דרוש מידע דלתות אורן -דוד המתקין

• הוסף לסימניות
שלום. אשמח לשמוע המלצות על המתקין דוד שגולן ממליץ עליו. ועל דלתות אורן שהוא מתקין. אפשר כאן או באישי, או במייל.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אם את מדברת על אותו אחד אך יזהרי אנחנו נפלנו איתו הוא נוכל ושקרן

• הוסף לסימניות
קניתי אצלו כמה דלתות. קיבלתי יחס ושרות מעולים.
הדלתות שלו מעולות מבחינת איטום לרעש.
ההתקנה בסדר גמור.
אם לסכם: דלתות סטנדרט, עם התקנה סטנדרטית, במחיר סטנדרטי. שום דבר לא יוצא דופן לטובה או לרעה.
חשוב לי לציין שיש לי גם דלתות של פנדור מדגם יוניק, ואחרי 3 שנים דלת אחת קיבלה בטן, ובדלתות אחרות הציפוי מתקלף. שלא לדבר על כך שהן הרבה פחות אטומות לרעש מהנ"ל.

חשוב לדעת שחלק מהאיכות של הדלת זו ההתקנה שלה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמתי, אמנם מבחינת איכות הדלת האינדיקציה שלי מהחצי שנה האחרונה, כך שזה לא אומר הרבה..
לגבי שירות והתקנה- אין מה לומר, התקנה מעולה ושירות מעל ומעבר!!!! (היה אצלי כמה פעמים עד שהייתי שבעת רצון, ליישר לאטום וכו')
סה"כ הדלתות נראות מצוין, מתנקות יפה, די אטומות לרעשים והמחיר ממש בסדר.

מה שתעשי שתהיה לך הצלחה מרובה.

• הוסף לסימניות
גם אני התקנתי אצלו דלתות.
הייתי מאד מרוצה מהשירות.
לגבי איכות- עוד לא מספיק זמן כדי לדעת.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אם את מדברת על אותו אחד אך יזהרי אנחנו נפלנו איתו הוא נוכל ושקרן
קנית אצל זה שהזכירו למעלה, או אצל שלומי ? לא הייתי אומרת ששלומי נוכל ושקרן, הוא איש מקצוע אך הוא דחיין כרוני. ואם שלח לך מתקין שלו ולא הוא בעצמו התקין אז באמת אכלת אותה. (אני אכלתי אותה, אומנם בא לתקן את הליקויים, אבל כל הזמן נוצרים דברים חדשים, חברה שלי שבזמן שלי הוא התקין לה מרוצה עד הגג)

• הוסף לסימניות
הקפצה, נשמח לשמוע עוד תגובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה