דלקת בשרירים

• הוסף לסימניות
הבן שלי (בן 6.5) משתעל כבר דיי הרבה זמן, מאתמול בערב מתלונן על כאבים בחזה (בצד שמאל).
הבוקר הרופאה אמרה שחוץ מברונכית קלה יש לו דלקת בשרירים :eek::confused:
הילד ממש בוכה מכאב.....:(

מכירים? מכירים משהו שיכול לעזור?
הרופאה אמרה למרוח שמן זית וערק- מרחתי לו, אבל אני מחפשת משהו שיקל עליו את הכאב יותר מהר....:confused:

• הוסף לסימניות
לחמם כמה שיותר את האזור.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה - עשיתם לו צילום חזה? לפעמים שיעול ממושך יכול להגיע מדלקת ראות סמויה...

• הוסף לסימניות
אם לא עשיתם צילום
אל תוותרו לרופאה בשום אופן!!
מנסיון רב בנושא.

אם היא "יודעת" שזו דלקת שרירים
בדלקת אמורים לטפל
זה כואב מאד מאד מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1443601:
אם לא עשיתם צילום
אל תוותרו לרופאה בשום אופן!!
מנסיון רב בנושא.

אם היא "יודעת" שזו דלקת שרירים
בדלקת אמורים לטפל
זה כואב מאד מאד מאד

מה שידוע לי עם דלקת במפרק הירך שיש לי אין מה לטפל חוץ מלחמם את המקום,
או לקחת סטרואידים שבגיל קטן לא מומלץ.
ורוב הדלקות עוברות לבד.
מה שכן אני חושבת גם שכדאי לעשות צילום ראות לשלול דלקת.

• הוסף לסימניות
נקסין למשל מטפל מצוין בדלקת שרירים ובמהירות והוא לא סטרואידים אם כי לא לוקחים את זה בכל מצב
ולא כל דלקת עוברת לבד

• הוסף לסימניות
שיעול

מנסיון שלי משתעלת כבר 3 שבועות כל הצד הימני תפוס מרוב שיעול. עשיתי מסאז'ים ולא עזר. רופא המליץ למרוח וולטרן וגם לא עזר. אצלי זה כנראה שעלת. יש עכשיו כמה מקרים של שעלת. תעקבי אחרי הילד ואל תוותרי לרופאים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
היא אומרת שהשיעול זה ברונכיט.
והכאבים בחזה זה דלקת בשריר בגלל שהוא מזיע הרבה (וזה נכון) ובגלל הקור עם הזיעה נגרמה דלקת.
היא טוענת שיום יומיים וזה עובר....נחכה ונעקוב אחריו.

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי משתעל כמה ימים והתלונן על כאבים בזמן נשימה ושיעול. בפעם הראשונה הרופא לא שמע כלום ושלח אותו הביתה עם תרופות ואינהלציה. היום הוא שלח אותו לצילום ויש אכן דלקת ראות.(לא היה חום).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה