דלת הרמוניקה שמבודדת אקוסטית

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח לקבל המלצה על דלת הרמוניקה שמבודדת אקוסטית ברמה גבוהה.
מיועד עבור דירת גג בעלת 2 מפלסים שפיצלה את הקומה העליונה ליחידה להשכרה,
ורוצים לחסום את הכניסה למדרגות בצורה שתבודד רעש כמה שיותר.
בפתח העליון של המדרגות הותקנה דלת פשוטה שממש לא מבודדת.
אשמח להמלצות לאנשי מקצוע מתאימים באיזור ירושלים.

תודה

• הוסף לסימניות
אף אחת?

• הוסף לסימניות
את צריכה דווקא הרמוניקה?
ביצעתי לפני כשנתיים משהו בכיוון ללקוח, כרגע לא זוכרת את שם החברה/ בעל המקצוע, זכורני שהיה מב"ב
יש את אסתטיקה- http://www.aesthetics-il.com/aesthetics-il/106_דלתות_מתקפלות_לשניים.asp אם אני לא טועה דיברנו גם איתם.

את יכולה ללכת על מחיצה אקוסטית שכל פנל הוא צר, היא רק יקרה ביותר!

• הוסף לסימניות
תודה רותי.
לא דווקא הרמוניקה, אבל כן משהו שיבודד טוב, שלא תהיה כנף ארוכה - כי זה לתוך מסדרון לא רחב, והכי חשוב - שלא יהיה יקר.
לכן מראה לי שהפתרון המתאים הוא דלת הרמוניקה \ אקורדיון.
השאלה היא אם יש כאלה שמבודדות?

(ושאלת אגב, איך אתן מתפקדות בבוקר אם אתן עובדות עד כאלה שעות? גם אצלי עלול לקרות חד פעמי, אבל ביום רגיל - משתדלת להיות במיטה מקסימום ב-1)

• הוסף לסימניות
תודה רותי.
לא דווקא הרמוניקה, אבל כן משהו שיבודד טוב, שלא תהיה כנף ארוכה - כי זה לתוך מסדרון לא רחב, והכי חשוב - שלא יהיה יקר.
לכן מראה לי שהפתרון המתאים הוא דלת הרמוניקה \ אקורדיון.
השאלה היא אם יש כאלה שמבודדות?

(ושאלת אגב, איך אתן מתפקדות בבוקר אם אתן עובדות עד כאלה שעות? גם אצלי עלול לקרות חד פעמי, אבל ביום רגיל - משתדלת להיות במיטה מקסימום ב-1)
אולי תעלי תכנית? יתכן שיש עוד פתרונות...

לגבי האגב שלך- לא שאלת מתי קמים בבוקר, אצלי בכל אופן...

• הוסף לסימניות
אולי תעלי תכנית? יתכן שיש עוד פתרונות...

לגבי האגב שלך- לא שאלת מתי קמים בבוקר, אצלי בכל אופן...

אין תוכנית. זו דירה קיימת שמחפשים פתרון לבעיה שמטרידה אותם.
(שכנים שלי, אולי את יודעת מה אחרים בפרויקט עשו? למרות שהרבה מהם השאירו לעצמם חלק מהקומה העליונה)

מה עם הילדים בבוקר? החלום שלי זה לישון מאוחר ולקום בהתאם, גם אצלי הרעיונות הטובים מופרים מהשקט המבורך בלילה. לא ממש מסתדר לי עם הילדודס...

• הוסף לסימניות
אני ציפור לילה השקט הממכר בלי רעשים סביבתיים... החלום שלי זה ליהות תרנגולת בוקר בנתיים ללא הצלחה...
אני מכינה לילדים בלילה אוכל ובגדים קמה ל 3/4 שעה לשלוח אותם יחד עם בעלי וחוזרת לישון... זה לא תמיד כזה חלומי כי העולם ער בבוקר ויש טלפונים ( שאת לא עונה)כשאני קמהאני צריכה לחזור לכולם.. ואם יש פגישות או יציאות את צריכה לקום מוקדם אז כל היום את עייפה
אבל זה מולד ולא מצליחה לשנות... זה אחת המעלות של עצמאית היא בוחרת לה את השעות הנוחות לה...

• הוסף לסימניות
אין תוכנית. זו דירה קיימת שמחפשים פתרון לבעיה שמטרידה אותם.
(שכנים שלי, אולי את יודעת מה אחרים בפרויקט עשו? למרות שהרבה מהם השאירו לעצמם חלק מהקומה העליונה)

מה עם הילדים בבוקר? החלום שלי זה לישון מאוחר ולקום בהתאם, גם אצלי הרעיונות הטובים מופרים מהשקט המבורך בלילה. לא ממש מסתדר לי עם הילדודס...
עכשיו אני מבינה את השאלה, הם רוצים להשתמש בחלל המדרגות כמחסן, כל עוד הם לא צריכים אותם ע"מ להגיע לקומה העליונה?
דווקא יתכן שפאנל מבודד של מחיצה אקוסטית יכול להתאים לכאן, כמה יקר שזה יכול להיות- לא מדובר פה על מ"ר גבוה, תנסו לברר בפולדור/ אקוסטידור וכדו' מה תיהיה העלות

הילדים- אני מארגנת אותם בבוקר בעין חצי עצומה (את הכל מכינים בערב, כולל בגדים ואוכל), את הפיזור עושה בעלי ב"ה, ואז טסה חזרה למיטה, אין רגע מתוק מהרגע הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה