יש מישהו בתוך החדר ??דלת פלדלת של ממד נטרקה, והידית נשארה בתוך החדר, יש איך לפתוח את הדלת מבחוץ?
או שצריך לקרוא לפורץ?
יש שם מישהי גדולה, שמסתדרת, וכנראה שגם הידית בתוך החדריש מישהו בתוך החדר ??
ניסנו, משום מה זה לא הלך, הסתובב קצת אבל הדלת לא נפתחהאפשר להכניס מפתח או משהו חזק בגודל המתאים בתוך הריבוע ולסובב
שאתם מסובבים תדחפו קצת את הדלת פנימה זה אמור לעזורניסנו, משום מה זה לא הלך, הסתובב קצת אבל הדלת לא נפתחה
זה רעיון, הולכת לנסותתפרקו/תקחו ידית של דלת פנים.
ניסיתי, עדיין לא נפתחשאתם מסובבים תדחפו קצת את הדלת פנימה זה אמור לעזור
איך מפרקים?תפרקו/תקחו ידית של דלת פנים.
יש חדש במשהוניסיתי, עדיין לא נפתח
איך מפרקים?
פרקתי את הברגים מסביב, הידית עדיין מחוברת
יש עוד משהו שצריך לפרק?
צריך לנסות להבין איך זה מחובר.איך מפרקים?
פרקתי את הברגים מסביב, הידית עדיין מחוברת
יש עוד משהו שצריך לפרק?
לאיש חדש במשהו
כנראה בלחץ, כי לא נשאר שום בורג שמחוברצריך לנסות להבין איך זה מחובר.
לפעמים זה נתפס בלחץ.
לפעמים יש חיבור של שני הצדדים יחד ע"י מסמר קטן באחד הצדדים.
התקשרתי אליהם ואני מחכה לנציג שיגיעלטלפן - 1230
'ידידים'
הם מטפלים בזה 24/6
תעדכני בשורות טובות!!!התקשרתי אליהם ואני מחכה לנציג שיגיע
תודה רבה לכולם!
מעניין שאני לא רואה את הקריאה באוויר,התקשרתי אליהם ואני מחכה לנציג שיגיע
תודה רבה לכולם!
מה הבעיה בזה???ידית רגילה+מפתח פלדלת
שניהם ביחד בחור ולסובב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים