דרוש מידע דלתות פנים המלצות ודיס - מנסיון בלבד, יעזור לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
התקנה התקנה התקנה ושוב התקנה!!!

עשיתי בחיי הרבה דלתות
לעיתים קניתי באותה חנות וההבדל היה בשמים בגלל ההתקנה...

יש לי 2 מתקינים מעולים שגם מביאים איתם את הדלתות שהם ממליצים עליהם במחירים יחסית ממש זולים
כי הם לאמחזיקים מחסן וכד'

ובמקביל יש לי דיס רציני מחנות בראשון לציון, אז מי שמוצא שם חנות כדאי לו לוודא איתי שזו לא חנות שנפלתי איתה..
אשמח לקבל את פרטים על המתקינים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את פרטים על המתקינים
מסכימה עם כל מילה, התקנו לפני חודשיים דלתות בכל הבית, ואין דלת אחת שנסגרת!!! הכל רק אחרי דחיפה נוספת בציר אחד הוא תקע טישו כדי שיהיה מכוון והבידוד על הפנים שרק בגלל זה החלפנו בעצם דלתות קבלן שהיה לנו בדירה. החברה מעולה אבל המתקין..... שימו לב לזה

• הוסף לסימניות
התקנה התקנה התקנה ושוב התקנה!!!
צודק כל כך .... (נראה לי גם ידוע כל כך!!...)
עשיתי בחיי הרבה דלתות
לעיתים קניתי באותה חנות וההבדל היה בשמים בגלל ההתקנה...

יש לי 2 מתקינים מעולים שגם מביאים איתם את הדלתות שהם ממליצים עליהם במחירים יחסית ממש זולים
כי הם לאמחזיקים מחסן וכד'
כמה זמן הדלתות מותקנות כבר?
הדלתות שעשינו בשיפוץ היה נפילה של החיים.
חלק כבר החלפנו. עכשיו צריך עוד 3 ומרוב חרדות אני לא מצליחה לברר על מתקין מוכח ודלתות מוכחות...

• הוסף לסימניות
עשיתי פנדור לפני שנה
מרוצה עד הגג
מתקין מקצועי
התקין דלתות מפולסות וישרות (אפשר לפתוח את הדלת 5 ס"מ וזה ישאר כך בדיוק ולא ימשיך להפתח/יסגר)
פתיחה וסגירה חלקות ושקטות
אשמח מאד מאד לפרטים
אבל רק אם אתם יודעים מי התקין לכם בפועל.
תודה!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כדאי לכתוב כדאי לכתוב כאן
תכתבי למייל של בעלי (מטעמים מובנים) ואני ארשום לך שם
ZELIGAMZALEG בגימייל
למה מטעמים מובנים?
דיס אני אולי מבינה (אולי...) אבל המלצה- למה לא לתת בפומבי?
ככה כל אחד שרוצה יבקש שוב ושוב..
גם אני, למשל

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כדאי לכתוב כדאי לכתוב כאן
תכתבי למייל של בעלי (מטעמים מובנים) ואני ארשום לך שם
ZELIGAMZALEG בגימייל
למה מטעמים מובנים?
דיס אני אולי מבינה (אולי...) אבל המלצה- למה לא לתת בפומבי?
ככה כל אחד שרוצה יבקש שוב ושוב..
גם אני, למשל
@טחינה גולמית
שלחתי מייל לכתובת שרשמת ולא קיבלתי מענה... אפשר פרוטקציה?..:)

• הוסף לסימניות
אל תזלזלו בהתקנה.
תהיו בשטח.
תעקבו שההתקנה יפה, שטוחה, ישרה.
שהדלת נפתחת ונסגרת בקלות.
ולא צריך "לטרוק" אותה כדי שתיסגר טוב.
לא עוזר לעקוב. מנסיון
יש התקנות שנראות מעולה ואחרי חצי שנה מתחיל להתפרק..

• הוסף לסימניות
מישהו שקיבלת המלצות עליו או שאפשר לסמוך על האחריות של החברה?
קיבלתי המלצות
אבל לדעתי אפשר לסמוך על החברה
ממה שבררתי וגם אמרו לי שם מתקין שמתקבלות עליו כמה תלונות הם מסירים אותו שלא יהיה מתקין מורשה שלהם

• הוסף לסימניות
תקני משריונית אם יש ילדים וכו דלתות אבל פחות יפות כי אצלהם הדלת היא מאלומיניום או ברזל אין פולימר וכו והתקנה רק של החברה לא מתקינים מטעם וכו ככה תזמינו מהחנות אני הזמנתי מתלפיות יש להם דברים טובים מבחינת איכות

• הוסף לסימניות
תקני משריונית אם יש ילדים וכו דלתות אבל פחות יפות כי אצלהם הדלת היא מאלומיניום או ברזל אין פולימר וכו והתקנה רק של החברה לא מתקינים מטעם וכו ככה תזמינו מהחנות אני הזמנתי מתלפיות יש להם דברים טובים מבחינת איכות
יש ילדים . כבר לא ממש קטנים..
כמה זמן הדלתות אצלכם?
הלכתם פיזית לחנות?

• הוסף לסימניות
כל דלתות הבית שלנו הם של שריונית (כולל דלת כניסה)
אין תקלות, אין נפיחות בדלתות, אין בעיה בנעילה, שירות התקנה מעולים,
יש לי אותם כבר 4 שנים

שריונית חוסם כבר 7 שנים. מעולה.
איזה סוג דלתות? (אולי צריך לדעת איזה סוג לקחת. שיהיו עמידים)
האם ידוע לכם מאחרים שהם לוקחים אחריות גם על ההתקנה?
כמה זמן אחריות על הדלת עצמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה