דלתות פנים- האם ראיתם כזו דוגמא?

• הוסף לסימניות
מחפשת דוגמא ספציפית להשלמת דלת חדשה בבית משופץ (מהשנים האחרונות- כשאין לי דרך לתקשר עם המשפץ עצמו)
דלת לבנה עם דוגמא בהירה של עץ.
(לא משהו מאד איכותי לפי מצב הדלתות...)
מצרפת תמונה לא הכי טובה מה שהצלחתי לצלם עם המחשב נייד...
בחיפוש באינטרנט יש או לבן או שמנת או אלון מולבן שדומה יותר לעת צבעוני. בקיצור לא יודעת איך מכנים את זה
אני צריכה דלת מידה לא סטנדרטית.
ואולי יש מקום סודי שאמורים לרשום שם את היצרן?? בחיפוש על הדלת לא מצאתי כלום מלבד מדבקה של תו תקן (גם משהו)
WIN_20200913_01_49_15_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
כמדומני שראיתי כזו דלת בדלתות דרור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך כיוון איך ניתן לחפש את זה? באתר לא ראיתי..
לא יודעת מה יש להם באתר,
אולי פשו תתקשרי אליהם,
כשהייתי אצלם בחנות היתה כזו דלת בתצוגה, עלתה יקר יותר מהאחרות והיתה מאד יפה...
יש להם רק דגם אחד עם מרקם של עץ, כל השאר חלקות
כך שלא נראה לי שתהיה סיבה שלא ידעו על מה את מדברת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! עזרת לי מאד!! מקווה שלא נצא בנזק רציני :)
קיויתי שאכן פה מסתובבים כאלו שראו יותר ממני בתחום...
יש לי עוד שאלות על הדירה אעלה אשכול מסודר
(בהחלט נחמד להגיע לבית משופץ קומפלט מילה אחרונה בלי לעשות את זה בעצמי...)

• הוסף לסימניות
הטקסטורה חרוטה בדלת?
יש לי דלת דומה, של חמדיה. דלתות סטנדרט הכי זולות.

• הוסף לסימניות
לא חרוט. וזה נראה משהו זול יחסית (דפיקות ומשקופים ברמה בנונית) אברר גם שם! תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה