דלתות פנים זולות

• הוסף לסימניות
איך דלתות דרור?
גם אני מרוצה מדרור. שימוש של שנה, בחדרים רטובים.
אני קניתי אצל משווק שמוכר 2 סוגי דלתות. דרור ופנדור. הוא טוען שעל דרור יש הרבה פחות תלונות.
פנדור הרבה יותר יקרות ומחיפוש הכי קל אפילו כאן בפורום יש עליהן המוןןןן תלונות.

• הוסף לסימניות
אצל מי קנית?
אפשר פרטים? ומחיר?
דלתות דרור בפתח תקווה.
1250 ש"ח לדלת עץ עם פורמייקה, עם ציפוי נגד מים בתחתית הדלת, מילוי פלקס בורד (ואולי גם עוד כמה גברים לא זוכרת את המפרט כולו), כולל דוגמא של פסי ניקל (שונה ויפה יותר מהסטנדרט.
כולל הובלה, התקנה ומע"מ.
(אנחנו הזמנו יותר מעשר דלתות, אולי גם לזה יש השפעה, מה גם שבעלי תמיד יוצר קשרים ומקבל הנחות (: )

• הוסף לסימניות
דלתות דרור בפתח תקווה.
1250 ש"ח לדלת עץ עם פורמייקה, עם ציפוי נגד מים בתחתית הדלת, מילוי פלקס בורד (ואולי גם עוד כמה גברים לא זוכרת את המפרט כולו), כולל דוגמא של פסי ניקל (שונה ויפה יותר מהסטנדרט.
כולל הובלה, התקנה ומע"מ.
(אנחנו הזמנו יותר מעשר דלתות, אולי גם לזה יש השפעה, מה גם שבעלי תמיד יוצר קשרים ומקבל הנחות (: )
תודה חני!

• הוסף לסימניות
גם אני מרוצה מדרור. שימוש של שנה, בחדרים רטובים.
אני קניתי אצל משווק שמוכר 2 סוגי דלתות. דרור ופנדור. הוא טוען שעל דרור יש הרבה פחות תלונות.
פנדור הרבה יותר יקרות ומחיפוש הכי קל אפילו כאן בפורום יש עליהן המוןןןן תלונות.
תודה פקאן!

• הוסף לסימניות
דלתות דרור בפתח תקווה.
כולל הובלה, התקנה ומע"מ.
בדיוק הזמנו היום דלתות אצל דלתות דרור, אבל הבנו מגיסי שמתעסק בבניה, שפסי ניקל לא כדאי לעשות כי ילדים משחקים ומוציאים את זה גם אם זה בתוך חריטה כמו שהם אומרים, וגם כי הפסים מקבלים כתמי מתכת אחרי כמה שנים מהשימוש והנקיון. האם יצא לך להתקל בזה אצלכם?

• הוסף לסימניות
בדיוק הזמנו היום דלתות אצל דלתות דרור, אבל הבנו מגיסי שמתעסק בבניה, שפסי ניקל לא כדאי לעשות כי ילדים משחקים ומוציאים את זה גם אם זה בתוך חריטה כמו שהם אומרים, וגם כי הפסים מקבלים כתמי מתכת אחרי כמה שנים מהשימוש והנקיון. האם יצא לך להתקל בזה אצלכם?
לגיסתי יש את זה כבר בטח 6 שנים (לא יודעת איזו חברה) בית עם ילדים (..אבל בנות..) נראה מצוין!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו יש דלתות אלון
שמעתי מכמה שעשו לפני שהיו מרוצים מאד מהדלתות
וגם אני מרוצה ב"ה (חצי שנה)
המתקין מאד מומלץ - בא ותיקן פשלה של הקבלן שפגעה בדלת
הוא אמר כל הזמן שהפרסומת שלו זה לקוחות מרוצים
אין לי פה את הטלפון- אם מענין אני אבדוק

• הוסף לסימניות
לנו יש דלתות אלון
שמעתי מכמה שעשו לפני שהיו מרוצים מאד מהדלתות
וגם אני מרוצה ב"ה (חצי שנה)
המתקין מאד מומלץ - בא ותיקן פשלה של הקבלן שפגעה בדלת
הוא אמר כל הזמן שהפרסומת שלו זה לקוחות מרוצים
אין לי פה את הטלפון- אם מענין אני אבדוק
כמה עלו?
אשמח לפרטים ליצירת קשר

• הוסף לסימניות
זה גם בסביבות 1100-1300 לא זוכרת מדויק
אולי משתנה גם בין דלתות נגד מים
אני ישאל את בעלי ויעלה אי"ה את המספר, קוראים לו לוריא

• הוסף לסימניות
0527122180
לוריא

זה המתקין של הדלתות אלון - הוא מבני ברק
אני התרשמתי מאד גם מהמקצועיות וגם מהאחריות

• הוסף לסימניות
דלתות דרור בפתח תקווה.
כולל הובלה, התקנה ומע"מ.

אם הם כ"כ איכותיים אז למה האחריות היא לשנה אחת?
כמו כן- אשמח לקבל את המספר שלהם

• הוסף לסימניות
אני הרכבתי אצל דלתות תייר , השירות שלהם מעולה , הבידוד של הדלתות מצויין , מחר לדלת כולל התקנה 1250 ש"ח תוספת פסי ניקל 200 ש"ח תוספת בידוד 100 ש"ח , לדעתי שווה התוספת של הבידוד.

אני עדיין אין לי מספיק נסיון , הצירים של תייר זה לא צירי ספר , אני ראיתי אצל ידיד שלי שהתקין דלתות סיטידורס , גם שם נראה הרכבה איכותית על ידי צוות רוסים בדומה לתייר , ויש להם 3 צירי ספר!!! וגם יוצא דלת 1450 ש"ח קומפלט עם התקנה ודוגמה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה