דלתותתתתתת

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שיום אחד אצא ראש על דלתות פנים?
אחד מייקר את החומר
אצל שני המתקין לא משו
השלישי מושך זמן
והרביעי סתם יקרן....

וכמובן על כל שורה מהנ"ל יש 10 דעות נוספות/ סותרות/ מתלהבות

מחכה להמלצות דחוףףף

האמת שבד"כ אני לא מתערבת ללקוחות בבחירות שאין לי אפשרות לקחת עליהן אחריות
רק על תקן של יעוץ.

כרגע אני במצב שונה עם הלקוח.

אודה לעזרתכם/ן הדחופה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי על זה מחקר רציני לפני תקופה.
אין לי תשובות מתוך נסיון של שנים אלא מתוך הגיון.
הייתי בחנות של רב בריח ומאד התרשמתי מהמוצר שהם מציעים -
כמובן הכוונה לדלתות מוגנות מים בחלק התחתון עם מילוי פלקסבורד- וכך זה עונה גם על הדרישה של הגנה מרטיבות וגם בידוד מרעש.
מה גם שיש להם את השם "רב בריח" שזו חברה שמכבדת את עצמה וע"כ לפי ההגיון הדלתות שלהם אמורות להיות איכותיות.
אגב אם לקוחים את דלתות הצבע שלהם, זה 3 שכבות צבע מעל הפורמייקה, מה שמגן יותר מפני שריטות וכדו'

יש את פנדור- שיש עליהם המון תלונות , אבל רב התלונות הם על ההתקנות והשרות לקוחות. יש קבלנים שעובדים עם מתקינים מסוימים באופן קבוע ואז לא אמורה להיות הבעיה הזאת.
הלקוחה שבשבילה בררתי בזמנו בחרה בסוף את פנדור בגלל שהקבלן שלה מתעסק איתם תמיד עם מתקין מסוים שלהם שגם נותן להם את השרות.
הדלתות הותקנו, עכישו נחיה ונראה את התוצאות...

דלתות פולימר- מאד קלות במשקל וטובות נגד רטיבות , אבל יש את הבעיה הקבוע של הפולימר- שהוא יכול להתעוות בשינויי מזג אויר.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי על זה מחקר רציני לפני תקופה.
אין לי תשובות מתוך נסיון של שנים אלא מתוך הגיון.
הייתי בחנות של רב בריח ומאד התרשמתי מהמוצר שהם מציעים -
כמובן הכוונה לדלתות מוגנות מים בחלק התחתון עם מילוי פלקסבורד- וכך זה עונה גם על הדרישה של הגנה מרטיבות וגם בידוד מרעש.
מה גם שיש להם את השם "רב בריח" שזו חברה שמכבדת את עצמה וע"כ לפי ההגיון הדלתות שלהם אמורות להיות איכותיות.
אגב אם לקוחים את דלתות הצבע שלהם, זה 3 שכבות צבע מעל הפורמייקה, מה שמגן יותר מפני שריטות וכדו'

יש את פנדור- שיש עליהם המון תלונות , אבל רב התלונות הם על ההתקנות והשרות לקוחות. יש קבלנים שעובדים עם מתקינים מסוימים באופן קבוע ואז לא אמורה להיות הבעיה הזאת.
הלקוחה שבשבילה בררתי בזמנו בחרה בסוף את פנדור בגלל שהקבלן שלה מתעסק איתם תמיד עם מתקין מסוים שלהם שגם נותן להם את השרות.
הדלתות הותקנו, עכישו נחיה ונראה את התוצאות...

דלתות פולימר- מאד קלות במשקל וטובות נגד רטיבות , אבל יש את הבעיה הקבוע של הפולימר- שהוא יכול להתעוות בשינויי מזג אויר.

בהצלחה רבה
עבודת מחקר מרשימה!

• הוסף לסימניות
מה עם דלתות דקו?
מישהו שמע עליהם?

• הוסף לסימניות
ומה עם דלתות עילית, מישהו שמע עליהם?

• הוסף לסימניות
לבדוק מפרט כל דלת לגופה!
מילוי -פלקסבורד -לפחות 70% לבידוד רעש (אגב -יש חדרים שנעדיף דלת קלה יותר פחות מבודדת רעש )
חלק תחתון אטום למים לחלוטין
משקופים -לא כדאי להשתמש בעץ דחוס כדוגמת MDF זה מתנפח ולא עמיד
גם בחברות כמו פנדור יש כמה רמות של דלתות
אני שמעתי המלצות על דלתות שהרבני- שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי,
אני מכירה בית בו יש דלתות של רב בריח כבר עשרים שנה והן נראות מעולה

• הוסף לסימניות
בסוף הלכנו על דלתות פנים של שריונית חוסם. מקווה שהבחירה טובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה