דלתות פנדור-מי מכיר?

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש נסיון עם הדלתות של פנדור?

* דגם "למינטו קלאסי"- האם אכן מתנפח במים ואינו איכותי? כך אומרים בחנות כדי לשכנע לשדרג.
* דגם "למינטו גוונים"- הדלת זהה ללמינטו הקלאסי, אך המשקוף בציפוי פולימר כמו ה"יוניק", כלומר ברמה קצת יותר גבוהה. (המשקוף בלבד נגד מים)
*דגם "יוניק"- הכי יקר, גם הדלת וגם המשקוף - טוענים שעמידים בפני מים עם אחריות ל-5 שנים.

מי שמכיר מנסיונו או מנסיון של מישהו אחר וידע להמליץ,
תבוא עליו הברכה, אנו ממש אובדי עצות:mad:

• הוסף לסימניות
יש לי יוניק
יש להם שם גבוה,
איכות מאכזבת:(
לא הייתי עושה אצלם שוב
אבל אולי אחרים כן מרוצים תבררי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1182954:
יש לי יוניק
יש להם שם גבוה,
איכות מאכזבת:(
לא הייתי עושה אצלם שוב
אבל אולי אחרים כן מרוצים תבררי

ממה את מאוכזבת?
יעזור לי לדעת. תודה

• הוסף לסימניות
גיסתי עשתה דלתות שלהם, לא יודעת איזה דגם בדיוק.
והיא מאוד מאוכזבת מהאיכות.

משלמים אצלם על השם והמותג והאיכות ממש לא טובה, כך לפי דבריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1183051:
גיסתי עשתה דלתות שלהם, לא יודעת איזה דגם בדיוק.
והיא מאוד מאוכזבת מהאיכות.

משלמים אצלם על השם והמותג והאיכות ממש לא טובה, כך לפי דבריה.

מה לא היה טוב אצלה?

• הוסף לסימניות
האיכות
שדרגתי להכ הכי
סהכ אצלי 5 חודשים
וזה לא מראה על חוזק ואיכות בכלל
אגב, אני מאוד שומרת

• הוסף לסימניות
וואי באמת

אצל ההורים שלך בטח יש דלתות עץ נורמליות שהיום עולות יותר מ1500 ש"ח וניתנות לצביעה חוזרת

היום קשה לעמוד במחיר הזה
אבל באמת צריכים גם לחשוב על העתיד,

• הוסף לסימניות
אני חברה כבר כ-6 שנים בפורום עיצוב פנים והסיפורים שרצים שם חדשות לבקרים על דלתות פנדור זה דבר שבשגרה...

הטענות העיקריות הן לגבי האיכות של הדלתות: התנפחות לאחר זמן קצר, התעקמות משקופים ודלתות וכדו', אבל יש גם טענות על השירות שלהם ועל כך שהם לא לוקחים אחריות אלא משאירים את הלקוחות עם מוצר פגום וההצעה היחידה שלהם היא לשדרג לדלת היקרה ביותר שלהם - שגם ממנה אנשים מאוכזבים בסופו של דבר...

בקיצור, אני לא הייתי לוקחת את הסיכון.
ממליצים בפורום שם על דלתות חמדיה, דלתות אלון, דלתות אורן ואופן גלרי.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד לשדרג-ולא לפנדור
הן יפות מרשימות ולא שוות כלל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1183077:
וואי באמת

אצל ההורים שלך בטח יש דלתות עץ נורמליות שהיום עולות יותר מ1500 ש"ח וניתנות לצביעה חוזרת

היום קשה לעמוד במחיר הזה
אבל באמת צריכים גם לחשוב על העתיד,

וכמה נראה לך שעולות דלתות פנדור?
גם הון תועפות...

• הוסף לסימניות
כתגובה למה שאנשים כותבים כאן, גם לי ממש לא מתחשק לעשות שם, הענין שהקבלן בחר בהם:(:(
ולי לא נותר אלא לקחת את הרע במיעוטו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1183103:
וכמה נראה לך שעולות דלתות פנדור?
גם הון תועפות...

אלו בסנדרנט קבלן? זולות יותר מהכי טובות שעולות הון

• הוסף לסימניות
יש אופציה נוספת אם הקבלן מתעקש על פנדור, לבקש זיכוי מהקבלן על הדלתות וללכת באופן פרטי לחברה אחרת.
אמנם, הזיכוי שמקבלים בדר"כ מהקבלן נמוך יחסית (כי הרי יש לו מחיר טוב כשהוא מזמין דלתות לבניין שלם), אבל עדיין שווה לדעתי להוסיף מעט מאשר לספוג עוגמת נפש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1183159:
יש אופציה נוספת אם הקבלן מתעקש על פנדור, לבקש זיכוי מהקבלן על הדלתות וללכת באופן פרטי לחברה אחרת.
אמנם, הזיכוי שמקבלים בדר"כ מהקבלן נמוך יחסית (כי הרי יש לו מחיר טוב כשהוא מזמין דלתות לבניין שלם), אבל עדיין שווה לדעתי להוסיף מעט מאשר לספוג עוגמת נפש....

אם נקבל זיכוי ונקנה במקום אחר, מכירים דלתות איכותיות? שמייצרים בשנים האחרונות?
חברה? דגם?

• הוסף לסימניות
אנחנו גם הזדכינו מהקבלן-מכיון שלא רצינו דלתות פנדור בעקבות כל מה ששמענו משכנים,
רכשנו את הדלתות בראשון לציון בחברת "לה פורטה" לדעתי הם מביאים מדלתות בראבו
ההתקנה שלהם מדהימה, הטריקה שקטה-יש להם מנגנון שונה משל פנדור ששלהם זה מגנט ולבראבו זה מנגנון מפלסטיק ולכן הסגירה שלהם יותר טובה
עד כה שימוש של שנה אני די מרוצה-כמובן שיש מקום אחד שהתנפח (בעקבות הצפה שהיתה) אבל אני מבינה שזה היה קורה בכל חברה (גם ביוניק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקורית;1183903:
אנחנו גם הזדכינו מהקבלן-מכיון שלא רצינו דלתות פנדור בעקבות כל מה ששמענו משכנים,
רכשנו את הדלתות בראשון לציון בחברת "לה פורטה" לדעתי הם מביאים מדלתות בראבו
ההתקנה שלהם מדהימה, הטריקה שקטה-יש להם מנגנון שונה משל פנדור ששלהם זה מגנט ולבראבו זה מנגנון מפלסטיק ולכן הסגירה שלהם יותר טובה
עד כה שימוש של שנה אני די מרוצה-כמובן שיש מקום אחד שהתנפח (בעקבות הצפה שהיתה) אבל אני מבינה שזה היה קורה בכל חברה (גם ביוניק)

שמעת מעוד אנשים שלקחו שם?
כי משימוש של שנה עדיין א"א להתרשם ב100% מהטיב.
איזה דגם לקחת?

• הוסף לסימניות
אני מאד מודה לפותחת האשכול, אפילו לא חשבתי לברר.
אני באמצע בניה וכולם, כולל הקבלן ממליצים על פנדור.
איך אפשר להסביר את העובדה שהדלתות שלהם יקרות להחריד ולא איכותיות?
אין לי הסכם עם הקבלן, זה שיפוץ פרטי.
אילו דלתות כן מומלצות?
הדלתות שהורדתי מהדירה הקודמת שמשו אותי באמונה 16 שנים. דלתות פשוטות שנתנו לדירה מהקבלן. ובכ"א נלקחו בשמחה ע"י שכנים כי הן היו שלמות, לא מקולפות, לא נפוחות ממים.
מי מוכן להמליץ על דלתות טובות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה