דלקת בגיד של האגודל

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון שהצליח לצאת מזה?
הרופא חושב שהפתרון הוא לנתח. אבל קודם נתן סידרה של פיזוטרפיה (ליזר ואמבטית פרפין) לעשות. ואם לא יעזור- דעתו לנתח.
לבינתיים לקראת הסוף של הפיזיוטרפיה- רק מחמיר... והכאבים חזקים עד שא"א לקפל ולישר את האגודל!
וניתוח הוא דבר אחרון שרוצים לחושב עליו.
אולי יש לכם עצות מניסיון?
לרפואה הטבעית יש מה להציע כדי למנוע ניתוח?

תודה!

• הוסף לסימניות
לאחותי גם היה דלקת בגיד והיא יצאה מזה לאחר כמה שבועות של חבישת סד על היד.
אני חושבת שהיא לא חיכתה שזה יגיע לכזאת רמה של כאבים.
לא בטוח שהיה לה בדיוק אותו דבר, אבל יתכן ששווה לנסות.
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
לי היה דלרת בגיד

אחרי לידה ונמשך כ8 חודשים
עכשיו הרבה יותר טוב אם כי עדיין יש לי קצת כאבים מידי פעם.
עשיתי פיזיוטרפיה הרבה פעמים בקופה. לא עזר- רק החמיר.
שמתי סד לא עזר.
מה שעזר כמה שיותר לסובב את היד\אצבע והניע אותה בתוך בריכה מחוממת או
באמבטיה או בגיגית מלאה במים פושרים-עד חמים עם מלח גס בפנים. (משהו כמו רבע חבילה לגיגית אחת גדולה )כמה שיותר לעשות את ה"התעמלות" הזו
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
לפני שמגיעים לניתוח...
אני סבלתי מדלקת בגידים של שלש אצבעות בכף היד, הכאבים התפשטו והקרינו עד לכתף.
(לא יכולתי להחזיק אפילו את העט הגרפי שלי)
הרופא נתן לי מרשם ל- TRIBEMIN (מורכב משלושה ויטמינים מסוג B)
והחתן שלי שיחי' (רוקח מומחה) המליץ לשלב עם Anti Leg Cramps תוצרת Naveh
הטיפול נמשך בערך כחודש, ההקלה אצלי הורגשה כמה ימים מתחילת הטיפול עד שהכאב נעלם לגמרי.
אבל...תמיד כדאי להתייעץ עם הרופא.
רפואה שלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה