שריונית זה "שריונית חוסם"? הזמנת מהחברה עצמה או ממתקין פרטי?כל דלתות הבית שלנו הם של שריונית (כולל דלת כניסה)
אין תקלות, אין נפיחות בדלתות, אין בעיה בנעילה, שירות התקנה מעולים,
יש לי אותם כבר 4 שנים
אתה ממליץ לקנות מהם? כי יש מתלוננים על הדלתות שלהם?דלתות פנים קנינו מפרפקט ליין-דלתות מעולות וחזקות
המתקין היה מעולה
חוסמות רעש בצורה מעולה
אצלי הכל בסדר...אתה ממליץ לקנות מהם? כי יש מתלוננים על הדלתות שלהם?
לא יודעת אם עדיין רלוונטי לך, טלדור דלתות מעולות (ויקרות)יש דיס/ המלצה על דלתות טלדור?
בסביבות 1000 ש"ח ללא התקנהמה בערך המחיר של דלת סטנדרטית היום?
אני גם צריכה 7 דלתות לבית בשיפוץ
תוכלי לתת את השם של המתקינים?התקנה התקנה התקנה ושוב התקנה!!!
עשיתי בחיי הרבה דלתות
לעיתים קניתי באותה חנות וההבדל היה בשמים בגלל ההתקנה...
יש לי 2 מתקינים מעולים שגם מביאים איתם את הדלתות שהם ממליצים עליהם במחירים יחסית ממש זולים
כי הם לאמחזיקים מחסן וכד'
ובמקביל יש לי דיס רציני מחנות בראשון לציון, אז מי שמוצא שם חנות כדאי לו לוודא איתי שזו לא חנות שנפלתי איתה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //