דלקות גרון חוזרות

• הוסף לסימניות
דלקות גרון חוזרות ונשנות (6 פעמים החורף) לבת 9.
ויראלי וחידקי- לסרוגין.
הילדה במיטה יותר מבכיתה...
משוועים לעצה!

• הוסף לסימניות
ד"ר טורפז שיטת Naet ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
דלקות גרון הכוונה לסטרפטוקוק?
אם היא נשאית, יכול להיות שכדאי לברר על יטפול מונע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;747212:
ד"ר טורפז שיטת Naet ממליצה בחום
אפשר פרוט?
נכתב ע"י גינגית;747214:
דלקות גרון הכוונה לסטרפטוקוק?
אם היא נשאית, יכול להיות שכדאי לברר על יטפול מונע
היא לא נשאית. במשטח גרון-לפעמים יש חיידק ולפעמים לא.
פשוט נדבקת בשניות.

• הוסף לסימניות
הנה, קבלתי עכשיו תוצאות של המשטח ה"חדש". המשטח תקין- אין חיידק, והילדה עם 40 מעלות חום וגרון מלא מוגלה... מה עושים?

• הוסף לסימניות
תעשו בדיקת נשיפה.
יש חידק שחלק מהסיפטומים שלו זה דלקות גרון.
החיידק יושב בקיבה ועושה הרבה תופעות מעניינות כמו פצעים, שיעור יתר ועוד(לא מחייב שכל התופעות מתפרצות כשיש את החיידק).

• הוסף לסימניות
אין לה את שאר המאפיינים...
את יודעת באיזה חיידק מדובר?

• הוסף לסימניות
פרוט NAET שיטה אלטרנטיבית לגילוי וטיפול באלרגיות
גם דלקת גרון זו אלרגיה-רגישות שיש לחלק מהאוכלוסיה -לטענתם.
תכלס אני גם סוג שכל פעם שאני עייפה\מתקררת\עמוסה... נדבקת בחיידק הסטרפטוקוקוס (בערך כל חודשיים) עשיתי אצלו טיפול ומאז (חצי שנה) בלי עין הרע - אין.
שווה לנסות -
גם טיפלתי אצלו בעוד רגישויות (אפטות ועוד) הכל עבר!! לבינתים (פעם אחת חזרה לי אפטה אחת בפה , הלכתי שוב לטיפול ושוב נעלם לי.

• הוסף לסימניות
רותי, גם אני כמוך הייתי חולה תדיר בדלקת גרון חיידקית, אבל בממוצע של פעם בחודש וחצי, והיו תקופות שאפילו פחות. פעם אחת, כשהתחילו סימני המחלה וממש, אבל ממש, לא היה בא לי לחוות שוב את הסיוט ישבתי ואכלתי 2 ראשי שום (כן, ראשים). זה הזוי, זה מבחיל וזה כל מה שאת רוצה, אבל מאז, כבר תקופה ארוכה מאוד (אולי שבעה חודשים) סטראפ A לא בא לבקר אותי.

לא מומלץ לילדה בת 9, לכן לא כתבתי עד כה.

אגב, מה שכתבת על כך שמתי שאת עייפה או עמוסה הסטראפ A מרים ראש זאת עובדה מדעית: הסטרפטוקוק מזן A מתפרץ בזמני לחץ או עייפות, וכל החולים הכרוניים מעידים על כך.

• הוסף לסימניות
המליצו לך על השום? מה, הוא "שורף" את החיידק?...
מה בנוגע לניתוח הוצאת שקדים? למישהו יש מידע מניסיון אישי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאה;747665:
המליצו לך על השום? מה, הוא "שורף" את החיידק?...
מה בנוגע לניתוח הוצאת שקדים? למישהו יש מידע מניסיון אישי?
שום הוא אנטיביוטיקה טבעית ידועה כימי עולם.

• הוסף לסימניות
יש כדורי שום קטנים וחלקים שלא מרגישים בבליעתם לא טעם ולא ריח.
אכן שום נחשב בס"ד כמחסל דלקות גרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה