מידע שימושי דלקות אוזניים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 052714;n3593615:
יש רופא מצוין ברח' בעלז 4 בני ברק
ואני עם ילד בן שנתים עם דלקת בערך פעם בחודש
ועכשיו כלו כל הקיצין אנחנו בדרך לניתוח

הוא באמת רופא מעולה, אבל קצת ממהר לנתח.
ממליצה בחום על ד"ר דוד טלמור- יכול לבטל ניתוח כמה ימים קודם למרות ההפסד הכספי בשבילו, אם המצב השתפר קצת ולא בטוח שצריך לנתח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yber;n4991083:
להרגיל את הילד שבקבוק במיטה מקבלים בישיבה! לא קל אבל עובד. מנסיון. צריך הרבה התמדה. בסוף הוא לומד שככה שותים בבקבוק.

פשוט לעמוד לידו ולהציק לו שלא ישכב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפשרי;n4991091:
פשוט לעמוד לידו ולהציק לו שלא ישכב?

אני לא יודעת בן כמה הוא, להסביר לו יפה ששותים בישיבה וצריך לשבת ולהחזיק אותו יושב. במקרה של התנגדות ממש אני מוציאה מהמיטה ומושיבה עלי.

• הוסף לסימניות
ככתוב צער גידול בנים, בעצב תגדלו את בניכם ואמרו אמן

• הוסף לסימניות
שווה לנסות רפלקסולוגיה!!
יש משהי בזית רענן בירושלים מעולה--- יש לי אחיין שסבל הרבה מדלקות
עד שהלכו לרפלקסולוגית היא גם די מבינה בתזונה
ועבר לילד הוא נרגע!!
כדאי ממש לנסות
הרבה הצלחה

מה השם שלה ומספר הטלפון שלה?

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה