דלת ויטרינה בספרית גבס

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו מעונינם לסגור את הויטרינה (בגבס) בדלתות זכוכית.
ושמנו לב שחלק מהמקומות הדלתות שקועות בתוך הגבס,
ובמקומות אחרים דלת הויטרינה עולה על הגבס.
שאלנו את הזגג מה ההבדל, אמר שלא משנה.

רציתי לדעת מה בדיוק ההבדל בין הדלתות, והאם בדלתות שקועות הוטרינה פחות אטומה?
כי לטעמי זה מראה יותר יפה ונקי. השאלה אם זה לא ע"ח כלי הכסף.

אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
גם אנחנו בכיוון הזה וגם לדעתינו בפני ז יותר יפה

ראינו את זה אצל מישהו והוא לא ציין שיש בעיה עם הכלי כסף

• הוסף לסימניות
אם הגבס לא פלס לכל אורך ורוחב המגע עם הדלת, ומנסיוני ברוב מוחלט של המקרים הוא לא, עלול להיות בעיה להתקין את הדלת ו\או לסגור אותה כמו שצריך.
בסגירה מעל הגבס אין את הבעיה הזו.
מבחינת יופי גם לטעמי יותר יפה כשזה בתוך הגבס. במחינת אטימות ברור שמעל הגבס זה אטום יותר. כשזה בתוך הגבס יהיה מרווחים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות,
השאלה שלי אם יש אולי איזה סיליקון/פס הדבקה שקוף ששמים מסביב ואז זה יותר אטום?

• הוסף לסימניות
אפשר לרקוד על שתי החתונות, גם פנימי וגם חיצוני...
פשטו להשקיע את הארון עצמו פנימה בעומק שאחרי הרכבת דלת
הזכוכית, היא תבוא אפס עם הגבס.
כל זה כמובן אם עושים ארון פנימי ולא מתשתמשים בדפנות של הגבס עצמו...
ויש עוד כל מיני שיטות, קשה להסביר...

• הוסף לסימניות
להשקיע את הארון זה לא רלוונטי כי אנחנו משתמשים בדפנות הגבס.
והייתי שמחה לראות/לשמוע על עוד שיטות או לפחות לראות בתמונה איך עושים זאת.

לחילופין מישהו מכיר בעל מקצוע במרכז שידע לענות לי על כך?
לזגג שהלכתי ענה לי מה שאתם רוצים אני מכין- ז"א מידות אבל לא יעוץ.

תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה