דיון די עם הפרסומות, קפה אגוזי לוז הוא לא קפה ולא אגוזי לוז!

• הוסף לסימניות
צר לי לשתף אבל לאחרונה קניתי את המהדורה החדשה של קפה נמס עלית הממותגת תחת "אגוזי לוז" ,
אחרי שטעמתי את המילקי אגוזי לוז והקפה וניל, הייתי בטוחה שזה יהיה לא פחות ממוצלח.
מאוד התאכזבתי שהטעם לא מזכיר קפה וגם לא מזכיר אגוזי לוז!
פשוט מעין תערובת שכזו , שמעלה זיכרון ישן מאיזה ניסיון כושל להכין קפוצ'ינו ביתי, ששותים אותו בלית ברירה.
למישהי יש המלצה מה ניתן לעשות עם הקופסא הענקית שנותרה מיותמת ללא דורש ?
אם אכין עם זה עוגת קפה באיזה טעם היא תצא ?

תודה לכל מי שתתרום לעניין ואפילו מי שתנסה לתמוך 💪

• הוסף לסימניות
פשוט להוסיף לבלילה של עוגות בחושות, פנקייקס או קפה קר
אמור להיות בסדר
בדיוק כמו שחלב בטעם לוז מוסיף לעוגות

• הוסף לסימניות
צר לי לשתף אבל לאחרונה קניתי את המהדורה החדשה של קפה נמס עלית הממותגת תחת "אגוזי לוז" ,
אחרי שטעמתי את המילקי אגוזי לוז והקפה וניל, הייתי בטוחה שזה יהיה לא פחות ממוצלח.
פשוט מעין תערובת שכזו , שמעלה זיכרון ישן מאיזה ניסיון כושל להכין קפוצ'ינו ביתי, ששותים אותו בלית ברירה.

גם אני התאכזבתי...
חיכיתי ש @ה. בקר כבר תעלה מתכון עם הקפה
(כמו שהיה בקפה מוקה...)

• הוסף לסימניות
גם אני התאכזבתי...
חיכיתי ש @ה. בקר כבר תעלה מתכון עם הקפה
(כמו שהיה בקפה מוקה...)
באסה
כי ה. בקר עוד לא קנתה את הקפה הזה
ואחרי שתקנה הוא יצטרך לעמוד בארון תקופה ולהציץ עליה בעיניים עצובות ודומעות בכל יום כשתפתח את הארון להכין קפה [טייסטרס צ'ויס] ואז איכשהו ליפול לה יום אחד על הראש או לבכות כל כך חזק שהיא כבר לא תוכל להתעלם ממנו

• הוסף לסימניות
ואחרי שתקנה הוא יצטרך לעמוד בארון תקופה ולהציץ עליה בעיניים עצובות ודומעות בכל יום כשתפתח את הארון להכין קפה [טייסטרס צ'ויס] ואז איכשהו ליפול לה יום אחד על הראש או לבכות כל כך חזק שהיא כבר לא תוכל להתעלם ממנו
ממש מחכה שיקרה
אבל שלא יכאב...

• הוסף לסימניות

אני דווקא אהבתי מאד
מאמינה שבעוגות יהיה מוצלח

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי את הגיוון
טעם מעניין וטוב
מאמינה שבאפיה וקינוחים הוא ישדרג מאוד!

• הוסף לסימניות
פשוט להוסיף לבלילה של עוגות בחושות, פנקייקס או קפה קר
אמור להיות בסדר
בדיוק כמו שחלב בטעם לוז מוסיף לעוגות
זהו שאני התנסיתי עם אלטרנטיב בטעם אגוזי לוז וזה היה ממש סבבה אבל פה איכשהו לא מצאתי את האיזון בכמויות
באסה
אולי אם תקבלי אותו תרומה ממני זה יקצר את התהליכים אבל עכפ לי זה כבר לא יועיל ;)
אומנם זה אשכול ב'הפסקת אוכל'
אבל פשוט תתרמי אותו לישיבה / בית כנסת/ חדר מורים / חדר מורות וכדו'
בעיקרון המשרד שלי משמש לפינת אבידות ומציאות אבל אחרי ששמעתי גם שם את קלונו אני לא מנסה

תודה על התמיכה!!
טרם ננקטו צעדים משמעותיים בעניין

• הוסף לסימניות

בס''ד

שלום @**Moko**

אפשר להכין עם אבקת קפה נמס "קפה קוריאני"-
המשקה מאוד מתאים לימות הקיץ אבל גם בימים שאינם קרירים הוא יכול להיות אלטרנטיבה מיוחדת וטעימה לאוהבי הקפה.
שווה לנסות !!

• הוסף לסימניות
תעבירי אותה להעני בקר
היא כבר תמציא מה לעשות איתה

• הוסף לסימניות
למסקנה צריך להגניב את הקופסא לארון של ה. בקר, ולגנוב משם את הטסטר צ'ויס. מקסימום אפשר לקנות אחר כך עוד קופסא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה