דלתות פולימר או יוניק?

• הוסף לסימניות
מה קורה עכשיו בשוק?
אני רואה שהמון חנויות עוברות לדלתות פולימריות. ולכאורה ממליצות עליו שהוא מאה אחוז עמיד במים (נכון, כי זה פלסטיק)
הגדיל אחד שאמר לי שזה ב85 אחוז יותר אקוסטי מדלתות פלקסבורד. כי יש בפנים 100אחוז חומר פולימרי מוקצף.
ושבכלל כל הפלקסבורד מיושן..
לעומת זאת באתר פנדור, הם טוענים שהפולימרי מקבל עיוותים וכל העסק דווקא בשל חומר המילוי הפולימרי פחות מבודד.

הייתה לי הרגשה שדלתות הפולימריות משווקות בחנויות הזולות יותר..

בקיצור, למי להאמין? ועל איזו דלת להמליץ מעתה ואילך, האם על פולימרית או רק יוניק העתיקה והטובה??

לידע שלכם והניסיון אודה מאוד!!

• הוסף לסימניות
אנחנו נמצאים בדיוק גם בצומת הזו..
בין פנדור שמסבירים בכל פה נגד הפולימריות, לחברות שכן משווקות את זה.
לענ"ד הפולימר כן עולה על הפלקסבורד, אבל עדיין לא מניסיון,
שמעתי מכאלו שיש להם פולימר שזה איכותי, נשמר לאורך זמן ואקוסטי.
מה דעת המומחים?..

• הוסף לסימניות
Nקפיצה..
מי יודעת? חשוב לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
לי יש דלתות פולימר בחלק מהחדרים, וכשסוגרים את הדלת הרמטית יש ממש תחושה של אולפן ברמת השקט שנוצר. (אני השקעתי בנוסף גם בבידוד אקוסטי בקיר).
וזה בפרוש פלסטיק.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
זה בפרוש פלסטיק - מעלה או חיסרון?

• הוסף לסימניות
לא אמור להתנפח (בעז"ה).

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
למי שחשוב מאד עמידות של דלתות, שלא יקבלו דפיקות וכו'.
האם עדיף דלתות פנים של רב בריח או דלתות פולימריות.
ומי שקנה פולימרי איכותי אשמח לדעת איפה,
כמו כן לגבי eildoors - אלי דורס מישהו שמע? כמה הדלתות אמינות ושוות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה