דלפק או שולחן רגיל במטבח ?תנור דו תאי כשר או 2 תנורים נפרדים ?

• הוסף לסימניות
אנחנו כן עשינו תנור משולב בכשרות מהודרת לבשרי וחלבי , הצריך התקנה של שקע תלת פאזי ,
בפועל זה עוזר לי גם לתמרן לדוגמא באפית חלות בכמות גדולה- אפשר להשתמש בשני התאים בו זמנית , כמובן עם תבניות מיוחדות לכל תנור.
והכל עובד מצוין ב"ה כבר מספר שנים.
התנור התחתון הוא בשרי-גדול ומעליו תנור קטן יותר חלבי ._(שזה בעצם תנור אחד)

• הוסף לסימניות
אנחנו כן עשינו תנור משולב בכשרות מהודרת לבשרי וחלבי , הצריך התקנה של שקע תלת פאזי ,
בפועל זה עוזר לי גם לתמרן לדוגמא באפית חלות בכמות גדולה- אפשר להשתמש בשני התאים בו זמנית , כמובן עם תבניות מיוחדות לכל תנור.
והכל עובד מצוין ב"ה כבר מספר שנים.
התנור התחתון הוא בשרי-גדול ומעליו תנור קטן יותר חלבי ._(שזה בעצם תנור אחד)
איזו חברה יש לך?
ממליצה עליה?

• הוסף לסימניות
לא באויר.
רוב כיסאות הבר הולכים עם מוט שמחבר את רגלי הכסא ועליו מניחים את הרגלים.
מכירה כסאות בר.
זה עדיין לא יציב ונח כמו להניח את הרגליים על הרצפה.
אולי נשים רזות צעירות וקלילות..
תחשבי על אישה כבודה וכבדה, בחודש שביעי נניח,
שעליה לטפס למרומי כסא הבר.. לא יודעת. לא נשמע לי כיף.
מסכימה שדלפק וכסא בר הוא אופנתי, עיצובי, ויפה.
לא חושבת שהוא נח כמו או יותר משולחן רגיל.

• הוסף לסימניות
מכירה כסאות בר.
מניסיון שלי, כן נח, ומאוד.
והתארחו אצל גם אנשים מבוגרים שנהנו לשבת על הכסא ולא הרגישו צורך לעבור לספה (כמו שקורה הרבה פעמים).
תלוי בנוחות של הכסא...
וזה לא לטפס, אולי לילדים לא למבוגרים.
ואגב, יש לי גם בסלון שולחן רגיל עם כסאות מאוד נוחות, לא רואה הבדל בנוחות, ולפעמים אפילו להפך.
ועם ילדים, הכי קל, לא צריך להתכופף אליהם כדי לעזור.
וכשהיה לי שבר ברגל, זאת הייתה הצלה, יכולתי לשבת ליד השיש ולבשל בנחת.

• הוסף לסימניות
מכירה כסאות בר.
ההבדל בין מבוגרים לילדים שמבוגרים מקבלים בעצמם את ההחלטה. ולילדים אנחנו מקבלים את זה עבורם. לכן יותר חשוב לבדוק ולשמוע מנסיון של אחרים..
כשבעלי בא איתי לחברות מטבחים זה באמת הדבר שהכי בקשתי ממנו לבדוק. שמתאים לו הסגנון. שנח לו הפוזה. התישבנו לשוחח ליד האי ובדקנו.
בקיצור. אין ספק שזה משהו שכדאי שנשאל את עצמינו. כמו כל דבר שמשנים מהמוכר. לבדוק שזה נכון לנו ולא רק נראה טוב בקטלוג.
באמת שכנה (טפוס מאד מאד שמרני) שנכנסה אמרה. טוב, לילדים זה נחמד, אבל את ובעלך גם אוכלים כאן ?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ההבדל בין מבוגרים לילדים שמבוגרים מקבלים בעצמם את ההחלטה. ולילדים אנחנו מקבלים את זה עבורם. לכן יותר חשוב לבדוק ולשמוע מנסיון של אחרים..
כשבעלי בא איתי לחברות מטבחים זה באמת הדבר שהכי בקשתי ממנו לבדוק. שמתאים לו הסגנון. שנח לו הפוזה. התישבנו לשוחח ליד האי ובדקנו.
בקיצור. אין ספק שזה משהו שכדאי שנשאל את עצמינו. כמו כל דבר שמשנים מהמוכר. לבדוק שזה נכון לנו ולא רק נראה טוב בקטלוג.
באמת שכנה (טפוס מאד מאד שמרני) שנכנסה אמרה. טוב, לילדים זה נחמד, אבל את ובעלך גם אוכלים כאן ?:rolleyes:
אני דווקא לא שמרנית בעליל.. עשיתי מטבח מאד אופנתי ואני עפה על גאדג'טים וחידושים.
אבל זה פשוט נשמע לי לא נח, לעצמי, פיזית. לא בגלל הפוזה או הנראות.

• הוסף לסימניות
אני דווקא לא שמרנית בעליל.. עשיתי מטבח מאד אופנתי ואני עפה על גאדג'טים וחידושים.
אבל זה פשוט נשמע לי לא נח, לעצמי, פיזית. לא בגלל הפוזה או הנראות.
נשמע לך כי לא ניסית...

• הוסף לסימניות
מענין הפולמוס שלכן..גם אני מתלבטת זמן רב בנושא..
מי יודעת כמה מרחק סביר שיהיה בין המטבח- לאי?והאי עצמו, כמה רחב מינמום הוא צריך להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה