מידע שימושי דלת מתקפלת - לא אקורדיון

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לסגור נישה בסלון עם דלת מתקפלת, שיראה מכובד ויפה.
מחפשת משהו כמו בתמונה המצורפת. (התמונה מתוך אתר HOUZZ)
מכירים אולי בעל מקצוע/חברה המתמחה בסוג כזה של דלתות?
ואשמח לדעת גם סדר גודל של עלות.
דלת הזזה.PNG

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אף אחד לא נתקל (או עשה...:rolleyes:) דלת כזו?

• הוסף לסימניות
גם אני מתענינת בכזה דבר
מצאתי כמה דברים אבל הם באליבאבא

מישהי יכטולה להסביר לי מה העניין של האתר הזה? זה חיקויים? זה אמור להיות באיכות גרועה?

• הוסף לסימניות
אם את מתעניינת על סין אז אין לי תשובה.
לגבי דלת כזאת בארץ, התקשרתי לחברה שראיתי שהם עושים בדיוק כאלה, וביררתי אם הם עושים לבתים פרטיים.
הם אמרו לי שכן, אבל ברגע שאנשים שומעים את המחיר יורדים מזה.
שאלתי אותו כמה יעלה לי לגודל של 3 מטר, התשובה שקיבלתי באמת הוריד אותי מזה. 20,000 ש"ח...
רוצה לברר אצל נגר פרטי. צריכה רק למצוא אחד שמתמחה בזה.

• הוסף לסימניות
אם את מתעניינת על סין אז אין לי תשובה.
לגבי דלת כזאת בארץ, התקשרתי לחברה שראיתי שהם עושים בדיוק כאלה, וביררתי אם הם עושים לבתים פרטיים.
הם אמרו לי שכן, אבל ברגע שאנשים שומעים את המחיר יורדים מזה.
שאלתי אותו כמה יעלה לי לגודל של 3 מטר, התשובה שקיבלתי באמת הוריד אותי מזה. 20,000 ש"ח...
רוצה לברר אצל נגר פרטי. צריכה רק למצוא אחד שמתמחה בזה.
מצאתי משהו ב2500 ש"ח למטר
+2000 ש"ח הובלה והתקנה
יוצא יותר זול....
הבעיה שזה עם מסילה ברצפה ולא נשמע לי נורמלי ל ספונג'ה ולנראות הכללית

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה עם מסילה ברצפה ולא נשמע לי נורמלי ל ספונג'ה ולנראות הכללית
רק בלי מסילה!
צריכה גם אפשרות לפתוח שולחן גדול, להזיז רהיטים במקרה הצורך... מסילה לא ילך

• הוסף לסימניות
גם נשמח להתעדכן, גם בררנו הרבה ולא מצאנו לבנתיים ממש סוג כזה כפי שמצורף בתמונה למעלה, וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים.

• הוסף לסימניות
נראה לי אני מתחילה לשווק...
ישביקוש בלי היצע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונות באמת טובות מישהו יודע על מישהו שעשה אצלם ואפשר לברר?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל ראיתי דלתות מתקפלות (לא מחיצות), פתרון לחללים קטנים במיוחד, אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם הדלתות הספציפיות או לפחות עם החברות האלה
מצרפת קישורים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל ראיתי דלתות מתקפלות (לא מחיצות), פתרון לחללים קטנים במיוחד, אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם הדלתות הספציפיות או לפחות עם החברות האלה
מצרפת קישורים
מישהו מכיר דלתות כאלו זולות?

• הוסף לסימניות
לא רוצה לייאש
אבל ההורים שלי חיפשו כזה דבר אם אני לא מגזימה כמה שנים לפחות שנתיים
במחיר סביר, היו הצעות של נגרים פרטיים אבל המחירים בהתאם
ובסוף עשו אקורדיון...

אל אף שיש מישהו שעכשיו מתכנן לעשות יבוא גדול מאטליה אבל גם לא יצא כל כך זול
לפי ברור שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה