דרוש מידע דלתות פנדור איפה?

• הוסף לסימניות
איך משיגים אותם?

אני צריכה 13 דלתות , יש סיכוי שיבואו לבית שלי להתיעצות?

באמת הם שווים יותר מכולם?

• הוסף לסימניות
איך משיגים אותם?

אני צריכה 13 דלתות , יש סיכוי שיבואו לבית שלי להתיעצות?

באמת הם שווים יותר מכולם?
להורים שלי יש והם מרוצים מאד מאד. (4 שנים)
מעלה משמעותית - אטימת רעשים מוחלטת. (שומעים יותר רעשים מהשכנים (דרך קיר ודלת פלדלת) מבתוך הבית.
אגב - אם אפשרי, אני רוצה לקנות דלת בודדת והם לא מוכרים/במידה וכן דורשים מחיר גבוה משמעותית, במידה ותתקדמו האם ניתן להצטרף אתכם לרכישת דלת?

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש והם מרוצים מאד מאד. (4 שנים)
מעלה משמעותית - אטימת רעשים מוחלטת. (שומעים יותר רעשים מהשכנים (דרך קיר ודלת פלדלת) מבתוך הבית.
אגב - אם אפשרי, אני רוצה לקנות דלת בודדת והם לא מוכרים/במידה וכן דורשים מחיר גבוה משמעותית, במידה ותתקדמו האם ניתן להצטרף אתכם לרכישת דלת?
יש לי אותם 7 שנים ואין בהם שום יתרון על פני המחירים. מחירם היקר אינו מוצדק כלל.

• הוסף לסימניות
לי יש 3 שנים ואני מאד מרוצה,
זה ממש אטום..

• הוסף לסימניות
הם לא מוכרים ליחידים
אלא יש להם מספר מתקינים שרק הם מתקינים דלתות פנדור
אולי באתר שלהם יש מספרים

• הוסף לסימניות
הם לא מוכרים ליחידים
אלא יש להם מספר מתקינים שרק הם מתקינים דלתות פנדור
אולי באתר שלהם יש מספרים
זהו

שאין

יש מקום להשאיר פרטים שיחזרו אליכם

עבר שבע וזה לא קורה

• הוסף לסימניות
אפשר לצלצל אליהם וזהו 03-9555051/24 זה הסניף בראשל"צ

• הוסף לסימניות
האיכות תלויה בהתקנה ולכן חשוב מאוד לברר על מתקין טוב

אני הזמנתי בהמלצת @אילת ח אצל אקזיט 050-5915907 דלתות של סף דור. מרוצה מאוד! יש לי אותם כמעט שנתיים

• הוסף לסימניות
יש להם כעת סניף חדש בDSITY בהנחות משמעותיות.
את יכולה לפנות לשם.
מאוד אדיבים.
זה הכתובת של מי שנתן לי הצעת מחיר

dudia#pandoor.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה