דלת הזזה שלא תמצאו בחנויות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צודקת רותי שלמצוא כזה תריס זו מציאה נדירה. אבל מי שרוצה ליצור הזזה מחומר אחר,
גם אני התעניינתי על הפרזול. זה מה שמצאתי https://www.domicile.co.il/product/%d7%9: זה נקרא "מנגנון הזזה לדלת אסם" %d7%a0%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%96%d7%96%d7%94-%d7%9c%d7%93%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%9d/
ופה מופיע נקודות מכירה
יפה
מאיזה חומר אפשר כבר ליצור דלת הזזה? אני מחפשת עכשיו בנרות תריס נוסף לדלת הזזה

• הוסף לסימניות
קוראים לזה בעברית "אישה לא נורמאלית"
הזויה!
וגם שאר החדר נראה מעוצב מהמם
תודה רבה!
\באמת החדר יצא מהמם... אבל יש לי עוד רעיונות לגב למיטה ועוד...

• הוסף לסימניות
רותי , זה מקסים, ואני נהנית לראות את התוצרים שלך
אציין נקודה שמעט מקשה על החוויה,
כאשר התמונות כל כך ארוכות, ולא נכנסות כל התמונה בעמוד וצריך להמשיך לגלול, מרגישים קצת פספוס. כדאי לשים תמונות רוחב,, או תמונות שלא כל כך ארוכות.
מכיוון שאת כל הזמן מחפשת להשתדרג, הטיפ הזה יעזור לך לעתיד...

מעבר לזה, המקוריות פשוט זורמת...

• הוסף לסימניות
רותי , זה מקסים, ואני נהנית לראות את התוצרים שלך
אציין נקודה שמעט מקשה על החוויה,
כאשר התמונות כל כך ארוכות, ולא נכנסות כל התמונה בעמוד וצריך להמשיך לגלול, מרגישים קצת פספוס. כדאי לשים תמונות רוחב,, או תמונות שלא כל כך ארוכות.
מכיוון שאת כל הזמן מחפשת להשתדרג, הטיפ הזה יעזור לך לעתיד...

מעבר לזה, המקוריות פשוט זורמת...
את מתכוונת באתר שלי?

• הוסף לסימניות
הדלת מגניבה ביותר, המנגנון נראה של בלורן.

• הוסף לסימניות
מגניב! איזו מקוריות! טוב את אלופה בזה....
ואהבתי את התאורה בחדר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה