שאלה דלת הזזה כיס - המלצות

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל אחד בשם משה גבאי, עבודה מצויינת, חצי מחיר - פשוטו כמשמעו..
אחפש את הטלפון אם זה מעניין

מבינה שמדובר בדלת ומסילה ללא הכיס (הכיס עשה הקבלן)
אשמח לדעת באיזה גודל של דלת מדובר? (אני צריכה 1.40 מטר- לאסטנדרטי)
וכמה זמן היא כבר קיימת אצלכם?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לפולידור יש דלתות גדולות יותר, קיבלתי מהם הצעה לדלת 1.80 אבל לא עשיתי בפועל כך שאין לי נסיון איתם.

• הוסף לסימניות
קיבלת הצעה לדלת אחת של 1.80 מטר
כי לפי מה שהבנתי מהם וכתבו לי שיש להם דלת מקסימום גודל 90 ודלת כפולה (שתי צדדים/או נגררת) אפשר להגיע ל 1.80
אבל לא בדלת אחת.
אני צריכה דלת אחת 1.40 מטר

• הוסף לסימניות
קיבלת הצעה לדלת אחת של 1.80 מטר
כי לפי מה שהבנתי מהם וכתבו לי שיש להם דלת מקסימום גודל 90 ודלת כפולה (שתי צדדים/או נגררת) אפשר להגיע ל 1.80
אבל לא בדלת אחת.
אני צריכה דלת אחת 1.40 מטר
אולי זה היה 90 ו90 סוג של נגררת, באופן כללי כל האנשי מקצוע לא המליצו לי על דלת ציר אחת גדולה כי זה מועד לפורענות, אבל דלת על מסילה מסתבר שאפשרי.

• הוסף לסימניות
בסוף הכל אפשרי, יש חברות דלתות ונגרים שמוכנים לעשות גדלים לא סטנדרטים - אך המחירים בהתאם.
יצא לי לאחרונה לראות כמה תוצרים סופיים של ארין דלתות פנים והתרשמתי לחיוב, ממליצה לנסות.
אם לא, תנסי אולי אצל חקשוריאן (בנמל תל אביב).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה