דלקת אזניים + שיעמום בעבודה = איור

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה אחרי כזה יום:) (צבוע עם עכבר :()

קבצים מצורפים

• × × × .jpg
    KB 56.6 · צפיות: 36
  • × × × × .jpg
    KB 52.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מזכיר לי את האיורים של דני קרמן..
זה מעולה.

• הוסף לסימניות
לייק :) (לא על הדלקת..) רק בריאות.. תבדקי אם הציורים שלך טובים יותר, אולי דלקת זה טוב.. נסתרות דרכיו ! ;)

• הוסף לסימניות
יו זה ממש מוצלח!

• הוסף לסימניות
או אוו...
לייקתי.

• הוסף לסימניות
מדליק.
ספונטני.
משובח.
כיפי.
טווווווווווווב.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
מזכיר לי ציורים מילדותי
מהספרים: כה עשו חכמינו

• הוסף לסימניות
אני מדי מקובעת, כן.. יש גם כאלה..
יש משהו באזניים הגדולות שמזכיר לי ערפד.
לא מתכוונת לפגוע או להעיר, רק אם בא לך להאיר.

• הוסף לסימניות
חח בדיוק היום אמרתי לחברתי כמה אני שונאת ערפדים...:) (אם כבר היא מזכירה עכבר:))
האוזן גדולה בכוונה כי היא מאד כאבה לי וככה הרגשתי אותה:)

• הוסף לסימניות
וואי זה מגניב...!

• הוסף לסימניות
וואו! אהבתי מאד!
והיא לא נראית כמו ערפד או עכבר!
אהבתי את העיניים הגדולות ועצמות הלחיים

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה
אם רוצים גם עם עכבר מצליחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה