דלתות לויטרינה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני בד"כ לא מתעסקת עם עיצוב פנים, אבל הפעם קרובת משפחה ביקשה שאעזור לה, אז אני מנסה...
לגבי ויטרינה בסלון- איך אפשר ליצור מצב שדלתות הזכוכית יהיו אטומות לחלוטין (כדי למנוע השחרת כלי הכסף) אבל לוותר על מסגרת עץ מסביב כל דלת?
יש מצב כזה?
שהמראה יהיה של זכוכית כמה שיותר נקיה.
אולי איזה פס איטום מסיליקון?
אשמח לכל מידע בנושא!!!:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים אדריכל;1990485:
שלום,
אני בד"כ לא מתעסקת עם עיצוב פנים, אבל הפעם קרובת משפחה ביקשה שאעזור לה, אז אני מנסה...
לגבי ויטרינה בסלון- איך אפשר ליצור מצב שדלתות הזכוכית יהיו אטומות לחלוטין (כדי למנוע השחרת כלי הכסף) אבל לוותר על מסגרת עץ מסביב כל דלת?
יש מצב כזה?
שהמראה יהיה של זכוכית כמה שיותר נקיה.
אולי איזה פס איטום מסיליקון?
אשמח לכל מידע בנושא!!!:confused:

שאלה ידועה... לא מכיר פיתרון לזה, הייתי מציע לשלוח
את כלי הכסף לציפוי, ובנוסף לדלת זכוכית באטימות
רגילה זה מספיק.
אגב, זה בירושלים? אם כן, הבעיה פחות חמורה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה!
כן, זה בירושלים, למה זה קשור? :confused:
אפשר עוד שאלה?
אני מכירה פתרון של הדלקת הנרות בתוך ויטרינה סגורה כשלמעלה יש חתיכת פח שמכסה.
הפח לא משחיר?
איך מחברים אותו לעץ?
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להוסיף קרניז שירן חיצוני על דלת הזכוכית -(כשהיא בהתקנה חיצונית) ולצאת איתו ס"מ אחד מעבר לזכוכית. מובן שזה יפתח יחד עם הזכוכית ואולי מבפנים יראו את הדבק - אבל חיצונית זה יראה זכוכית עם קרניז. גם יסתיר את הצירים וגם יסתום את הרווח.
מה אומר גולן?

• הוסף לסימניות
אבל כל מה שאני רוצה זה למנוע את המראה הזה, אני רוצה מראה של זכוכית חלקה!
כמה רוחב מקסימום אפשר לעשות דלת זכוכית?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שהדלתות תהיינה אטומות את יכולה לעשות עליהן צבע מהצד הפנימי שלהן (אבל כמובן שיראה גם מבחוץ), או לעשות את הדלתות ממראה.
לגבי הרוחב של הדלתות - אין הגבלה, אבל כמובן שצריך להיות בפרופורציה.

• הוסף לסימניות
ירושלים, כי הלחות כאן הרבה יותר נמוכה, וכלי הכסף משחירים לאט יותר.
רעיון הפרופילים לא יעבוד, כי זה יפריע לדלת להפתח (מצד הצירים)

מדובר בויטרינת גבס או עץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש ויטרינה מעץ
עם זכוכיות
יש למעלה חור
הגב של הויטרינה נמצא בתוך המחסן
ולכן האויר יוצא לתוכו
הזכוכית לא משחירה
וזה ממש לא מסוכן כל עוד יש 30 ס"מ לפחות מהאש עד התקרה

• הוסף לסימניות
טוב, לא יודע, אני לא מרגיש טוב עם השילוב של עץ ואש...

• הוסף לסימניות
גם אם יש רווח גדול בין הנרות לתקרת הויטרינה ולקירות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה