- הוסף לסימניות
למה יותר נח לשבת עם רגליים מתנדנדות באויר?הפוך. הרבה יותר נוח
למה יותר נח לשבת עם רגליים מתנדנדות באויר?הפוך. הרבה יותר נוח
איזו חברה יש לך?אנחנו כן עשינו תנור משולב בכשרות מהודרת לבשרי וחלבי , הצריך התקנה של שקע תלת פאזי ,
בפועל זה עוזר לי גם לתמרן לדוגמא באפית חלות בכמות גדולה- אפשר להשתמש בשני התאים בו זמנית , כמובן עם תבניות מיוחדות לכל תנור.
והכל עובד מצוין ב"ה כבר מספר שנים.
התנור התחתון הוא בשרי-גדול ומעליו תנור קטן יותר חלבי ._(שזה בעצם תנור אחד)
לא באויר.למה יותר נח לשבת עם רגליים מתנדנדות באויר?
מכירה כסאות בר.לא באויר.
רוב כיסאות הבר הולכים עם מוט שמחבר את רגלי הכסא ועליו מניחים את הרגלים.
מניסיון שלי, כן נח, ומאוד.מכירה כסאות בר.
זה עדיין לא יציב ונח כמו להניח את הרגליים על הרצפה.
אולי נשים רזות צעירות וקלילות..
תחשבי על אישה כבודה וכבדה, בחודש שביעי נניח,
שעליה לטפס למרומי כסא הבר.. לא יודעת. לא נשמע לי כיף.
מסכימה שדלפק וכסא בר הוא אופנתי, עיצובי, ויפה.
לא חושבת שהוא נח כמו או יותר משולחן רגיל.
ההבדל בין מבוגרים לילדים שמבוגרים מקבלים בעצמם את ההחלטה. ולילדים אנחנו מקבלים את זה עבורם. לכן יותר חשוב לבדוק ולשמוע מנסיון של אחרים..מכירה כסאות בר.
זה עדיין לא יציב ונח כמו להניח את הרגליים על הרצפה.
אולי נשים רזות צעירות וקלילות..
תחשבי על אישה כבודה וכבדה, בחודש שביעי נניח,
שעליה לטפס למרומי כסא הבר.. לא יודעת. לא נשמע לי כיף.
מסכימה שדלפק וכסא בר הוא אופנתי, עיצובי, ויפה.
לא חושבת שהוא נח כמו או יותר משולחן רגיל.
אני דווקא לא שמרנית בעליל.. עשיתי מטבח מאד אופנתי ואני עפה על גאדג'טים וחידושים.ההבדל בין מבוגרים לילדים שמבוגרים מקבלים בעצמם את ההחלטה. ולילדים אנחנו מקבלים את זה עבורם. לכן יותר חשוב לבדוק ולשמוע מנסיון של אחרים..
כשבעלי בא איתי לחברות מטבחים זה באמת הדבר שהכי בקשתי ממנו לבדוק. שמתאים לו הסגנון. שנח לו הפוזה. התישבנו לשוחח ליד האי ובדקנו.
בקיצור. אין ספק שזה משהו שכדאי שנשאל את עצמינו. כמו כל דבר שמשנים מהמוכר. לבדוק שזה נכון לנו ולא רק נראה טוב בקטלוג.
באמת שכנה (טפוס מאד מאד שמרני) שנכנסה אמרה. טוב, לילדים זה נחמד, אבל את ובעלך גם אוכלים כאן ?![]()
נשמע לך כי לא ניסית...אני דווקא לא שמרנית בעליל.. עשיתי מטבח מאד אופנתי ואני עפה על גאדג'טים וחידושים.
אבל זה פשוט נשמע לי לא נח, לעצמי, פיזית. לא בגלל הפוזה או הנראות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים