יש בשורות טובותהתקשרתי אליהם ואני מחכה לנציג שיגיע
תודה רבה לכולם!
חשבתי שרק אני עוד במתח...יש בשורות טובות
רוצים ללכת לישון
איך יודעיםעד כמה שאני רואה הקריאה לא באוויר שזה אומר שהיה כונן ופתר הבעיה
קשר...?איך יודעים
יש קשר לידידים
יש בשורות טובות
רוצים ללכת לישון
חשבתי שרק אני עוד במתח...
האמת יותר מהילדה בפנים פחות מהדלת..
ב"ה בשעה טובה הבעיה נפתרהמה נסגר?
(הדלת)
נחת רוחתודה רבה לכולם!
היה בתוכו גם ילד בן 3, שהתעורר בהסטריה (הגדולה לא התעוררה משום מה)
לכן לא הגבתי פה, הייתי איתו כל הזמן בקשר והרגעתי אותו
ידידים ב"ה הגיעו, והבעיה נפתרה
אכן אכן כל הכבוד לידידים !!!!ואם אני מחשב נכון תוך 15 דקות מרגע הקריאה הכונן סגר אותה שזה אומר
להגיע למקום, לטפל בבעיה ולסגור אותה
הכל חינם בשעה 2:00 בלילה בטוח עם חיוך
- כבוד -
במרחק שיחת טלפון וגם אתה חלק מידידי הידידים של ידידים..אכן אכן כל הכבוד לידידים !!!!
כולנו ידידים של ידידים !!!!
ברעיון לא איכפת לי...במרחק שיחת טלפון וגם אתה חלק מידידי הידידים של ידידים..
אתה מתנדב!!!!
תקבל הדרכה..אף אחד לא נולד טייס f15..ברעיון לא איכפת לי...
רק שלא יודע מה לעשות מעבר לתקוע את הדלת.....
צריך לדעת את כל הטכניקות שלהם לא ?
אוקיי .. וזה מחייב ???תקבל הדרכה..אף אחד לא נולד טייס f15..
כשרוצים להתנדב לומדים הכל
לאאוקיי .. וזה מחייב ???
אוקיי נשמע דווקא נחמד וטוב רק שאין לי כ''כ זמן ללמוד עכשיו ת רזי המקצוע... אולי עוד חודש חודשיים...לא
ממש לא
רוצה תעשה 20 קריאת ביום
לא יכול? תעשה אחד בשנה...
אבל כשאתה מתחיל אתה מתמכר לחסד הזה !!
שעה הדרכה ואתה אלוף,..אוקיי נשמע דווקא נחמד וטוב רק שאין לי כ''כ זמן ללמוד עכשיו ת רזי המקצוע... אולי עוד חודש חודשיים...
תזכור לשאול אותי ????
אוקי עבור לאישישעה הדרכה ואתה אלוף,..
ואין יהודי שאין לו שעה..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים