דלתות פנים - כנסו והמליצו

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=154890
אני חושבת ברצינות על זיכוי מהקבלן אצל חברה אחרת,
למי יש דלת ומרוצה? - חברה/דגם?
ומשתמש הרבה זמן?
תשובות יעזרו לי מאד ולעוד הרבה אנשים שמתקשים בהחלטה.
תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
השאלה כמה אתם מעונינים להשקיע
אנחנו הזמנו אצל דלתות לנדאו בהרצליה חברה דתית שומרת שבת היינו מאד מאד מרוצים מהטיב השירות
מהיחס האישי ומהמקצועיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;1184148:
השאלה כמה אתם מעונינים להשקיע
אנחנו הזמנו אצל דלתות לנדאו בהרצליה חברה דתית שומרת שבת היינו מאד מאד מרוצים מהטיב השירות
מהיחס האישי ומהמקצועיות

הם יקרים משמעותית? ביחס לדלתות פנדור לדוגמא?

• הוסף לסימניות
המחיר אומנם קצת יותר יקר אבל האיכות שלהם הרבה הרבה יותר טובה מפנדור ואפילו בדלתות היקרות שלהם

• הוסף לסימניות
לי יש דלתות חמדיה קרוב ל-6 שנים, אני מאוד מאוד מרוצה מהם, הדגם הפשוט שהקבלן נותן, יש פה ושם בזוויות למטה קילופים קטנים, אבל לא משהו משמעותי בכלל, ואני שומרת מאוד וקפדנית על המראה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1184710:
לי יש דלתות חמדיה קרוב ל-6 שנים, אני מאוד מאוד מרוצה מהם, הדגם הפשוט שהקבלן נותן, יש פה ושם בזוויות למטה קילופים קטנים, אבל לא משהו משמעותי בכלל, ואני שומרת מאוד וקפדנית על המראה...

סליחה על השאלה, את שוטפץ עם הרבה מים?

• הוסף לסימניות
רק אל תעשו דלתות עם מגנט לי יש את זה וכמה פעמים ילדים נתקעו והיה צריך להוציא אותם מהחלון- נס שהיה חלון, ולהזמין פורץ.
זה נקרא הליין החדש אבל צריך להזהר אסור לנעול תוך כדי שהידית מכופפת אלא לסגור את הדלת לראות שהידית ישרה ורק אז לנעול, בקיצור לא בשביל בית עם ילדים קטנים......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה