דרוש מידע דלתות פנים המלצות ודיס - מנסיון בלבד, יעזור לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה
אני צריכה דלתות פנים בדחיפות ולא יצאתי בראש מרב דעות מישהו יכול לעשות לי סדר מה הדלתות המומלצות ?
דרור, שריונית ,טלדור , וכו מתקין פרטי/מחברה מנסיונכם האישי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מדלתות אלון דלת חדשה אחרי שיש לי אחרות שלהם כבר 7 שנים ואני מאד מרוצה גם מהישנות וגם מהחדשה ההתקנה וכו הכל דרכם ישירות

• הוסף לסימניות
השבוע שמעתי גם כן על דלתות אלי בבית שמש אשמח לשמוע אם יש עוד מישהו שעשה שם והיה מרוצה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו עכשיו - הדלתות הכי יפות בפער, אין בכלל מה להשוות לדלתות שראינו אצל האחרים, והמתקין שלהם פשוט מטורף, מה גם שהמחיר אותו דבר כמעט, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כל דלתות הבית שלנו הם של שריונית (כולל דלת כניסה)
מה המחיר שלהם? יש לך המלצות על מישהו מסויים?
אני הזמנתי מדלתות אלון דלת חדשה אחרי שיש לי אחרות שלהם כבר 7 שנים ואני מאד מרוצה גם מהישנות וגם מהחדשה ההתקנה וכו הכל דרכם ישירות
דלתות אלי בביתת שמש רמה גבוהה מממש....
מה המחיר שלהם? יש לך המלצות על מישהו מסויים? האם יגיע גם לבני ברק?
אנחנו עשינו עכשיו - הדלתות הכי יפות בפער, אין בכלל מה להשוות לדלתות שראינו אצל האחרים, והמתקין שלהם פשוט מטורף, מה גם שהמחיר אותו דבר כמעט, בהצלחה.
מי זה?

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה
אני צריכה דלתות פנים בדחיפות ולא יצאתי בראש מרב דעות מישהו יכול לעשות לי סדר מה הדלתות המומלצות ?
דרור, שריונית ,טלדור , וכו מתקין פרטי/מחברה מנסיונכם האישי
תודה רבה
דרור - דיס
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
התקנה התקנה התקנה ושוב התקנה!!!

עשיתי בחיי הרבה דלתות
לעיתים קניתי באותה חנות וההבדל היה בשמים בגלל ההתקנה...

יש לי 2 מתקינים מעולים שגם מביאים איתם את הדלתות שהם ממליצים עליהם במחירים יחסית ממש זולים
כי הם לאמחזיקים מחסן וכד'

ובמקביל יש לי דיס רציני מחנות בראשון לציון, אז מי שמוצא שם חנות כדאי לו לוודא איתי שזו לא חנות שנפלתי איתה..
יש אפשרות לקבל את המספר של המתקינים שהמלצת עליהם?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כמה פעמים אצלם

doors-floors ?
אני עשיתי מהם רק עכשיו דירה שלמה התקנה פצצה יש רוסי שמתקין ברמה מאוד גבוהה וחוץ משם עשיתי עוד 3 דירות מהם בשנים האחרונות והכל מצויין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה