- הוסף לסימניות
חחח לא...איזה ספר?
עשרה ימים בחנות של קובה?![]()
ספר בשם 'בישולייט', עם כל מיני חידושים חוצניקיים לישראלית כמוני.
חחח לא...איזה ספר?
עשרה ימים בחנות של קובה?![]()
חחח
איזה חמוד זה שיש להם טעם עצמאי...
הבת שלי חובבת ברוקולי - ומסננת את הכרובית בשאט נפש
רק שיהיו לנו בריאים!![]()
אני לא חושבת שדלעת ספגטי זו דלעת ערמונים...@שירי כהן ניסיתי את הדלעת ספגטי, לא מוצלח. המרקם שלה- כשמה- חוטים חוטים.
במרק לא היה מוצלח, ובאפיה הרגיש מרקם לא נעים בפה
תודה סופי, כיף לשמועסופסוף השגתי את הדבר הטעים הזה!!
שירי, לא הגזמת בכלל פשוט מעדן! תודה!!!
אני אפיתי לא מכוסה, החלק העליון לא נשרף אבל קצת מתקרמלא
אופים את זה לא מכוסה? החלק החצוי לא נשרף?
דלעת ספגטי -@שירי כהן ניסיתי את הדלעת ספגטי, לא מוצלח. המרקם שלה- כשמה- חוטים חוטים.
במרק לא היה מוצלח, ובאפיה הרגיש מרקם לא נעים בפה
לא כתבתי שזה אותו דבר, להפך.אני לא חושבת שדלעת ספגטי זו דלעת ערמונים...
מגיגול עולות תמונות שונות.
קראתי מתכונים עם דלעת ספגטי והסתקרנתי,
אבל לא מצאתי את זה אף פעם בחנויות.
בכל אופן מצטערת לשמוע על ההתנסות הלא נחמדה שהיתה לך!
תודה סופי, כיף לשמוע
לא טרחתי על זה בכלל
חחח
אני אפיתי לא מכוסה, החלק העליון לא נשרף אבל קצת מתקרמל
אני אהבתי את הטעם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים