שאלה דלתות שריונית חסם

• הוסף לסימניות
המליצו לי על דלתות פנים וחוץ שריונית חסם
אשמח לשמוע תגובות

א. מבחינת איכות
ב. שירות

תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איכות מצוינת. עשינו לפני 9 שנים כשנכנסנו לבית דלתות פנים שלהם, ואנחנו כל כך מרוצים שאנחנו שוב שמים כאלו עכשיו בשיפוץ.
הן מאד עמידות, קלות לניקוי, מבודדות רעש מצוין. נחמד שאפשר לשים עליהן מגנטים.
מהשירות היינו מרוצים אבל לא היינו צריכים אותו הרבה. התקנה + פעם אחת שציר יצא מהמקום. אבל חשוב לשים לב שאיכות ההתקנה תלויה במתקין הספציפי שעובד באותו זמן עם החברה באזור שלכם (וזה נכון לכל חברת דלתות).

• הוסף לסימניות
איכות מעולה (7 שנים)
שירות נכון לאז- זוועה. אולי השתפרו

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני 7 שנים 3 דלתות והייתי מרוצה עד הגג
ולכן לפני שנה וחצי הזמנתי שוב עוד 4 דלתות והגיע מתקין אחר ומאז כל הזמן אני רודפת אחרי תיקונים על הדלתות האלה פעם זה ציר שיצא ופעם הדלת לא ננעלת ובדלת אחרת נשברה חתיכת עץ במקום הנעילה בקיצור עצוב מאוד....
אני לא באה ח"ו להשמיץ אבל כן חשוב לברר מי המתקין ושיקח אחריות על ההתקנה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
אמרו לי שבגלל שיש להם ציפוי ברזל אז רואים כל מכה
מישהוא מזדהה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
אמרו לי שבגלל שיש להם ציפוי ברזל אז רואים כל מכה
מישהוא מזדהה?
ממש לא. זה מאד עמיד בפני מכות.
אולי עניין של הצבע, לנו היה צבע במרקם מט-משי. יש להם גם צבע שנראה כמו עץ בצבע בתנור, יותר חלק, אולי הוא יותר רגיש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה