לא אוכל ממילא בעקבות רגישות.ראשית להוריד מוצרי חלב
גם כשהדלקת נוזלת החוצה? הרי יש נקב בעור התוף במצב כזה. את בטוחה שמותר?טיפות מבצל, משתמשת לילדים שלי, לא ידוע לי עם עוזר לכזה מצב.
מגרדת בצל ומטפטפת 3-4 טיפות בצל לאוזן.
לא אוכל ממילא בעקבות רגישות.
גם כשהדלקת נוזלת החוצה? הרי יש נקב בעור התוף במצב כזה. את בטוחה שמותר?
בדלקות אוזניים אנטיביוטיקה גורמת לדלקת לחזור.לדלקות אוזניים רק הומאופתיה מניסיון, טיפול אחד וזה נגמר, אחרי אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה ועוד אנטיביוטיקה...
לא אוכל ממילא בעקבות רגישות.
גם כשהדלקת נוזלת החוצה? הרי יש נקב בעור התוף במצב כזה. את בטוחה שמותר?
אצל הבת שלי היא מאד עזרהרפסולוגיה, גברת פליישמן ממודיעין עילית. יש לה סיפורי הצלחה רבים
הוא לא מקבל אנטיביוטיקה בכלל, רק טיפות, שהרופא בפירוש ציין שאינן אנטיביוטיות, וכבר החליף את סוג הטיפות 3 פעמים!
@22 איזו הומופטיה? אני לא מתמצאת ואשמח לפרטים.
לבן שלי (8) התפוצץ באוזן.
כבר חודש ימים נוזל לו מוגלה מהאוזן, שלוש פעמים החליפו לו את הטיפול וזה לא מסתיים.
יש למישהו ידע / עצה/ המלצה למיגור התופעה?
לא אכפת לי ללכת גם על לא קונבנציונלי, אבל לא להפך אותו לשפן ניסיונות של מישהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים