דלתות פנדור-מי מכיר?

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש נסיון עם הדלתות של פנדור?

* דגם "למינטו קלאסי"- האם אכן מתנפח במים ואינו איכותי? כך אומרים בחנות כדי לשכנע לשדרג.
* דגם "למינטו גוונים"- הדלת זהה ללמינטו הקלאסי, אך המשקוף בציפוי פולימר כמו ה"יוניק", כלומר ברמה קצת יותר גבוהה. (המשקוף בלבד נגד מים)
*דגם "יוניק"- הכי יקר, גם הדלת וגם המשקוף - טוענים שעמידים בפני מים עם אחריות ל-5 שנים.

מי שמכיר מנסיונו או מנסיון של מישהו אחר וידע להמליץ,
תבוא עליו הברכה, אנו ממש אובדי עצות:mad:

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי שם, ושמעתי את השכנועים
עושה רושם שהדלת ה"מתנפחת" זה דגם סטנדרט רגיל, מה שהיה טוב ומצויין עד היום.
אבל בגלל שיש להם המצאה חדשה והם מעוניינים לקדם אותה, הם כל הזמן מדגישים את העניין
לאחי יש את הלמינטו קלאסי כבר שנה עם שטיפה רגילה בבית
ולאחותי חצי שנה - כנ"ל.
וגם אני הזמנתי אותה (עוד לא נכנסתי לדירה) ולא מתחרטת...
יישוב טוב ובהצלחה!!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בעקרת הבית
אם היא שוטפת את הבית עם צינור, אז חובה דלתות ומשקופים המוגנים ממים.
לדעתי,
אין הכוונה שהדלת תהרס מכל השפרצה של טיפת מים....

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהם אומרים שכן ומדגישים שלוש מאות פעמים לשטוף רק עם סמרטוט לח... ולכן הבלבול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1182986:
הבעיה היא שהם אומרים שכן ומדגישים שלוש מאות פעמים לשטוף רק עם סמרטוט לח... ולכן הבלבול.

את הדלת? מי שוטף דלתות פנים עם כמויות של מים? למה זה טוב?

ומי ששופכת כמויות של מים בבית לשטיפת הריצפה [ובטוחה שרק כך הבית שלה נקי:rolleyes:]
חייבת לקנות ריהוט מתאים למים, הכולל מיטות, ארונות, שולחנות, כיסאות ודלתות
שלא יהרסו במגע עם המים.

שוב, אני לא מכירה את הדלתות האלו בכלל.
אבל האם בחנות מזהירים שכל טיפה של מים שתושפרץ על הדלת, תנפח את הדלת??? אני לא מאמינה!

• הוסף לסימניות
לא, הם מזהירים שאם שוטפים את הרצפה עם ספונגה עם מים כרגיל, זה מנפח את הדלת ולכן חייבים אך ורק להעביר סמרטוט לח.
וגיסתי חיה עם דלתות כאלה ושוטפת רצפה כרגיל כמו כל אחת ואחת מאתנו ודלתותיה עומדות על מקומן בשלום.

• הוסף לסימניות
אצל בת משפחתי שוטפים את הבית עם הרבה מים [יחסית :rolleyes:]
וכדי להגן על הדלתות והמשקופים הם מרחו לכה שקופה על ה20 ס"מ התחתונים של כל דלת/משקוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1182959:
גם אני הייתי שם, ושמעתי את השכנועים
עושה רושם שהדלת ה"מתנפחת" זה דגם סטנדרט רגיל, מה שהיה טוב ומצויין עד היום.
אבל בגלל שיש להם המצאה חדשה והם מעוניינים לקדם אותה, הם כל הזמן מדגישים את העניין
לאחי יש את הלמינטו קלאסי כבר שנה עם שטיפה רגילה בבית
ולאחותי חצי שנה - כנ"ל.
וגם אני הזמנתי אותה (עוד לא נכנסתי לדירה) ולא מתחרטת...
יישוב טוב ובהצלחה!!

איזה צבע לקחתם?

• הוסף לסימניות
אלון מולבן, כך נראה לי קוראים לזה
(היינו צריכים לבחור מתוך 3 של סטנדרט של הפרוייקט שלנו - צמרת העיר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה