דכאון אחרי לידה

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם על מישהי שיכולה לעזור לאישה אחרי לידה (4 חוד')
שהיא בדיכאון?
זה דחוף.

• הוסף לסימניות
ארגון ניצה לתמיכה באמהות הסובלות מדכאון לאחר לידה 03-5701363 02-5332810

• הוסף לסימניות
היא לא תתקשר לארגון היא חייבת מישהי חמה ואיכפתית שתבין אותה

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות בשבילה והם יצרו איתה קשר.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי - ארגון ניצה מתאים לכל אחת עזרה אישית, אני לא חושבת שמדובר במוקד מסוג "לב שומע"... הם כנראה יצמידו לה סומכת אישית. לא יודעת, שווה לברר - לפחות לפי הפרסומים אודות הארגון, שמלמדים על מקצועיות ועל ידע נרחב.
יש לי גם שם של מטפלת רגשית, אשלח לך אותו באישי בשעות אחר-הצהריים אי"ה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבמקרים כאלו צריך ללכת למישהו מקצועי, אישה
סומכת יכולה אולי להיות לעזר, אך היא לא במקום בעל מקצוע.
ויפה שעה אחת קודם.
רפואה שלימה!!!

• הוסף לסימניות
כמובן, כפילות...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבמקרים כאלו צריך ללכת למישהו מקצועי, אישה
סומכת יכולה אולי להיות לעזר, אך היא לא במקום בעל מקצוע.
ויפה שעה אחת קודם.
רפואה שלימה!!!
ארגון "ניצה" הוא מאוד מקצועי, יתאימו לה את כל מכלול העזרה שהיא צריכה בכל התחומים.
אם היא מוכנה לקבל עזרה את יכולה להתקשר בשבילה.
(גילוי נאות - אמא שלי בכירה בצוות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלום;602910:
עד כמה שידוע לי - ארגון ניצה מתאים לכל אחת עזרה אישית, אני לא חושבת שמדובר במוקד מסוג "לב שומע"... הם כנראה יצמידו לה סומכת אישית. לא יודעת, שווה לברר - לפחות לפי הפרסומים אודות הארגון, שמלמדים על מקצועיות ועל ידע נרחב.
יש לי גם שם של מטפלת רגשית, אשלח לך אותו באישי בשעות אחר-הצהריים אי"ה.
גם ב"לב שומע" לכל כוננית יש את היום שלה. אפשר ליצור קשר עם מישהי מסוימת ביום מסוים, ואפשר גם להפגש פנים מול פנים.
הרעיון הטלפוני הוא רק ליצירת קשר ראשוני או למי שלא מעונינת בקשר אישי.

• הוסף לסימניות
לטפל ולא חלילה לדחות כדאי לשאול את ד"ר פירר על מי ממליץ
רפואה שלמה ושלא נדע צער

• הוסף לסימניות
ברור שחייבים טיפול מקצועי גם אם היא לא רוצה, אם למשפחה ולקרובים שלה אכפת ממנה שיפנו לכל מי שרק יכול לעזור.
אבל מעבר לזה הקרובים אליה משפחה חברות ועוד יכולים גם לעזור (לא כתחליף לטיפול אלא בתוספת) להקשיב לה, לעזור לה, להיות סבלניים אליה, לתת לה לאכול טוב ולנוח הרבה, לחפש עיסוקים שמעניינים אותה ועוד, לדעת שעם טיפול מתאים יוצאים מזה, להשקיע הרבה וכמובן להתפלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;603105:
לדעת שעם טיפול מתאים יוצאים מזה, להשקיע הרבה וכמובן להתפלל.
חשוב מאוד!!!
לטפל במהירות ובעז"ה לשכוח מזה לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה