- הוסף לסימניות
תביעה ראשונה 37% (למשהו חדש)הגשתי תביעה לקבל אחוזי נכות של דלקת פרקים באופן עצמאי ונתנו לי רק 37%
רציתי להתייעץ מה עדיף אם ללכת למימוש זכויות או לקחת עורך דין
הבנתי שהחברות של מימוש זכויות לוקחות אח"כ מלא כסף
או תביעת המשך?
תביעה ראשונה 37% (למשהו חדש)הגשתי תביעה לקבל אחוזי נכות של דלקת פרקים באופן עצמאי ונתנו לי רק 37%
רציתי להתייעץ מה עדיף אם ללכת למימוש זכויות או לקחת עורך דין
הבנתי שהחברות של מימוש זכויות לוקחות אח"כ מלא כסף
משהו חדש לא המשךתביעה ראשונה 37% (למשהו חדש)
או תביעת המשך?
יש לכם חברה להמליץ לי אין לי שמץ של מושג להיכן ללכתבדיוק מה שכתבתי- שזה לא מספיק לקבלת קצבה.
ולגבי השאלה- בוודאי שזה שווה ללכת לחברה של מימוש זכויות, ואני מקווה שלא סיבכתם קצת שהלכתם לבד. מה הרווחתם מזה? קצבה? התשובה היא- לא. ולכן כשהם בודקים האם יש לכם נקודות זכות נוספות ומשיגים לכם קצבה שווה לשלם להם אחוזים!
אבל כמו שכתבתי- רק לחברה שהוכיחה הצלחות בשטח מפי עדויות של אנשים מהשטח שהשיגו קצבה, ושנותנים גם שירותים משפטיים במקרה הצורך! (ושימו לב שלא להתפתות לכל אחד! יש אנשים שנפלו עם חברות, גם גדולות.)
ואז פתרתם גם את השאלה האם לקחת עו"ד כי הם אמורים לעזור לכם גם בזה.
מקווה שהועלתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים