דרוש מידע דלקת בשריר במרפק היד-מכירים?

• הוסף לסימניות
מה ידוע לכם על דלקת בשריר במרפק היד?
הרופא לא מוכן לתת כדורים שלדבריו אינם מרפאים.
רק פיזיותרפיה ובקבוק חם.
מה עצתכם?

• הוסף לסימניות
כוונתך דלקת בגיד?

מוכר ולא חביב.
אכן, הכדורים לא מועילים.
פיזיותרפיה עוזרת מאוד!

לנסות להוריד אוכל חומצי שגורם לדלקות.

גם כורכומין יוכל להועיל.

רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
מגיע בד"כ מעומס, מתח ולחץ,
נסי להרפות...
בתוספת לעיסוי רפואי, שמקיל מאד!

רפו"ש בקרוב!

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת למרפק טניס אז כדורים באמת לא עזרו, לא ארטופן ולא ארקוקסיה, לפני שהרופאה הזריקה לי סטרואידים לשריר היא נתנה לי לנסות פיזוטרפיה, בתחילה היתה הקלה משמעותית, אח"כ החמרה בחזרה ואח"כ ב"ה שוב הקלה. זה תהליך שלוקח זמן, לי היתה פיזיוטרפיסטית מהממת, בסופו של דבר כשסיימתי את מכסת הפיזיוטרפיה עדיין כאב לי קצת והיא אמרה שאולי בכ"ז כשאי לקבל זריקה, החלטתי להמתין ולהמשיך לעסות את היד לבד כמו שהיא לימדה אותי ואחרי תקופה ב"ה הכל עבר! למרות שכבר הייתי בטוחה שאני צריכה ללמוד לחיות עם הכאב. דבר אחד שמאד חשוב, אם את עובדת הרבה עם המחשב את צריכה לדאוג שהיד תהיה בקו ישר ולא שהמרפק יהיה יותר נמוך מכף היד.
החלמה מהירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה