דרוש מידע דלקת בשן עם כתר-יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
לצערי גם סובלת, סיימתי טיפול שורש עם כתר קבוע לפני קצת יותר מחצי שנה,
מידי פעם עדיין כואב לי, בינתיים מתעלמת.
מה בעצם מומלץ לי? האם שטיפה במי מלח יעזרו שלא אצטרך לעשות כלום,
אין לי כח לחזור לרופא שיניים... אבל אם בסוף אין מנוס, מעדיפה עכשיו מלדחות

• הוסף לסימניות
לצערי גם סובלת, סיימתי טיפול שורש עם כתר קבוע לפני קצת יותר מחצי שנה,
מידי פעם עדיין כואב לי, בינתיים מתעלמת.
מה בעצם מומלץ לי? האם שטיפה במי מלח יעזרו שלא אצטרך לעשות כלום,
אין לי כח לחזור לרופא שיניים... אבל אם בסוף אין מנוס, מעדיפה עכשיו מלדחות
לדעתי תחזרי לרופא -אמור להיות אחריות כלשהיא על טיפול שורש

• הוסף לסימניות
אם רופא ממליץ על עקירה לילדה קטנה שן קבועה אחרי טיפול שורש שלא צלח כנראה
מה אמורים לעשות ?
למישהו נסיון עם זה ?

• הוסף לסימניות
יעוץ נוסף תמיד מומלץ בצעד משמועתי כזה
ואם אין ברירה והלכה השן, יש לבדוק אם נדרש שומר מקום שלא יתחילו לזוז לה השיניים

• הוסף לסימניות
אנחנו אחרי יעוץ נוסף שתמך לצערי בעמדה הזו
אמרה לפנות לאורתודנט בשביל לקבל הנחיות
יש המלצה לאורטודנט בירושלים ?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה