני קוראת את האשכול ולא מאמינה, זה נראה שחברת קווים פתחה ניקים חדשים כדי לספר כמה התושבים מרוצים....
אני לא יודעת מה קורה בערים אחרות - במודיעין עילית המצב ק ט ס ט ר ו פ ה!!!
בתקופה האחרונה - אוטובוסים לא יוצאים - לא עירוניים ולא בינעירוניים, קווים מאחרים, המון אוטובוסים קבלנים - בשעות הבוקר העמוסות- ואז צריך לעמוד ביציאה מהעיר ולחכות לחסדי עובד שיבוא לנקב לאוטובוס מפוצץ באנשים.
מאות תלונות של תושבים, וכשמתקשרים למוקד של קווים התשובה הלקונית - היתה תקלה באוטובוס, מצטערים!
הזלזול של קווים בתושבים הוא פשוט מחפיר!!

• הוסף לסימניות
הבנתי שהמצב בתחבורה בכל הארץ קסטטרופה זה לא מילה כי התנאים של הנהגים ממש ממש גרועים וחסר כח אדם רציני

• הוסף לסימניות
שני דברים;

ואם כולם יתלוננו זה ישפר מאד את השרות של החברות שירגישו זאת בכיס.

תרשו לי לחלוק ע"ז. בבית שמש מתלוננים בכמויות על סופרבוס וכלום לא משתנה בפועל. בכתבה שהתפרסמה בעיתון 'חדש' בעיר, צוטט אחד ממנהלי סופרבוס שאומר ששווה להם לספוג את הקנסות ועדיין להישאר.
אולי הפיתרון יהיה שהבסף של הקנסות לא יגיע למשרד התחבורה אלא למתלוננים שנפגעו, ואז אולי יהיה להם חשק לטפל מהשורש.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
ממש לא מסכימה
השירות של קווים עלית - בביתר לפחות מקסים,
מוסיפים קווים כל הזמן
משפרים את המסלולים
עומדים בלוחות זמנים.
מי שרוצה להתלונן תמיד ימצא על מה, אבל לדעתי זה הכי קרוב למקסימום שאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה