דרוש מידע דלקות גרון חוזרות ונשנות , יש המלצה לרופא א.א.ג מומחה שלא סתאם דוחף אנטיביוטיקה??

• הוסף לסימניות
טיפול מונע עוזר מאוד!!
החידק לא יכול להתרבות וחס ושלום לנדוד למקומות אחרים
מנסיון אישי סבלתי מזה המון המון לקחתי במשך כמעט 10 שנים טיפול מונע של כדור ביום.
רופא מומחה שאמר שכל עוד הילד במסגרות צפופות ומרובות ילדים- הוא נדבק ומדביק
ובכל השנים שלקחתי מניעה- לא היה לי דלקות גרון אחרי שהסתבכתי עם הדלקות בתור ילדה...
מה זה הכדור הזה??

• הוסף לסימניות
לפחות אני מתנחמת שזה צרת רבים
לי אישית גם היה ככה, ולפני 4 שנים קיבלתי עצה לקחת אבץ, מאז לא הייתי זקוקה לאנטיביוטיקה ב"ה

יש דבר כזה אבץ לילדים?

• הוסף לסימניות
ביתי לקחה טיפול מונע,
ובתוך הטיפול מונע
חזר הרלקת בגרון
איך אומרים,שתגדלו זה יעבור
היא באמת לא פיספסה?
כי טכנית אם לקחו ב72 שעות האחרונות אנטיביוטיקה המשטח יראה שלילי גם אם זה חיובי.
אז ז''א שהיא לא לקחה 72 שעות לפני המשטח...

• הוסף לסימניות
חומץ תפוחים עוזר פלאים לדלקת גרון.. זה הורג את החיידק. רק שזה מגעיל נורא!
לא מסכימה איתך. בקורונה (גל ראשון) מאד שכנעו אותי לקחת ברגע שרק חשדתי שאני חולה. ב"ה עזר מאד! יצאתי הכי בזול מכל הילדים והמבוגרים בבית! דיללתי כף בכוס מים, והטעם היה כמו מי-לימון כאלו. יתכן ואפשר לעשות לימונדה. וזה היה המינון שהיה נדרש. דרך אגב, אם מישהו רוצה, נשארתי עם ליטר וחצי מיותרים (בירושלים). חצי ליטר נשמור אם חלילה תהיה אנגינה, כמו שממליצים כאן, והשאר אעביר בשמחה.

• הוסף לסימניות
ילדה בת 8
ב 4 חודשים האחרונים, - 5 פעמים חיובית לסטרטוקופ
כל פעם הביאו לה רפאפן או מוקסיפן, האנטיביוטיקה גורמת לה לכאבי בטן , וסתאם זהה כבר נשמע ממש מוגזם

משהוא התנסה בדבר כזה??
יש המלצה לרופא שיכול לעזור?
תודה רבה
ביו בליס למציצה של סופהרב- מוצר מעולה, תבדקו אם הכשרות מתאימה לכם,
שמעתי שאכילת חופן חמוציות מדי יום גם טוב למניעת דלקות (בכל מקרה זה לא יכול להזיק :))

• הוסף לסימניות
אני סבלתי מזה ממש
כל חודש אנגינה.
התחלתי לקחת פרוביוטיקה כל יום במשך שנה וגמרתי עם הדבר הזה!

• הוסף לסימניות
אאג בבני ברק דר רדושקביץ מקבל גם בגבעתיים ושם זמין יותר

• הוסף לסימניות
יש טיפות הומאופטיות אולי של חברת בילר (אאל"ט)
הן מצוינות למצב כזה בדיוק .
אחותי גם סבלה המון ואז רופאת המשפחה המליצה על זה
ומאז יש שקט (חוץ מזמני עומס חריגים)
מאמינה שקונים את זה בבתי טבע ולא בית מרקחת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלנו היה ג"כ דלקות גרון חוזרות ונשנות, הרופא אא"ג בקופה המליץ להסיר את השקדים
הלכנו למנהל מחלקת אא"ג בעין כרם, הוא שלל בתוקף את ההמלצה, ואמר שדלקת חוזרת זה אומר אחרי כמה חודשים, אם זה חוזר ממש סמוך לדלקת הקודמת, זה אומר שהאנטיביוטיקה לא הצליחה למגר את החיידק
הוא נתן לנו מרשם לאנטיביוטיקה שונה, לא זוכר איזה, וב"ה זה נעלם מאז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה