דרוש מידע דלקת אזניים שלא מסתיימת

• הוסף לסימניות
לבן שלי (8) התפוצץ באוזן.
כבר חודש ימים נוזל לו מוגלה מהאוזן, שלוש פעמים החליפו לו את הטיפול וזה לא מסתיים.
יש למישהו ידע / עצה/ המלצה למיגור התופעה?
לא אכפת לי ללכת גם על לא קונבנציונלי, אבל לא להפך אותו לשפן ניסיונות של מישהו.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אלחיץ אותך, דלקות אוזניים חוזרות עלולות לגרום לירדה בשמיעה.
דבר שני טיפול.
קונבנציונלי- ממליצה מאד על ד"ר טלמור מב"ב. [הצליח לעצור לי דלקות גרון חוזרות]
לא קונבנציונלי [גם מומלצים מנסיון] -
רפסולוגיה, גברת פליישמן ממודיעין עילית. יש לה סיפורי הצלחה רבים
טיפות מבצל, משתמשת לילדים שלי, לא ידוע לי עם עוזר לכזה מצב.
מגרדת בצל ומטפטפת 3-4 טיפות בצל לאוזן.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
ראשית להוריד מוצרי חלב
לא אוכל ממילא בעקבות רגישות.
טיפות מבצל, משתמשת לילדים שלי, לא ידוע לי עם עוזר לכזה מצב.
מגרדת בצל ומטפטפת 3-4 טיפות בצל לאוזן.
גם כשהדלקת נוזלת החוצה? הרי יש נקב בעור התוף במצב כזה. את בטוחה שמותר?

• הוסף לסימניות
לדלקות אוזניים רק הומאופתיה מניסיון, טיפול אחד וזה נגמר, אחרי אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה...

• הוסף לסימניות

דלקת פתוחה - אסור להכניס שום דבר לאוזן!

• הוסף לסימניות
לדלקות אוזניים רק הומאופתיה מניסיון, טיפול אחד וזה נגמר, אחרי אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה...
בדלקות אוזניים אנטיביוטיקה גורמת לדלקת לחזור.
(לא במקרה שיש חום)

• הוסף לסימניות
בדלקות אוזניים אנטיביוטיקה גורמת לדלקת לחזור.
(לא במקרה שיש חום)
הוא לא מקבל אנטיביוטיקה בכלל, רק טיפות, שהרופא בפירוש ציין שאינן אנטיביוטיות, וכבר החליף את סוג הטיפות 3 פעמים!

@22 איזו הומופטיה? אני לא מתמצאת ואשמח לפרטים.

• הוסף לסימניות

אם יש נקב בעור התוף אסור להכניס כלום לאוזן
@rachelwer
את יכולה לומר לי מה עשיתם נגד דלקות גרון חוזרות?

• הוסף לסימניות
אתמול במדורים היתה המלצה על מריחת שמן לבנדר ושמן עץ התה מאחורי תנוך האוזן. תסתכלי

• הוסף לסימניות
אצלנו רק רפלקסולוגיה הצליחה למגר כזו תופעה
(כמובן אחרי כמה סוגי אנטיביוטיקה)

• הוסף לסימניות
הוא לא מקבל אנטיביוטיקה בכלל, רק טיפות, שהרופא בפירוש ציין שאינן אנטיביוטיות, וכבר החליף את סוג הטיפות 3 פעמים!

פני אלי באישי, אוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
צריך להיזהר שלא יכנסו מים לאוזניים. בשעת מקלחת או בים וכדומה. יש אטמים מיוחדים לאוזניים נגד מים.

• הוסף לסימניות
יש בהדסה רופא א.א.ג. מאוד טוב ''בן יעקב'' ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
טיפול שלושת המימדים, - עובד גם על אנרגיות (אותם אנרגיות שעובדים עליהם ברפלקסולוגיה) רק עם מימדים נוספים של תודעה (תת מודע),
איפה אתם גרים?
יש לי גיסה שמטפלת בזה, יש לה גם הצלחות בדיוק בתחום הזה של דלקות אזניים חוזרות ונשנות.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאאאד על סירופלא לאוזניים של סופרהרב. חולל פלאים אצל הילדים שלי.

• הוסף לסימניות

לא מכירה את הטיפות האלו.
יש הרבה הומאופתיים תלוי באיזה אזור בארץ אתם, אני ממליצה מאוד על ד"ר אילן זמיר שווה כל שקל ושווה להגיע מרחוק,

• הוסף לסימניות
לבן שלי (8) התפוצץ באוזן.
כבר חודש ימים נוזל לו מוגלה מהאוזן, שלוש פעמים החליפו לו את הטיפול וזה לא מסתיים.
יש למישהו ידע / עצה/ המלצה למיגור התופעה?
לא אכפת לי ללכת גם על לא קונבנציונלי, אבל לא להפך אותו לשפן ניסיונות של מישהו.

נתיב הא"ב

פרטים באישי.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה